- Poruka
- 7.183
da li ste muskarac i u rl![]()
jesam
pich,ka mi nepristupachnija od prashuma amazona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje jelo znate da skuvate?
koje jelo znate da skuvate?
Imate stabilnu vezu ili simpatiju?
Da li ste srecni?
a ko i zasto pita?
ne...u RL sam šonja, ovde se samo kurčim
neg šta sam
a ti? jesi li ti muškarac u rl?
vala nekad bi radije da jesam![]()
Da li biste se ozenili zenom koja vas nikad ne bi volela kao muskarca, ali koja bi vas cenila i bila vam verna?
Da li biste se ozenili zenom koja vas nikad ne bi volela kao muskarca, ali koja bi vas cenila i bila vam verna?
sta to znaci volela kao muskarca?>ne razumem
mislis sponzorusu>?
pa sta ima da je zenim koji q samo kresnesh i dovidjenja
Voleti kao muskarca znaci voleti erotskom ljubavlju, uzbudjujes je kao muskarac. U mom pitanju toga nema, samo postovanje i vernost.
Voleti kao muskarca znaci voleti erotskom ljubavlju, uzbudjujes je kao muskarac. U mom pitanju toga nema, samo postovanje i vernost.
Ne pri zdravoj svesti.
- - - - - - - - - -
A šta tu ima za tebe? Mislim koji motiv može žena za ovo da ima a da nije klasično sponzorstvo,što opet isključuje neko poštovanje, a vernost u tim pričama zavisi uglavnom od tendencije sponzora ka nasilju,tj više od straha ne toliko od volje udavače ili osećaja zahvalnosti...barem takvih primera ima okolo koliko hoćeš..
nekako mi neozbiljno ozbiljno shvatiti žensku ljubav danas, čak i kad bi mi nešto značila. pogotovo ako se pod tom pod znacima navoda ljubavlju podrazumeva ono što si opisala u sledećoj poruci, dakle otprilike nešto što oseća i kuja u teranju
Bas zanimljivo pitanje.Zene su glupe pa to kazu na vreme ili se toga sete kada omatore?
Uostalom, svaka zena ima neku zamisljenu nedostiznu ljubav koja se javi kada "shvati", takoreci prosvetli, da je promasila zivot, a dok joj je dobro
voli svom dusom.
- - - - - - - - - -
Pitanje je bezobrazno, ali je moglo biti postavljeno na zenama.
sta je bezobrazno![]()