Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
Nije to samoća jer ona ne vodi nigde osim u ludnicu, nego egoizam što se u modernom društvu izdiže.
Ljudi su lične potrebe i komociju stavili ispred svega uključujući i osnivanje i održavanje porodičnih odnosa. Mediji i društvene mreže više se samo prilagođavaju nastalom stanju nego što propagiraju.

jedno decije pitanjce :lol:

Da li znate da slozite rubikovu kocku ?
Čekić/šrafciger metodom svaki put, ako je mogao Aleksandar onaj čvor šta mi fali.
Da li vam smeta ako vasa devojka/zena zaradjuje vise od vas?
Da, tj ne ali ipak da. Žene su zao sluga još gori gospodar, nađu li se bilo kako u boljem položaju od muškarca život će mu zagorčati.
Sta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
Pocepao tiket. Onda se setio da ga i zapalim.
Kolko ste najviše piva popili u jednom danu?
Tri-četiri, posle se zabrojim pa moram ispočetka.
Jel umeš nešto baš onako vrhunski da spremiš za jelo, sto jezika da govori, da te drugari stalno teraju da praviš?
Ne, moj moto je može se jeste, kome nije slano neg posoli.
Ako devojka u svojim 20-im izricito odbija da se zabavlja ili cak uda za razvedenog muskarca sa decom, da li to moze da joj se vrati kroz 10 godina kad realno svi slobodni budu takvi pa ne bude imala drugog izbora, tj.imala bi a to je da ostane sama, ili svako ima pravo na svoje kriterijume a ovaj je jedan od opravdanih?
Ako joj je to jedina prilika koju odbija ima ona većih problema neg što nije tela (ne)priliku, jedan od mnogih ko nijedan ako ostane sama na kraju.
Znate li pružiti prvu pomoć?
i
Da li ste bili u situaciji da nekome pružite prvu pomoć ?
Znam za ono kada konj slomi nogu i kauboj mu zatvori oči, izvadi revolver i posle sam nosi sedlo... na sreću po unesrećene nisam nešto bio u prilici da pružam pomoć.
Da li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
Ne da je loše neg pogubno, ali opet, izgubiće ih jer ostaje sam kako god, ubeđivao sebe da je loše ili dobro svejedno je.
je l bar dobro plaćaju
Koliko rade i kakve kvalifikacije se traže, plata je fenomenalna i preko svake mere.
Gde ste bili '91?
Ne sećam se, bio sam mali, verovatno kod kuće i u školi.

Teško da ja bilo koga savetujem u tom nekom smislu, možda jedino dam instrukcije nekome na ulici ko pita za put :D, uglavnom preferiram razmenu mišljenja u krugu ljudi koje poznajem dobro i od kojih se puno toga može naučiti i usvojiti, pa ako mi se omakne nešto konstruktivno i korisno u tim prilikama to bude super, dosta im je od mene neznalice. A nisam od onih koji drugima sole pamet, jer znam da većina ljudi tera po svome, što i nije loše ako umeju da se snalaze.

Teško da ja bilo koga savetujem u tom nekom smislu, možda jedino dam instrukcije nekome na ulici ko pita za put :D, uglavnom preferiram razmenu mišljenja u krugu ljudi koje poznajem dobro i od kojih se puno toga može naučiti i usvojiti, pa ako mi se omakne nešto konstruktivno i korisno u tim prilikama to bude super, dosta im je od mene neznalice. A nisam od onih koji drugima sole pamet, jer znam da većina ljudi tera po svome, što i nije loše ako umeju da se snalaze.
A da li ti, Baki, misliš, kao što neko ovde reče, da samoća nezadrživo vodi u ludnicu?
Čuh od starije žene :) da samoća vodi u dekadenciju. Sa tim sam OK. Ali ludnica ipak nije prijatno okruženje. Molim iscrpan odgovor pa da spavam malo. :D
Ovo pitanje je samo za Bakija. Ostali stop.

A da li ti, Baki, misliš, kao što neko ovde reče, da samoća nezadrživo vodi u ludnicu?
Čuh od starije žene :) da samoća vodi u dekadenciju. Sa tim sam OK. Ali ludnica ipak nije prijatno okruženje. Molim iscrpan odgovor pa da spavam malo. :D
Ovo pitanje je samo za Bakija. Ostali stop.
Ma jok, evo ja sam sam već ihahaj, ne gudram se i ne cugam kao većina drugih ljudi samih ili s nekim, a relativno sam mentalno zdrav, znači daleko od ludare. Dok se ne pojavi neko zanimljiv i samoća je za ljude brate Ikeice, dvojnice Male Dace. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back