Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li biste se ozenili zenom koja vas nikad ne bi volela kao muskarca, ali koja bi vas cenila i bila vam verna?

Bas zanimljivo pitanje. :) Zene su glupe pa to kazu na vreme ili se toga sete kada omatore?

Uostalom, svaka zena ima neku zamisljenu nedostiznu ljubav koja se javi kada "shvati", takoreci prosvetli, da je promasila zivot, a dok joj je dobro

voli svom dusom.

- - - - - - - - - -

da li ste muskarac i u rl :roll:

Pitanje je bezobrazno, ali je moglo biti postavljeno na zenama.

Poslednja izmena:
quote_icon.png
Original postavio mizaca
Sta ste najluđe uradili zbog djevojke/zene?:D

auuu,.. svašta :rumenko:,.. bude dosadno bez ,.. najveća je mudrost, pronaći pravu ludost,..
quote_icon.png
Original postavio mizaca
Volite li rodbinu?

da, mada neke pomalo izbegavam :) ,.. nisam u svađi ni sa kim od rodbine.

quote_icon.png
Original postavio lijica
koje jelo znate da skuvate?

dosta,.. volim da spremam ribu,.. i ona jela koja se ređe spremaju,..

quote_icon.png
Original postavio mizaca
Volite svoje telo?

recimo dovoljno,.. ali ga manje pazim,..

quote_icon.png
Original postavio mizaca
Imate stabilnu vezu ili simpatiju?

da...

quote_icon.png
Original postavio Samara M
Da li ste srecni?

Ne mislim o tome,.. nemam stav,..
srećan sam kada se igram,.. i to vrlo često radim,.. zadovoljan sam životom,.,. okolinom,.. bližnjima,.. ne baš uvek, ali većinom,..

quote_icon.png
Original postavio Nina
Da li ste ili pisete ljubavna pisma?

Ne bih to tako nazvao,.. eventualno, provokativna,.. a bolji je čat na mejlu za tako nešto,.. (msm :whistling: )

Da li biste se ozenili zenom koja vas nikad ne bi volela kao muskarca, ali koja bi vas cenila i bila vam verna?

Ne pri zdravoj svesti.

- - - - - - - - - -

Voleti kao muskarca znaci voleti erotskom ljubavlju, uzbudjujes je kao muskarac. U mom pitanju toga nema, samo postovanje i vernost.

A šta tu ima za tebe? Mislim koji motiv može žena za ovo da ima a da nije klasično sponzorstvo,što opet isključuje neko poštovanje, a vernost u tim pričama zavisi uglavnom od tendencije sponzora ka nasilju,tj više od straha ne toliko od volje udavače ili osećaja zahvalnosti...barem takvih primera ima okolo koliko hoćeš..

nekako mi neozbiljno ozbiljno shvatiti žensku ljubav danas, čak i kad bi mi nešto značila. pogotovo ako se pod tom pod znacima navoda ljubavlju podrazumeva ono što si opisala u sledećoj poruci, dakle otprilike nešto što oseća i kuja u teranju

Ne pri zdravoj svesti.

- - - - - - - - - -

A šta tu ima za tebe? Mislim koji motiv može žena za ovo da ima a da nije klasično sponzorstvo,što opet isključuje neko poštovanje, a vernost u tim pričama zavisi uglavnom od tendencije sponzora ka nasilju,tj više od straha ne toliko od volje udavače ili osećaja zahvalnosti...barem takvih primera ima okolo koliko hoćeš..

Na pitanje me je podstakao jedan lik iz knjige. Tu ona kaze: "Ja ne volim nikoga. Ja ne mogu da volim. Ja nisam devojka. Ne moze se voleti. To je prostastvo i patnja." Uglavnom ona je nekad bila zaljubljena ali taj ju je ostavio i za sledeceg kaze imace njeno telo ali ne i dusu. Tako da bi motivi te zene bili poodmakle godine (28 godina za to vreme) i dete.

- - - - - - - - - -

nekako mi neozbiljno ozbiljno shvatiti žensku ljubav danas, čak i kad bi mi nešto značila. pogotovo ako se pod tom pod znacima navoda ljubavlju podrazumeva ono što si opisala u sledećoj poruci, dakle otprilike nešto što oseća i kuja u teranju

Koji si ti nihilista.

Bas zanimljivo pitanje. :) Zene su glupe pa to kazu na vreme ili se toga sete kada omatore?

Uostalom, svaka zena ima neku zamisljenu nedostiznu ljubav koja se javi kada "shvati", takoreci prosvetli, da je promasila zivot, a dok joj je dobro

voli svom dusom.

- - - - - - - - - -

Pitanje je bezobrazno, ali je moglo biti postavljeno na zenama.

sta je bezobrazno :besan2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back