kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
moderne umetnosti..okolo je suma![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moderne umetnosti..okolo je suma![]()
Izmedju su skorpije.znaci
ovnice
vodobuckala
pa ostale![]()
Pa bilo bi ok...haha skontah pa ja treba da pitam
zaboravila sma gde sam
Da,zasto da ne?jel bi išli sa mnom u muzej? <3
meni se dopala i biblioteka u kragujevcuKod nas se jedan od najposećenijih klubova zvao Muzej, i bio je smešten u podrumu gradskog muzeja.
Najjaci naziv za kafic sam video u Moskvi,Дорогая я перезвоню u prevodu-Draga,nazvacu te kasnije![]()
Uglavnom jeste,lose je po osobe kojima samoca nije izbor nego splet losih okolnosti.Da li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
Naravno svo propagiranje koje se kosi s nasim precima je pogubnoDa li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
Da li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
jel bi išli sa mnom u muzej? <3
Da li mislite da je propagiranje samoce lose jer se na taj nacin pojedinac ubedjuje da mu je super i tako izgubi dragocene godine?
jel bi išli sa mnom u muzej? <3
Samoća gura u depresiju.
Gde ste bili '91?
Uf, bila je to jedna od ''veselijih'' godina.Samoća gura u depresiju.
Gde ste bili '91?