Cakana Andjelic
Poznat
- Poruka
- 8.142
Zato sto potcenjuje muskarce na forumu.
e to vec zavisi od toga kako me ko shvata i vidi
ja znam sta sam pitala i zasto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto potcenjuje muskarce na forumu.
e to vec zavisi od toga kako me ko shvata i vidi
ja znam sta sam pitala i zasto
Zasto?Kad vec znas.
razlog nije za javnost
a nisam ni ocekivala iskrene odgovore,,nego reda radi da pitam, preslo mi u naviku da sumnjam sve likove na forumu
Znaci sumnja...to je kao opravdano.
Provericu, pa cu da odgovorim na pitanje.
znam ja da se mi ne kapiramo nikako, al ajd, pokusala sam bar![]()
eto otom sto sam rekla![]()
Sta bi predlozili nekome da obidje u Bg, gde ima dobre pljeske, dobrih cevapa, dobrog bureka?
Sta bi predlozili nekome da obidje u Bg, gde ima dobre pljeske, dobrih cevapa, dobrog bureka?
Nemam pojma, da je Nis u pitanju mogao bih da pomognem.
Voleti kao muskarca znaci voleti erotskom ljubavlju, uzbudjujes je kao muskarac. U mom pitanju toga nema, samo postovanje i vernost.
Mozda Banjalucki ili bese Sarajevski cevap u nekoj od poprecnih ulicica Knez Mihajlove ulice?
Dobar burek, odnosno pite su one pod sacem na drva, a to ima svuda po Beogradu sad tacno gde sve ne znam...
Ima na Vozdovcu u Vojvode Stepe kod FON-a. Ima kod Merkatora.
Sad tamo da li ima kod Kneza ne mogu da se setim.
Hvala na odgovorima...odlicni su ako zelite nekoga da udebljate..
Sta jos Bg nudi?
MENE
.
Tebe je tvoj forumski kolega saranio...kostao te kafe..zali se njemu...![]()
koji forumski kolega
jel ova ljiga smorovije
pa ako njemu verujes i da je nebo zeleno onda nisi normalna