Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
još jedan neosetljiv na bol :lol:
i živeo bi u nekom uređenju za koje ja nisam nikad čula :zkez:

trpim bol jer necu da se trujem hemijom koja ga ublazava... vremenom prag bola se smanjuje i postajes neosetljiv... das kaziprst maci da sisa a ona ga droca nevaljala, zubima ostrim ko zilet zagrize do qosqe dok je ti belo gledas i smeskas se... u njenoj glavi radi abakus sa onim ybt ako ga ovo ne boli od kog materijala je napravljen... i tu ovlazi ko nikad... ne moras ni da je opalis :lol:

berlin alexanderplaz

Da li biste ikad svrsili u devojku iako po vasem dogovoru ne koristite zastitu jer vam je tako doslo u tom trenutku?

Ako smo vec dosli do toga ne vidim nikakav problem.

samo u neku Skandinaviju tebe poslati da pleteš kike nekoj nordijki :lol: :zag:

Moze :zskace:

a sad pitanja.....

Kojeg insekta ne možete da vidite očima?

Da li vam se desilo da ste negde bili u gostima i odbili nešto da pojedete i šta?

Ima li nešto kod žene što vas više uzbuđuje od samog njenog dodira?

Gladnog koje me posmatra kao delikates.

Jeste, ne jedem paprike a prosle godine mi se i visnje omrzle.

Pogled, osmeh...

Hmmmmm da :ok:
.....Um, razmišljanje, stav....miris...možda intonativno zanimljiv glas...pogled, stav, držanje...dosta stvari
....................

Šta mislite o teoriji "Da je negde nužno da se žena divi svom muškarcu"

.....Reciite mi u kolikoj meri je to potrebno? Da li je potrebno? Možda u nekom aspektu, možda na nekom polju, možda kao deo celine vezano za poštovanje svog partnera? Možda u nekom zdravom smislu.....recite mi da li je potrebna makar mala doza toga.
......

Da li to isključuje tu ravnopravnost ili jednakost u M/Ž odnosima na koje se Žene pozivaju....

Dajte vaš osvrt na nekad i sad možda.

Mislim da je teorija glupost.

Potrebno je postovanje i razumevanje a divljenje je nesto drugo.

Jos sam mlad za nekad i sad pogled na svet :smeker:

@Dee moguće, realno i razumno

Ali recite mi onda u kom momentu žene obično uzmu jednog muškarca zdravo za gotovo?

Kad prestane trud?

Vi ste svesni da ljudska interakcija zahteva određeni trud i ulaganje ili imate drugu teoriju možda?

Nemam pojma.

Kada se pomisli da je stvar gotova i da nece nista da se menja.

Sve zahteva neki trud, u medjuljudskim odnosima i da se kaze i da se razume.

"Zdravo za gotovo"....momenat kad je prestala da se trudi i pao joj veo sa očiju pa je shvatila da ste i vi "čovek od krvi i mesa" pa se možda razočarala, pa je možda malo dramila, pa je možda povisila ton na vas i tako dalje....kao posledica...došlo je "razočarenje" ili "otreženjenje"

U kojim situacijama je žena povisila glas na vas?

I u kojoj situaciji ste joj to oprostili?

(jer moguće je da je bio recimo neki stresni momenat)

I da li ste vi gromoglasni bili u nekoj situaciji sa njom recimo?

Kad nesto zabrljam ili me zove.

Nisam imao sta da oprastam.

Nisam :)

@Dee ovo baš zvuči jako iskreno :ok:

Recite mi da li ima nešto o čemu sa vama nije moguće razgovarati, odnosno da bude onako neka škakljiva tema?

Da li ste ismejali nekad partnerku zbog nečega i da li se ona povukla u sebe zbog toga?

Šta žene obično preuveličavaju, koju situaciju?

vezano za šta ( decu, bolest, finansije, roditelje, neki problem)

Ima jer nije sve za svacije usi ili oci.

Jok ja :)

Nemam pojma, valjda to zavisi od zene do zene.

Hajde još jedno, pa da begam :lol:

Kažu novinski naslovi: sve novce potrošio na žene, prijatelje i provod...

Da li bi vama to moglo da se desi, da dobijete neku veću sumu novca?

Da li ste nekad testiralli neku osobu, prijatelja, ženu ili nekog člana porodice da li je sa vama iz koristi?

Da dobijem vece pare - tesko, da ih potrosim na gluposti - vrlo verovatno :lol:

Nisam.

Auuuuu kako da spoznam to iracionalno?

Koji je najlakši put do toga?

.....

nemojte samo molim vas da kažete neka patnja i čuda...ne bih to baš :lol:

Iskljuci mozak i pocni da verujes vestima na TV-u :lol:

Cek nisam prokomentarisala @Maki ih fascinira svojom tolerancijom na bol :lol: "grizu kao lude kad skontaju da mi ne mogu nishta" :zper:
@Snow mi savetuje da pocnem da gledam Tv ako zelim da spoznam iracionalno :lol:
@Umri muskom da kazem...ne bi verovao koliko zena voli da cedi i kopa po kozi...broj je prosto neverovatan :zkez: mada kopanje po novcaniku verovatno ipak odnosi pobedu i prvo mesto :lol:
..
Mozda :zkez:

.........

Dobro jutro i dobar dan vam zelim sta mislite o ispunjavanju raznoraznih anketa po ulici, da li vas presrecu i smaraju?

Za koje ljude danas nemate uopste razumevanje?
..
i koje zanimanje u Srbiji najvishe prezirete?

Cek nisam prokomentarisala @Maki ih fascinira svojom tolerancijom na bol :lol: "grizu kao lude kad skontaju da mi ne mogu nishta" :zper:
@Umri muskom da kazem...ne bi verovao koliko zena voli da cedi i kopa po kozi...broj je prosto neverovatan :zkez: mada kopanje po novcaniku verovatno ipak odnosi pobedu i prvo mesto :lol:
..

.........

Dobro jutro i dobar dan vam zelim sta mislite o ispunjavanju raznoraznih anketa po ulici, da li vas presrecu i smaraju?

..

zaobilaze me
za sportiste,estradne licnosti,biznismene i sponzoruse
isto pride politicari

..

.........

..

Mislim da treba uciniti toj deci i popuniti listic, oni skupljaju pare od toga, a pisite sta vam volja.

Za siledzije, verbalne mentalne fizicke motorne pravne politicke birokratske najvise emo ucenjivace.

Pravnike i sudije, ne kao zanimanje nego kao nemoral. Kriminalci u odelima kojima se u srbiji priznaje moral, a oni su van toga.

zanima ga tvoj život,i dalje ga interesuješ :per:
izokolno pokušavanje ponovnog stupanja u kontakt i eventualne nove veze jer je shvatio da od tebe ipak nema bolje

Tako mi treba kad ocekujem ozb odg..:lol:

trezan je shvatio iz prve da sve su sem tebe bile kuurve kojih se stideo :lol:

Citav zivot je proveo pijan i javlja se pred smrt...:lol:

..

.........

..

Dobro vece :cvet:

Uglavnom me ne diraju, ako se i desi da pitaju uglavnom je vezano za nesto sto ne koristim te nemaju ni sta da me pitaju.

Za one koji kukaju a ne trude sa da promene bilo sta.

Ne postoji takvo zanimanje.

Zasto se bivsi javljaju nakon xy god saljuci zahtev za prijateljstvo na fb?

Nemam pojma.
Mozda zeli da vidi kakav ti je zivot bez njega u nadi da je uspesniji od tebe na nekom polju ili da ces mu se placuci vratiti u zagrljaj.

Devojka došla po ozbiljan odgovor a vi tako :manikir:
Inače posle ću da uradim Foto-priču za ovu njenu dogodovštinu...naravno glavni akteri su sa ove teme :zkez: (pevači narodnjaka) :lol:
........

Koji delovi tela vam prvi osete hladnoću na ovom mrazu?

Nosite li kapu ili idete gologlavi?

Da li ste bili nekad sa ženom koja je nosila periku? :zkez:

Devojka došla po ozbiljan odgovor a vi tako :manikir:
Inače posle ću da uradim Foto-priču za ovu njenu dogodovštinu...naravno glavni akteri su sa ove teme :zkez: (pevači narodnjaka) :lol:
........

Koji delovi tela vam prvi osete hladnoću na ovom mrazu?

Nosite li kapu ili idete gologlavi?

Da li ste bili nekad sa ženom koja je nosila periku? :zkez:

Oni otkriveni :lol: najcesce lice ili sake.

Uglavnom sam bez kape.

Nisam... mada ako nema kike eto resenja :lol:

Hajde sad :hej: nemojte me ostaviti ovde u mraku :p

Da čujem ko ima iskustva sa veštačkom kosom? :lol:

Evo situacije.....

Vi nju dovezete kolima kući, parkirate malo onako sa strane da date sebi vremena :zkez: da se onako fino rastanete (ljudski :lol:) i taman da se nalaktite na njen deo sedišta, zakačite joj njenu finu dugu-nadograđenu kosu i iščupate joj pramen! :rotf:

Eto sad...sve sam fino smislila :lol: kako biste reagovali u toj siutaciji?

Da li biste se zgranuli? pocrveneli? počeli da se izvinjavate? pokušali da vratite nespretno taj pramen kose? ponudili se da platite tu skupocenu nadogradnju :zkez:

Ne biste je više nikad pozvali na dejt, jer ako fejkira sa kosom, ko zna šta još krije? :zper:

Da čujem....vašu reakciju na ovaj nemili događaj :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back