Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
ima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko hoces...ima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum![]()
nisam primjetila, pa pitamKoliko hoces...
ima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum![]()
Imate li hobi kojim se bavite u slobodno vreme? A da nije gledanje utakmica i trčanje u kladionicu.![]()
Sport gledam retko,tenis ili odbojku,i to ako igraju reprezentacije...U kladionicu ne idem nikad.U sl. vreme ako nisam na forumu setam,visim na netu,gledam neku seriju ilo film,ponekad procitam nesto.Imate li hobi kojim se bavite u slobodno vreme? A da nije gledanje utakmica i trčanje u kladionicu.![]()
Ja tamo nikad uso nisam niti cu,znaci pouzdan sam muskarac kog bi svaka zena pozelela i svo slobodno vreme posvecujem lepsem polu iz hobija<3Imate li hobi kojim se bavite u slobodno vreme? A da nije gledanje utakmica i trčanje u kladionicu.![]()
Ima bauima li ovdje bre manijaka, da postene zene ne zjevaju zabadava na forum![]()
To što je navedeno bi pre bili načini ispunjavanja dokolice, trošenje slobodnog vremena, a ne konkretni hobiji, ne bavljenje nekom konstruktivnom aktivnošću,
Ne kockam se,cak ni iz zabave.Zivim iskljucivo od svog rada.Dakle, sledeće pitanje je Da li živite od kocke?![]()
Povjerenje al nista novoA šta ste poslednji put prokockali?![]()
Prekjuče recimo baš i nije bio idealan dan za sportsko klađenje, slabo je šta prolazilo od tiketa, a meni lično bude krivo kad se prokocka ono malo kinte što se stavi na zajednički tiket odigran sa drugarima koji šljakaju u kladži, još ako prođu predlozi koje daju curice ili tete operaterke posle se ne može živeti od njihovog zvocanja, čitaj zajebavanja, kao eto one mogu da pogode, a pametnjakovići koji zajedno sa njima igraju ne mogu ni vola u dupe da ubodu.A šta ste poslednji put prokockali?![]()
SansuA šta ste poslednji put prokockali?![]()
Samo kad sam jako nervozanTi inspirišeš za nova pitanja, recimo: da li mnogo pričate?![]()
Nerado daTi inspirišeš za nova pitanja, recimo: da li mnogo pričate?![]()
NistaA šta ste poslednji put prokockali?![]()
Nego kako nego ne.Ti inspirišeš za nova pitanja, recimo: da li mnogo pričate?![]()