Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
prvo ja provjerimkazi ja cu mu prenesem kad me potera![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo ja provjerimkazi ja cu mu prenesem kad me potera![]()
Samo za ribe sa duplericaIma li ovdje muskaraca?![]()
Ima li ovdje muskaraca?![]()
prvo ja provjerim![]()
pa ne mogu se sad sjetim sta ono pricasmoIma
Kakva provera?![]()
Ne,osim ako se racuna ako slucajno nekog zakacis u prolazu ili dok nesto radis pa trpa nos blizu opasnih pokretnih delovapitanjce:
Da li ste nekada udarili zenu ?
Nein.pitanjce:
Mjok, u suštini smo drveni i nezadovoljni sobom takvim te bi ko pijavica da upijemo nečiju obrnutu energiju.Ako vas privlače vragolaste žene..da li u suštini želite da je promenite/"smirite" ?
Ustajem 15 minuta nakon što se probudim i kažem sebi ajd još malo, legnem kad se oči same zatvore od nespavanja.Kad obično ustajete ujutru, a kad idete na spavanje?
Od nekih jesam uglavnom nisam. Ista vreća govana u sličnom pakovanju.Da li mislite za sebe da ste drugaciji?
To je baš bilo davno, prvi komp mi je bio 2001 dakle možda tada ili malo kasnije.Kad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Zavisi za šta, ako je unošenje uglja il tako neki rudarski posao neš naći, ponudi snoškicu javiće se i ko ne bi ebo da ne manjka sa spiska.Ima li ovdje muskaraca?![]()
Zalažem se za rodnu jednakost i ravnopravnost, ako osoba ženskog pola čačka mene budalu mogu i da udarim, tj jesam već.Da li ste nekada udarili zenu ?
pitanjce:
Da li mislite da su udate zene vise cenjene u drustvu od neudatih?
Definisi zenu![]()
znas ono..dve ruke..dve noge..piski sedeci..ma pricali su ti stari o njima..siguran sam![]()
Da li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
desavalo seDa li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Pa bre, da, ako je samo seks imsaml safe sex...u stvari je to glupost.Da li biste prihvatili da vam zauzeta zena ponudi seks? Da li treba pristajati na takve ponude?
Ne kapiram.Sta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Sta znaci kad ozenjen muskarac moze bez problema da prevari svoju zenu a nikad ne bi bio sa tudjom?
Bio bi sa neudatom, devojkom, ali ne bi sa udatom.Ne kapiram.
Bio bi sa ničijom ženom?
Bio bi sa neudatom, devojkom?