tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Znači to je kao i svaki drugi odnos, samo sa par peškirića okolo. A uloženi trud se iplati, prirodno sredstvo za smirenje. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš ti još dve rupe fazon, je liNije problem, a menstruaciju smatram prijatnim periodom s čisto sebičnog stanovišta, pošto su mi zanimljivi seksualni eksperimenti tokom nje.
Ništa posebno, ništa strašno, običan odnos, ali specifičan po tome što je u tom nekom nazovimo ga gnjecavom agregatnom stanju, onako u uslovima poput snežne bljuzgavice.Kašasti seks.
Jer ukoliko snaše nemaju intenzivne i bolne odlive može seksić da im prija, deluje umirujuće i relaksira.
Vido bih nekog matorca da smotam za kesZašto biste voleli da ste žena?
Šta bi uradili da ste žena na jedan dan? (Drug rekao da bi voleo da oseti kako je to biti trudna)
Zašto biste voleli da ste žena?
Šta bi uradili da ste žena na jedan dan? (Drug rekao da bi voleo da oseti kako je to biti trudna)
Pleo kikeNe bih voleo da budem zena, ne bih se snasao.
Da sam zensko na jedan dan nemam pojma sta bih radio.
bio bi mi pun inbox ovako zvrji prazanZašto biste voleli da ste žena?
ma eskepela onih uvijek poture meneNa šta misliš, ako nije tajna?
neke zemske zatvore inboksa da ih ne zatrpavaju a evo odgovaracu ja umjesto njih na jedan danLažeš, skribomane, ne krstiš se
Pleo kike![]()
Legnemo.Kako se uspavljujete uveče? Tv, knjiga, samo legnete ili nešto drugo?
Kakav sam baksuz,i taj jedan dan bih bio u telu zene u PMS...Zašto biste voleli da ste žena?
Negde sam čitala da telo u tim danima ne razlikuje čime je podmazano, pa menstrualno krvarenje lako tumači kao seksualno uzbuđenje.Znači to je kao i svaki drugi odnos, samo sa par peškirića okolo. A uloženi trud se iplati, prirodno sredstvo za smirenje.![]()
To bih ja volela da doživite.Kakav sam baksuz,i taj jedan dan bih bio u telu zene u PMS...
Ko bre sumnja..Samo onaj ko nikad nije imao zenu/devojku ne zna kako to izgledaTo bih ja volela da doživite.
Kad već sumnjate u postojanje PMS-a da vidite kako je fino.![]()
Moguće, samo znam da je obostrano prijatan osećaj kad postoji ta gnjecavost tokom odnosa.Negde sam čitala da telo u tim danima ne razlikuje čime je podmazano, pa menstrualno krvarenje lako tumači kao seksualno uzbuđenje.
Ne bih voleoZašto biste voleli da ste žena?
To nije opcija!Ne bih voleo
To je toTo nije opcija!![]()