Dobro da nema uciteljica na forumu, jos bi morali u cose da cucimo.
- - - - - - - - - -
Mnoge uciteljice ne znaju da urede svoj zivot, ali najbolje uredjuju tudj.
Na sta tacno mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro da nema uciteljica na forumu, jos bi morali u cose da cucimo.
- - - - - - - - - -
Mnoge uciteljice ne znaju da urede svoj zivot, ali najbolje uredjuju tudj.
Mozda. Ali za sad ovako mislim.
Zato sto je glupo a i nikad tu nisu cista posla
cisto razmisljanje osoba sa predrasudama
svi mi polazimo od sebe,
tj, nas objektivni pogled je subjektivan![]()
U pravu si. Ne stavlja se koza da cuva seno.
No, cuvaj se ljubomore. Ne bi smela da postanes ljubomorna.To bi bio ozboljan hendikep.
cisto razmisljanje osoba sa predrasudama
svi mi polazimo od sebe,
tj, nas objektivni pogled je subjektivan![]()
Ja jesam ljubomorna osoba. A danas svi imaju nekakve 'drugarice'
- - - - - - - - - -
Ma nije sto bi se ja zaljubila u 'prijatelja' nego sto bi on u mene, a to bi bile bas nepijatne situacije.
u pravu je![]()
prevara brej
tuzno je sto ne verujes
pa jes u braku ljudi samo bleje medjusobno, ko spojeni lepkom, cuj kako bi bilo da je njemu lepse da izadje sa drugaricom umesto sa mnom
pa sta zlazice iz kuce samo sa mnom? jel i povodac da nabavim
jao boze sta sve necu procitati
kako ce te slatko opeci sopstvene misli dete drago nisi svesna![]()
Ma nije sto bi se ja zaljubila u 'prijatelja' nego sto bi on u mene, a to bi bile bas nepijatne situacije.
Tom logikom bi trebalo homoseksualcima zabraniti druzenje sa istim polom vec ih ograniciti samo na suprotni istih sklonosti.
Ako sedim negde sa devojkom to ne znaci da cu da je odvucem u krebet posle... bar nisam do sada
A pitanjce za nas?
Ti za to ne moras da znas a ako zna da nema sanse da to bude romantika ne mora ni da se angazuje oko toga.
Te stvari se osete.
majko mila da su vas nameski skupljali ne bi vas ovako dobro spojili
a pitanjce, pa ja dodjoh da postavim al me zabezeknu trenutno caskanje pa sam se zanela
elem sta sam ono htela da pitam sad zaboravih
a da, da imate izbora da birate izmedju dobrog automobila i dobre zene, sta bi izabrali, benzinca ili dizelasa?![]()
majko mila da su vas nameski skupljali ne bi vas ovako dobro spojili
a pitanjce, pa ja dodjoh da postavim al me zabezeknu trenutno caskanje pa sam se zanela
elem sta sam ono htela da pitam sad zaboravih
a da, da imate izbora da birate izmedju dobrog automobila i dobre zene, sta bi izabrali, benzinca ili dizelasa?![]()
Ume da bude vise ljubazna prema njemu ,dok tebe kinji i sikanira.
Pa vidis kako te neko gleda
Lada radi na samo na benzin
Pre bih izabrao dobru zenu, od kola me zanimaju samo krsevi stari po 2-3 decenije.
:
Nije sad da su se nesto zaljubljivali u mene, ali cim vidis da te neko malo duze gleda, prica sa tobom, odma ti je jasno da takvom nije do prijateljstva.
- - - - - - - - - -
Moze i pozuda da bude, ali i to je podjednako odbojno sa nekim sa kime to ne zelis, zar ne?
pa i zene ces dobiti te od 2, 3 decenije
iskoci mi na fejjsu ova fora, slatko sam se nasmejala
Nije sad da su se nesto zaljubljivali u mene, ali cim vidis da te neko malo duze gleda, prica sa tobom, odma ti je jasno da takvom nije do prijateljstva.
- - - - - - - - - -
Moze i pozuda da bude, ali i to je podjednako odbojno sa nekim sa kime to ne zelis, zar ne?
A što je čudno da neko duže priča sa tobom ako ti je prijatelj?
injaooo srle i pajcede se seti njih hbt
Ne ako mi je prijatelj vec ako nepoznat muskarac stupa u razgovor sa mnom. A normalno je da prijatelj duze prica s tobom, ali na pauzi za rucak, a ne da izlazite po restoranima i kaficima.
Kako nije normalno da izađeš sa prijateljem u kafić? Čudno neko shvatanje socijalnog života imaš...
Ne želim svaku devojku sa kojom pričam, nema ničega "perverznog" ili skrivenog u tome da sa prijateljicom sednem u kafić ili restoran i porazgovaram, nisam zaljubljen u devojku ako je gledam dok pričam...
Sta cu kad pamtim TV sa programima vrednim gledanja
Mada je i Draguljce super
Secas se ko su Srla i Pajce?![]()