Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Iz vaseg ugla, zasto hocete nesto sa strane ako ste vec zaljubljeni i u stabilnoj vezi?

Mislim da je ovo pitanje vec bilo.

Smatram da treba da se razvede jer su i te povremene prevare znak nepostovanja i sve ostalo ne moze da opravda muza. Moguce je da sve to radi kako bi umirio grizu savest zbog prevare.

Za ovo drugo, ne vidim svrhu trazenja nove prilike kada vec imam nekog pored sebe.

Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Iz vaseg ugla, zasto hocete nesto sa strane ako ste vec zaljubljeni i u stabilnoj vezi?
Na svim podforumima okrpiste po letovanjima i zimovanjima, to je valjda pokazatelj nekog solidnog i skladnog života, boljeg standarda, simbol nečijeg uspeha, a po nekima i đavolska zanimacija. :lol: A ima ih koji se zadužuju, uzimaju kredite, da bi sebi priuštili takav odmor. Dakle to nije najsigurnije merilo nečije sreće. :D

Na prvo pitanje je teško odgovoriti, možemo se držati principa i moralnih načela, ali samo ona koja je u toj koži zna zbog čega pravi trule kompromise i čega su oni vredni, najčešće žene trpe zbog dece, da bi njima omogućile neophodnu stabilnost za odrastanje i razvoj, ukoliko im same to ne mogu obezbediti.
A drugo pitanje je čudno, nameće svima kolektivnu krivicu u startu, a činjenica je da nisu svi muškarci švaleri skloni razdvajanju seksa od ljubavi, prevarama, lažima, švrljanjima, brljanjima. Oni koji traže i nalaze nešto ''ta trane'' mogu ponuditi i objašnjenja, recimo jedno od solidnih je ono mog komšije i gentosa Rođe: ''Volim ja pasulj, ali ne svakoga dana čitave nedelje''.

To sama treba da resava,najbolje ona zna da li treba ili ne.
KAd sam u stabilnoj vezi ne trazim sa strane....
Ni mi žene nismo bolje a ni svoje kada se zaljubimo
Valjda je suprotno,kad se covek zaljubi nista ga ne boli,nista ga ne brine...?
Kako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.

Pogresno mislis,nema to veze sa polom,neko vara neko ne.

Ako su motiv udaje bili letovanje i zimovanje onda apsolutno ne,barem dok traje stabilno snadbevanje istima, ako je bilo malo "viših" emocija onda bi bilo pametno da razmotri dalji angažman u takvom odnosu

Verni zauvek...da, u nekom ljubavnom vikend romanu. U realnom zivotu je malo drugacije. 99% muskih ce prihvatiti, a 99% zena nece odbiti seks sa strane, samo ako se ukaze adekvatna i pozeljna prilika. Pitanje samo: Kad i u kakvoj situciji otkazuju moralne kocnice?
Kao. .svi smo fini andjelcici, a onda u jednoj obicnoj birtiji saznas ko se s kim, i ko koga kerebeci.
Mozda je danas realnije biti u vezi sa otvorenim pravilima igre, nego glumiti i dobro lagati.

Samo da javim kako na sva pitanja znam tacan odgovor, dajte nesto teze :lol:

I sto se tice izbora za kiku, tab je to meni poveri, tako da sve zainteresovane ucesnice (mogu i one koje nisu) mi posalju svoju fotku na pp, rok je do oktobra (jos ne znam tacno koje godine ali ce biti naknadno saopsteno) :mrgreen:
Što znači i da već sad znaš ko će biti pobednica tog izbora, mis kika neodređene godine. :lol:

• Haha
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back