Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U pravu si. Ne stavlja se koza da cuva seno.
No, cuvaj se ljubomore. Ne bi smela da postanes ljubomorna.To bi bio ozboljan hendikep.

Ja jesam ljubomorna osoba. A danas svi imaju nekakve 'drugarice'

- - - - - - - - - -

cisto razmisljanje osoba sa predrasudama :kafa:
svi mi polazimo od sebe,
tj, nas objektivni pogled je subjektivan :lol:

Ma nije sto bi se ja zaljubila u 'prijatelja' nego sto bi on u mene, a to bi bile bas nepijatne situacije.

u pravu je :cool:

prevara brej

Tom logikom bi trebalo homoseksualcima zabraniti druzenje sa istim polom vec ih ograniciti samo na suprotni istih sklonosti.

Ako sedim negde sa devojkom to ne znaci da cu da je odvucem u krebet posle... bar nisam do sada :lol:

tuzno je sto ne verujes

pa jes u braku ljudi samo bleje medjusobno, ko spojeni lepkom, cuj kako bi bilo da je njemu lepse da izadje sa drugaricom umesto sa mnom
pa sta zlazice iz kuce samo sa mnom? jel i povodac da nabavim :rotf:
jao boze sta sve necu procitati
kako ce te slatko opeci sopstvene misli dete drago nisi svesna :lol:

A pitanjce za nas? :flert:

Ma nije sto bi se ja zaljubila u 'prijatelja' nego sto bi on u mene, a to bi bile bas nepijatne situacije.

Ti za to ne moras da znas a ako zna da nema sanse da to bude romantika ne mora ni da se angazuje oko toga.

Tom logikom bi trebalo homoseksualcima zabraniti druzenje sa istim polom vec ih ograniciti samo na suprotni istih sklonosti.

Ako sedim negde sa devojkom to ne znaci da cu da je odvucem u krebet posle... bar nisam do sada :lol:

A pitanjce za nas? :flert:

Ti za to ne moras da znas a ako zna da nema sanse da to bude romantika ne mora ni da se angazuje oko toga.

Te stvari se osete.

Ume da bude vise ljubazna prema njemu ,dok tebe kinji i sikanira.

- - - - - - - - - -

majko mila da su vas nameski skupljali ne bi vas ovako dobro spojili :lol:

a pitanjce, pa ja dodjoh da postavim al me zabezeknu trenutno caskanje pa sam se zanela

elem sta sam ono htela da pitam sad zaboravih :think:
a da, da imate izbora da birate izmedju dobrog automobila i dobre zene, sta bi izabrali, benzinca ili dizelasa? :lol:

????Jesi li sigurna da si dobro formulisala pitanje?

majko mila da su vas nameski skupljali ne bi vas ovako dobro spojili :lol:

a pitanjce, pa ja dodjoh da postavim al me zabezeknu trenutno caskanje pa sam se zanela

elem sta sam ono htela da pitam sad zaboravih :think:
a da, da imate izbora da birate izmedju dobrog automobila i dobre zene, sta bi izabrali, benzinca ili dizelasa? :lol:

Lada radi na samo na benzin :)

Pre bih izabrao dobru zenu, od kola me zanimaju samo krsevi stari po 2-3 decenije.

Ume da bude vise ljubazna prema njemu ,dok tebe kinji i sikanira.

Vise me zanima kako Samara oseca da se neko zaljubio u nju ili nije.
Mada se generalno slabije razumem u zene nego u fiziku (a polagao sam je dvocifren broj puta dok se zena nije sazalila da pokloni 6 i pusti da diplomiram).

- - - - - - - - - -

Pa vidis kako te neko gleda

Nije ti palo na pamet da je to pozuda i da bi samo da te :per:

Nije sad da su se nesto zaljubljivali u mene, ali cim vidis da te neko malo duze gleda, prica sa tobom, odma ti je jasno da takvom nije do prijateljstva.

- - - - - - - - - -

Moze i pozuda da bude, ali i to je podjednako odbojno sa nekim sa kime to ne zelis, zar ne?

1. Mozda samo zeli da te bolje upozna.
Tvojom logikom bi trebao da se zabrinem cim me neka devojka pita za nesto.

2. Ako zeli ne znaci i da mora ili da ce biti nesto od toga.

- - - - - - - - - -

pa i zene ces dobiti te od 2, 3 decenije :lol:

iskoci mi na fejjsu ova fora, slatko sam se nasmejala

Meni su optimalnije 2.5-3 :)
Mladje ne znaju ko su Srle i Pajce te automatski otpadaju :mrgreen:

Ne ako mi je prijatelj vec ako nepoznat muskarac stupa u razgovor sa mnom. A normalno je da prijatelj duze prica s tobom, ali na pauzi za rucak, a ne da izlazite po restoranima i kaficima.

Kako nije normalno da izađeš sa prijateljem u kafić? Čudno neko shvatanje socijalnog života imaš...
Ne želim svaku devojku sa kojom pričam, nema ničega "perverznog" ili skrivenog u tome da sa prijateljicom sednem u kafić ili restoran i porazgovaram, nisam zaljubljen u devojku ako je gledam dok pričam...

Kako nije normalno da izađeš sa prijateljem u kafić? Čudno neko shvatanje socijalnog života imaš...
Ne želim svaku devojku sa kojom pričam, nema ničega "perverznog" ili skrivenog u tome da sa prijateljicom sednem u kafić ili restoran i porazgovaram, nisam zaljubljen u devojku ako je gledam dok pričam...

Izadjes s prijateljem u kafic a muz/zena ti sedi kuci ili je na poslu i sl?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back