Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači kad im se omakne onda je ona to želela, inače ne bi ?
ako sam dobro shvatio

fin način da se muškarac oslobodi odgovornosti :per:

Pazi, to je deo kontrole muskarca. Koliko ih znas da se trude godinama da dobiju dete?

Neki potrose bogatstvo, usvajaju decu i ona na kraju zatrudni iz cista mira?

Nece da bidne. Tacnije i to je poznato, a razlozi su individualni, a cesto duboko u nepoznatim vodama zenske psihe.

severna koreja
moze i bolivija
:fdlan:
vraćaj opet onaj potpis "spreman Bogu da se predam" :lol:

Bas nista. Niti mi daju komplimente niti im dajem povoda za to. A i ne volim da me bilo ko hvali pogotovo na osnovu neceg vizuelnog jer znam da me u tom slucaju lazu. A ja ne volim kad me lazu.

Svi su mi odgovori super @Chris :cmok2:
...Dovoljno detaljni, dovoljno ozbiljni, maksimalno si ispoštovao ispitivača (konkretno ovde mene, a i druge), odgovorio na sva pitanja, čak i na ono nesrećno o komšiji Peri :lol: koji je sigurno poslao neku glupost, pa što kažeš pokajao se :lol: Takođe hvala na komplimentima i što si ih izgovorio javno (iako je virutalno). Što se tiče tebe, ja bih sad uzvratila...iako znam da ne voliš te hvalospeve...ipak rekla bih da si fin, ozbiljan i kulturan mladić i dodala bih još štošta, ali zaustaviću se dok je vreme da te poštedim forumaškog crvenjenja :lol: :zag:

izuzeo bih sve..
u odnosu kad te neko povredi, taj nevorovatni dusevni bol,,taj tip povrede me boli i verovatno bolece me do dokle budem i disao.
duševni bol najjači...mada reče @Tibi da je to iluzija, ali na trenutke čini se pakelno realno.
...za utehu drug...proći će :zag:

Ono iz serijala "Zvezdane staze" :zaljubljena:
U mom slucaju su dovoljni lepa kika u sobi i sneg napolju :lol:

samo u neku Skandinaviju tebe poslati da pleteš kike nekoj nordijki :lol: :zag:

ne osecam bolove, stobisereklo, nemam granica:)
svi su isti ili bolje, ne postoji bol,
to je samo nasa losa koncentracija na detalj :kafa:

mudar, iskusan i neosetljiv na bol! :cool:

Nemam pojma, ne podnosim bol i odmah resavam sta god bilo.

Koja budala pita zenu zasto nece da se zaljubi? Zena se zaljubi kada zeli,
ne zeli zbog straha ili realnih situacija, ali to nije izgovor nego nacin.

Drustvo ne bi trebalo da utice na osecaj srece. Uredjenje drustva je sablon koji naucis i izbegne, dodje mu kao zacin zivota.

Recimo dzungla je okruzenje, ali dinamika dzungle je iznad dinamike svakog drugog uredjenja, pa se i tamo zivi.:)

Mogao bi i u džungli da živi :zkez:

To ja zaključujem iz ovog. Prevazilazi sva društvena uređenja, ima sopstvenu filozofiju i ženu sigurno ne pita što neće da se zaljubi :zkez:
...
Suma sumarum...@Boljarin ima rešenje za sve :p
....
sad mi ne gine opisivanje na onoj tamo temi :lol:

Svi su mi odgovori super @Chris :cmok2:
...Dovoljno detaljni, dovoljno ozbiljni, maksimalno si ispoštovao ispitivača (konkretno ovde mene, a i druge), odgovorio na sva pitanja, čak i na ono nesrećno o komšiji Peri :lol: koji je sigurno poslao neku glupost, pa što kažeš pokajao se :lol: Takođe hvala na komplimentima i što si ih izgovorio javno (iako je virutalno). Što se tiče tebe, ja bih sad uzvratila...iako znam da ne voliš te hvalospeve...ipak rekla bih da si fin, ozbiljan i kulturan mladić i dodala bih još štošta, ali zaustaviću se dok je vreme da te poštedim forumaškog crvenjenja :lol: :zag:

Hvala ti :) Red je da kad te vek neko nesto fino i kulturno pita isto tako i odgovoris :)

a sad pitanja.....

Kojeg insekta ne možete da vidite očima?

Da li vam se desilo da ste negde bili u gostima i odbili nešto da pojedete i šta?

Ima li nešto kod žene što vas više uzbuđuje od samog njenog dodira?

Muve. Ne podnosim ih.

Moguce, ne mogu bas da se setim. Mada i tu smatram da ako je neko vec izneo nesto da te posluzi, red je da ga ispostujes. Uzmes bar malo ako nista cisto da udovoljis domacinu.

Miris recimo. Volim kada devojka lepo mirise. Takodje i glas. Glas moze da bude bas zanimljiv. Nacin odevanja ponekad, pogled, drzanje... u sustini, postoji dosta stvari koje cesto uzbudjuju vise nego sam dodir.

Hmmmmm da :ok:
.....Um, razmišljanje, stav....miris...možda intonativno zanimljiv glas...pogled, stav, držanje...dosta stvari
....................

Šta mislite o teoriji "Da je negde nužno da se žena divi svom muškarcu"

.....Reciite mi u kolikoj meri je to potrebno? Da li je potrebno? Možda u nekom aspektu, možda na nekom polju, možda kao deo celine vezano za poštovanje svog partnera? Možda u nekom zdravom smislu.....recite mi da li je potrebna makar mala doza toga.
......

Da li to isključuje tu ravnopravnost ili jednakost u M/Ž odnosima na koje se Žene pozivaju....

Dajte vaš osvrt na nekad i sad možda.

"Zdravo za gotovo"....momenat kad je prestala da se trudi i pao joj veo sa očiju pa je shvatila da ste i vi "čovek od krvi i mesa" pa se možda razočarala, pa je možda malo dramila, pa je možda povisila ton na vas i tako dalje....kao posledica...došlo je "razočarenje" ili "otreženjenje"

U kojim situacijama je žena povisila glas na vas?

I u kojoj situaciji ste joj to oprostili?

(jer moguće je da je bio recimo neki stresni momenat)

I da li ste vi gromoglasni bili u nekoj situaciji sa njom recimo?

@Dee ovo baš zvuči jako iskreno :ok:

Recite mi da li ima nešto o čemu sa vama nije moguće razgovarati, odnosno da bude onako neka škakljiva tema?

Da li ste ismejali nekad partnerku zbog nečega i da li se ona povukla u sebe zbog toga?

Šta žene obično preuveličavaju, koju situaciju?

vezano za šta ( decu, bolest, finansije, roditelje, neki problem)

a sad pitanja.....

Kojeg insekta ne možete da vidite očima?

Da li vam se desilo da ste negde bili u gostima i odbili nešto da pojedete i šta?

Ima li nešto kod žene što vas više uzbuđuje od samog njenog dodira?

Bogomoljku

Ako se racuna da jedam samo ono sto mi se svidja i koliko mi se svidja,
onda je to mnogo toga i skoro uvek.

Kod zene je najuzbudljivija masta, deo toga se otkriva u pogledu, a deo u pokretu.
Zenama je dodir uzbudljiviji, muskarcu su slike uzbudljivije, tacnije pogled.

"Zdravo za gotovo"....momenat kad je prestala da se trudi i pao joj veo sa očiju pa je shvatila da ste i vi "čovek od krvi i mesa" pa se možda razočarala, pa je možda malo dramila, pa je možda povisila ton na vas i tako dalje....kao posledica...došlo je "razočarenje" ili "otreženjenje"

U kojim situacijama je žena povisila glas na vas?

I u kojoj situaciji ste joj to oprostili?

(jer moguće je da je bio recimo neki stresni momenat)

I da li ste vi gromoglasni bili u nekoj situaciji sa njom recimo?

naravno,na jedno udje na drugo izadje,stavim sluske a moj deda iskljucivao slusni aparat
uvek osim kad preti i psuje clanove porodice
naravno dernjam se

- - - - - - - - - -

@Dee ovo baš zvuči jako iskreno :ok:

Recite mi da li ima nešto o čemu sa vama nije moguće razgovarati, odnosno da bude onako neka škakljiva tema?

Da li ste ismejali nekad partnerku zbog nečega i da li se ona povukla u sebe zbog toga?

Šta žene obično preuveličavaju, koju situaciju?

vezano za šta ( decu, bolest, finansije, roditelje, neki problem)

pa i nema:think:
juce,smrdele joj noge al sto bi se povukla
navodno uzimanje para od njih:hahaha:

Hmmmmm da :ok:
.....Um, razmišljanje, stav....miris...možda intonativno zanimljiv glas...pogled, stav, držanje...dosta stvari
....................

Šta mislite o teoriji "Da je negde nužno da se žena divi svom muškarcu"

.....Reciite mi u kolikoj meri je to potrebno? Da li je potrebno? Možda u nekom aspektu, možda na nekom polju, možda kao deo celine vezano za poštovanje svog partnera? Možda u nekom zdravom smislu.....recite mi da li je potrebna makar mala doza toga.
......

Da li to isključuje tu ravnopravnost ili jednakost u M/Ž odnosima na koje se Žene pozivaju....

Dajte vaš osvrt na nekad i sad možda.

Teorija ili mozda zabluda? Nije ni jedno ni drugo, zena se zaljubljuje bas zato sto postuje muskarca.

Razlog za to postovanje jeste cinjenica da misli da je u nekom smislu bolji od nje. To mogu da budu razni razlozi,

dok je maladja teziste je na privlacnosti, kada je srednjih godina to su druge osobine zavisno od interesovanja,

starija postuje mladje, a jos starija sigurnost.

Ostala [pitanja su zanemarljiva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back