Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta bi predlozili nekome da obidje u Bg, gde ima dobre pljeske, dobrih cevapa, dobrog bureka?

Meni se najviše sviđaju ćevapi u Maloj Slaviji, al to ti je baš kafana, nje bircuz jer dolazi normalan svet... dođu advokati pre podne, ja ti savetujem za doručak, do 12h. da overiš tu ćevape... Šteta što nije bolji ambijent. Kod Slavije je, Mekenzijeva, pa sa strane, gde je ulaz i za aukcije i prodaju antikviteta povremeno, samo skreneš levo... a prijatnije mesto je npr. restoran Lovac u Njegoševoj.U Lovcu je dobar roštilj i imaš varijantu da ti donesu sve onako dok se puši sa sve roštiljem, kad klopaš mešano meso.. Imaš odličan falafel fast food preko puta. Otvorili su neki restorančić u Kraljica Natalije sa mantijama, nisam probao, al deluje onako orijentalno. Dobar burek teško da ćeš naći u Bg kao nekada, eto hvale Trpkovića, on ti je isto na Slaviji pa malo ispod, ne možeš da omaneš. Meni se ne sviđa ništa tamo, al kao svi se lože i super im je, redovi se čakaju ...Ja se ne sećam kad sam u Bg jeo normalan burek, sve krš. Bg ima ustv. mnogo bolju ponudu samih različitih restorana i zato koristi Foursquare za sve... čitaj šta ima, recenzije i vidi jel ti se dopada prostor... E, u Valteru su ćevapi prevara, al aj sad, pootvarali lokale okolo...

Pljeske imaš svuda na razne načine... Kod Male Moskve, na vrhu Balkanske su ok, tu je sa nogu, za poneti. Mi tu kupujemo. Furuna jedna i ne stoje pljeske nego se mese i peku na licu mesta... Loki i ostala mesta su uglavnom izvikana. Znači Foursquare.. radi posao dosta dobro bez obzira gde se nađeš..

- - - - - - - - - -

Najbolje je da za burek i ćevape odeš u N. Pazar :lol:

- - - - - - - - - -

Nemam pojma, da je Nis u pitanju mogao bih da pomognem.

I Niš je bolji za burek i ćevape, a i cene su badava :ok:

Poslednja izmena:
Sta bi predlozili nekome da obidje u Bg, gde ima dobre pljeske, dobrih cevapa, dobrog bureka?

Ima dobar, srednje pecen, nepecen i dopecen.

Pitali bi ga sta voli i sta ne voli.:)

E, onda ima klasika i novine. Pa, jeftino, normalno i skupo.

Poznato i sakriveno.

Cuveno i sasvim pristojno itd.

Ulaz prema cumicevom sokacetu ima raznih ponuda na malom prostoru,
kao i sam prednji deo Casine od meka preko meksika do irske i pljeske.

Mozda Banjalucki ili bese Sarajevski cevap u nekoj od poprecnih ulicica Knez Mihajlove ulice?:think:
Dobar burek, odnosno pite su one pod sacem na drva, a to ima svuda po Beogradu sad tacno gde sve ne znam...
Ima na Vozdovcu u Vojvode Stepe kod FON-a. Ima kod Merkatora.
Sad tamo da li ima kod Kneza ne mogu da se setim.

Mozda Banjalucki ili bese Sarajevski cevap u nekoj od poprecnih ulicica Knez Mihajlove ulice?:think:
Dobar burek, odnosno pite su one pod sacem na drva, a to ima svuda po Beogradu sad tacno gde sve ne znam...
Ima na Vozdovcu u Vojvode Stepe kod FON-a. Ima kod Merkatora.
Sad tamo da li ima kod Kneza ne mogu da se setim.

Ma jedino sto smo cekali bosanske pite da budu najbolje u beogradu.:)

- - - - - - - - - -

Istina je da su tu guzve, ali zato sto je dosta onih koji vole domacu ranu.

Hajde ja sa one strane reke da dodam.... burek kod Petrovića u Zemunu. Pljeske ako misliš na kioske onda Kruna u M.Milankovića,Stepin Vajat u 44-om ispostava,u "ulici gladnih" Šiš,Pončo nije loš,Jokić nekada ne znam kako se sada zovu ćevapi su bili jako dobri kod Cice kod novog merkatora sada su se iskvarili....

Na onoj drugoj strani se retko nešto zadržavam poslednjih godina ali ranije su bile Nišlija na Tašu,Mara, onda ona pljeskara ispod Moskve mada mi je više izvikana uvek bila nego što mi je prijala,pa originalni Stepin Vajat, Duff ...mada moguće i da su pozatvarani dosad,stvarno nisam dugo jeo na toj strani van kafana i restorana.

Služio sam vojsku u Leskovcu i iskreno teško ćeš naći takav kvalitet kakav je dole, barem u ovoj uličnoj varijanti. Ali daleko od toga da nema solidnih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back