- Poruka
- 131.528
ako te nesto privlaci, zasto bi to menjao?Niko vas ne pita pa moram ja
Ako vas privlače vragolaste žene..da li u suštini želite da je promenite/"smirite" ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako te nesto privlaci, zasto bi to menjao?Niko vas ne pita pa moram ja
Ako vas privlače vragolaste žene..da li u suštini želite da je promenite/"smirite" ?
Pre 7, šetam kera uobičajeno...nekad i do 13h spavam, nači ja puštam organizam da mi se odmori. Počinak zavisi od počinjanja i sfe (:Kad obično ustajete ujutru, a kad idete na spavanje?
moja masta moze svastaDa li mislite za sebe da ste drugaciji?
Jenom ce se i tebi nesto desiti...moja masta moze svasta![]()
Pa da previse sam prizeman, nista mi ne promice,drugi su prepovrsni i nepouzdaniDa li mislite za sebe da ste drugaciji?
Mene je jednom, pre mnogo godina, jedna proklela i rekla: "Jednom ce se i NJEMU nesto desiti!"desilo se meni svasta dragi moj blajbi .. i dobro i lose...![]()
Niko vas ne pita pa moram ja
Kad obično ustajete ujutru, a kad idete na spavanje?
Da li mislite za sebe da ste drugaciji?
Strcim u masu Sto po visinu sto po stavoviDa li mislite za sebe da ste drugaciji?
Kad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Ne,volim kad su takve,ne da bih menjao nego da ne bude dosadno sa njima...Niko vas ne pita pa moram ja
Obicno lezem posle ponoci,ustajem izmedju 6-7.Nekad se opustim pa odspavam do 9...Kad obično ustajete ujutru, a kad idete na spavanje?
Ne mislim,znamDa li mislite za sebe da ste drugaciji?
Ne pamtim,ima vise od decenije.Kad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Trazio svojih demo snimaka iz srednjuKad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Ko zna....ne sećam se.Kad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
Krajem proslog veka verovatnoKad ste poslednji put slušali muziku sa audio kasete?
cu kazem muskarcusta vam treba gdjo?