tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Nema na čemu brate Ikeice, laku noć i tebi, odmori se i budi kul.Hvala Baki.
Laku noć
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na čemu brate Ikeice, laku noć i tebi, odmori se i budi kul.Hvala Baki.
Laku noć
SveDa li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
zavisi da li sam zainteresovan za smandrljavanjeKoliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Da li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
Otuđenost u punom sjajuTakve usluge obavljaju strucne osobe koje
mogu a i ne moraju nositi bele mantile.!!!
Ima li nekih stvari kojih se stidite kod sebe, od fizickog izgleda do nekih porodicnih stvari, zivotne situacije itd?
Da li su vam odbojne osobe koje imaju kompleks zbog neceg ili ih razumete?
Koje vam je omiljeno punjenje palacinke ( slane i slatke ) ?
Da li preferirate da savetujete ljude koji doslovno traže instrukcije ili pak one za koje ste sigurni da vas neće poslušati?
Dapitanjce:
Znate li pružiti prvu pomoć?
i
Da li ste bili u situaciji da nekome pružite prvu pomoć ?
0%Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Koje vam je omiljeno punjenje palacinke ( slane i slatke ) ?
A na demonstracije,budalaSamoća gura u depresiju.
Gde ste bili '91?
Ne bih ni na samu maturu a nemam ni fejsa ne mogu me pronacDa li posećujete proslave tipa xy godina mature?
Gubi ih iovako ionako tako ako je korisna samoca u duhovnom smislu to vreme je svrsishodnoDa li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
Posetjujem...Da li posećujete proslave tipa xy godina mature?
Laganica para ionako nemamKoliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?
Da li posećujete proslave tipa xy godina mature?
Ta ja sama sebe zajebala u startu.Koliko podlezete zenskoj manipulaciji, je l vas lako smandrljat?