Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Kao da sam zaljubljenPitanjce:
Kakvi ste kada ste zaljubjeni ?

Znas koja je slicnost izmedju zaljubljenosti i kad se upi@@s u gace?
Svi okolo vide a samo je tebi toplo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da sam zaljubljenPitanjce:
sroza mi se imunitetPitanjce:
Pitanjce:
Lakoveran, mogu me žednog preko vode prevoziti.Pitanjce:
Torte su mi kao moje pesme, sve su mi podjednako drage, ne bih mogao neku da izdvojim.Koja vam je omiljena torta?
Da li nosite bele čarape?
Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Iz vaseg ugla, zasto hocete nesto sa strane ako ste vec zaljubljeni i u stabilnoj vezi?
Ni mi žene nismo bolje a ni svoje kada se zaljubimosroza mi se imunitet
Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Iz vaseg ugla, zasto hocete nesto sa strane ako ste vec zaljubljeni i u stabilnoj vezi?
Niko nije zaljubljen u stabilnoj vezi,zaljubljenost je za klinceDa li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Nesto tu ne stima. Vara samo onaj ko ne voli.Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Kako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.Nesto tu ne stima. Vara samo onaj ko ne voli.
Kako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.
Voli, a vara? Ode mast u propast...Kako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.
Na svim podforumima okrpiste po letovanjima i zimovanjima, to je valjda pokazatelj nekog solidnog i skladnog života, boljeg standarda, simbol nečijeg uspeha, a po nekima i đavolska zanimacija.Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
To sama treba da resava,najbolje ona zna da li treba ili ne.Da li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Valjda je suprotno,kad se covek zaljubi nista ga ne boli,nista ga ne brine...?Ni mi žene nismo bolje a ni svoje kada se zaljubimo
Kako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.
Ako su motiv udaje bili letovanje i zimovanje onda apsolutno ne,barem dok traje stabilno snadbevanje istima, ako je bilo malo "viših" emocija onda bi bilo pametno da razmotri dalji angažman u takvom odnosuDa li zena koja dobija svu paznju od muza, redovno letuju, zimuju, treba da se razvede ako je on povremeno prevari?
Pa ima zenu za po kuci a napolju druge za praznjenjeKako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.
pa i treba da razdvajaju,da je sreće i žene da to rade (vrv bi muke da su ''malo'' inteligentnije) jer ljubav i seks bukv nikakve veze jedno s drugim nemajuKako ne voli ako je pazljiv, ispunjava zeni sve zelje, samo ponekad voli sa strane? Ja mislim da muskarci razdvajaju ljubav i seks.
Znas da lupeta, to mu je image....Kamo srece da i muskarci ne razdvajaju emocije i seks. Jado moj.
Što znači i da već sad znaš ko će biti pobednica tog izbora, mis kika neodređene godine.Samo da javim kako na sva pitanja znam tacan odgovor, dajte nesto teze
I sto se tice izbora za kiku, tab je to meni poveri, tako da sve zainteresovane ucesnice (mogu i one koje nisu) mi posalju svoju fotku na pp, rok je do oktobra (jos ne znam tacno koje godine ali ce biti naknadno saopsteno)![]()