Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jel bi bili rezignirani i povukli se iz veze da vam žena saopšti da joj je dete bitnije od vas ?
naravno ako računamo da niste to skontali i sami kroz život, nego je ona morala da vam kaže

jedna priča sa pedefeja žene me navela na ovo pitanje, pa aj reko da vim šta vi mislite o tome

Ne bih komsinice, valjda je normalno da vise voli svoje celjade nego mene.

samo da se potpisem :heart:

da nije spam ...
koji privezak nosite ...za stan ,auto , kaneclariju ...nebitno
moj kljuc krase alka za planinare (lakse se nadje u punoj torbi) i spartanac

:cvet:

Metalni sa logom proizvodjaca automobila cije vozilo tesko da cu da posedujem ali mi odgovara sto se vrti pa mogu da se igram sa njim :lol:

A sad da vidimo, šta ćemo, kuhinja, sex, društvo, politika? :zkez:
...
Mislim šta da vas pitam?
..
Samo nemoj da je neko ipak rekao politika! :p

Politika :mrgreen:
Moze i drustvo :)

Hajde da ja pitam :lol:

Koliki vam je prag bola?

I koji je najveći fizički bol koji ste do sada podneli? (zubobolja, neka povreda, možda prelom)

Nemam pojma, nisam dosao u situaciju da se proverim :lol:

Zubobolja, naprsnuce me nije toliko bolelo kao taj jedan zub.

hajde ipak nešto u duhu zaljubljivanja, ipak je Dan zaljubljenih :heart:

Navedite najčešće izgovore koje su vam žene izgovarale "zašto neće da se zaljube"?

I recite mi zašto vi niste hteli da se zaljubite u neku ženu?

Sa čime žene po vama ubijaju muškost današnjih muškaraca?

Ceka pravog.

Cekam pravu :lol:

Ponasanjem i time sto ne znaju sta zele u zivotu.

Uuuuuuu imam odlično pitanje :zper:

Zašto vi muškarci krijete da nas volite?

Koji je razlog da čujemo jednom za svagda :lol:

Koga Vas? Vas zene ili Vas forumasice? :lol:
Pa ne krijem. Ja volim svakoga.

hahah @Dee :lol: istina, nemojte to nikad raditi ipak :lol:

......................................
Što je mnogo dosta je :zkez:

....

Da pitam jel' dosta pitanja? :lol:

I koga biste voleli da dovedemo ovde da vas rešeta sa pitanjcima? :lol:

Ima li neko ovde na ovom forumu na čija pitanja biste rado odgovarali?

Odgovaram na svacija pitanja naravno.

pa .kako ste ? :lol:

pitanje:
plasite se smrti ?

'nako.
Ne. Nema sta da je se plasim. Doci ce kad tad. Plasim se samo neke ljigave bolescine.

zena lijepa, privlacna al malko osinuta, opicena il kako vec, da li bi ste bili sa njom?:roll:

Zavisi u kom smislu osinuta i opicena. Sve je ok dok ima granicu i odredjene manire i zna kako i gde da se ponasa.

Hipotetčki se vaš odgovor ovde ne priznaje :p
...
Šta mislite o ženema koje insistiraju da ih hvalite i da im sad ovog momenta udelite kompliment i to pred svima, javno? :zkez:

- - - - - - - - - -

Recite mi 1 na 1 da li vam se desilo ikada, možda u mladosti da je vas više bio stid nego vašu partnerku?

Ili ste vi rođeni sa tim muškim sampouzdanjem? :lol:

Sto da ne, ljudi vole komplimente. Ako to nekome znaci nacicu nesto sto je za pohvalu na toj osobi i to cu joj reci. Ali sigurno necu da lazem i izmisljam vec iskreno. A svaka osoba na svetu ima nesto za pohvalu. To vazi za forum naravno jer uzivo ne delim komplimente.

@Limunadico asdfjklc i tebi isto :p
......

Recite šta mislite o Zakonu o informisanju i da ste neka vlast koje biste novine, tabloide i čuda ukinuli odmah iz mesta? :lol:

Da, prvo bih ukinuo sve rijaliti shovove i pohapsio sve koji su to organizovali i ucestvovali pa onda redom zutu stampu jednog za drugim u 'aps.

Da li se desilo da nekoj ženi predložite nešto poput "nepristojne ponude" i da se ona uvredila i da ste se posvađali? :lol:
....
Šta mislite zašto sex gubi na značaju u dugoj vezi? :think:

Nije nikada. Mada je bilo situacija kada se neke prosto naljute ili uvrede za neki cisto kompliment a ne nepristojnu ponudu. Jednoj sam recimo skroz u sali rekao "udaj se za mene" kada je pricala o nekim stvarima koje je radila kuci. I to skroz kroz zezanje i ona i ja se ismejali. Sutradan kod mojih kolega kukala kako sam je davio i prosio i kao da sam je stvarno pitao da se uda za mene. Ma dusu su mi vadili danima. Da i jedna drugarica koju znam ceo zivot isto tako kukala kod nekog drugara kad sam joj skroz bezazleno pohvali dekolte, opet kroz zezanje naravno. Kao nije tako nesto ocekivala od mene pa se sva nesto frapirala. Tad sam rekao - zenama komplimente vise nikada. Kompliment udeljujem samo ovde na forumu gde mogu da budem shvacen kako god i nije me za to briga. Uzivo nikako.

Verovatno zbog dosade. Ja volim sladoled od lesnika ali bi mi se smucio da ga jedem svaki dan.

Šta mislite da je potrebno da žena ima da bi vas inspirisala da je možda malo duže "volite"

Ili hajde drugačije....koliko žene sa kojima ste bili su želele da ih više vi razumete, nego da one vas razumeju?
....
Da li vam je uopšte bitno da vas razumeju?

Mogu li one to?

Nista mi ne pada na pamet.
Nem' pojma.
Nece me razumeti kako god tako da nema potrebe da uopste oko toga razmisljam.
Mozda, tesko.

Šta mislite sa kojim seksualnim poremaćajem biste mogli više da se nosite recimo kod vaš partnerke

Da ima poremećaj prekomernog sexa ili nedostatak istog?

...
Pod kojim uslovima biste izabrali zanimanje da budete seksolog ili seksualni terapeut?

I šta mislite šta jedna takva osoba mora da poseduje, kakve osobine?

Sve dok nije nekrofilija, pedofilija, zoofilija i nesto sto ukljucuje veliku i malu nuzdu.

Nek ima.

Ni pod kojim.

Da zna svoj posao kao i sto kamiondzija, postar, bravar ili stolar moraju da poznaju materiju svog posla, nista drugo.

odgovor "uvek" na oba pitanja :lol:

......................................................................

Šta znači ovo recite vi meni :zkez:

Stigne meni neki MMS i ja ne mogu da ga otvorim i to sa nepoznatog broja :flert:
...
I ja pitam ko je ovo i ne mogu da vidim ovaj fajl (MMS nešto mi ne funkcioniše)
....
Kad meni taj neko ovde odgovara "tvoj komšija Pera" :eek: I kakav fajl sam ti ja poslao? :think:
.....

Imam više pitanja za vas :lol:

...
Šta li mi je to komšija @Pera poslao? :think:
...
Zašto komšija @Pera negira da mi je išta posalo (nazvao me odmah posle mog odgovora) ?:eek:

I šta mislite šta me je sledeće komšija Pera pitao? :zkez:

Pera je verovatno poslao nesto zbog cega se brzo pokajao pa mu je laknulo kad je skontao da ne mozes da otvoris pa je resio da se pravi Tosha.
Predpostavljam da mu pozajmis secer ili so :lol:

A jes' mnogo sam zakomplikovala @Dee :lol:

@LJDSPNZ diskrecija zagrantovana :lol:

Da li vam se desio peh nekad u životu sa tom diskrecijom? :lol:

Mislim jesu li u realnom životu muškarci ili žene mnogo diskretniji?

Nije.
Ne znam, verovatno zene. Mada zavisi.

zadnji odgovor @Dee ti se ne priznaje :zkez:

@Snow malo sam zapetljala to sa @Perom :lol: završio je na block listi u svakom slučaju :zkez:

U kojim situacijama laskate ženama i delite komplimente? :think:

Kao sto rekoh, samo anonimno tipa ovde na forumu. Uzivo ni u kojim.

Znači vi ste proračunati :lol:

realno laskate u slučaju kad realno sagledate neku osobu :lol:
.....

Recimo hipotetički ovako.....oko čega bi mogli malo ovde meni recimo da "polaskate" :zkez: (termin je katastrofalan ne zamerite)
...
mislim želim da budte realni :zkez:

:ceka:

Tebi bih mogao da polaskam zbog ogromnog strpljenja, samokontrole i druzeljubivosti. I nacinu na koji komuniciras sa ljudima. A i lepa si. I da znas da ti to nikad ne bih rekao uzivo :lol: Ali to je iskreno.

hahahaha :rotf:

gospodine @Dee nije loše ako planirate da idemo posle da negde nešto potegnemo (mislim fizički da uradimo neki težak posao) :p

...
Da čujem šta vam žene obično komplimentiraju kad vas vide uživo? :lol:

Bas nista. Niti mi daju komplimente niti im dajem povoda za to. A i ne volim da me bilo ko hvali pogotovo na osnovu neceg vizuelnog jer znam da me u tom slucaju lazu. A ja ne volim kad me lazu.

Koliki vam je prag bola?

I koji je najveći fizički bol koji ste do sada podneli? (zubobolja, neka povreda, možda prelom)
izuzeo bih sve..
u odnosu kad te neko povredi, taj nevorovatni dusevni bol,,taj tip povrede me boli i verovatno bolece me do dokle budem i disao.

- - - - - - - - - -

samo da se potpisem :heart:

da nije spam ...
koji privezak nosite ...za stan ,auto , kaneclariju ...nebitno
moj kljuc krase alka za planinare (lakse se nadje u punoj torbi) i spartanac
znak marke auta na klljucevima koji stoji od kad ih kupio,,

- - - - - - - - - -

Da li se desilo da nekoj ženi predložite nešto poput "nepristojne ponude" i da se ona uvredila i da ste se posvađali? :lol:
....
Šta mislite zašto sex gubi na značaju u dugoj vezi? :think:
Ne,ja sam tip koji ide uvek na sigurno ;)
pa,,jbg,,ko moze svaki put samo burek,,dosadi sve isto bwee..:lol:

Poslednja izmena:

Koliki vam je prag bola?

Onako, ne znam ni ja. Valjda prosecno. Niti nesto mnogo trpim niti sam bas neka kukavica.
Kad sam radio vestacka prednja 4 zuba.

Navedite najčešće izgovore koje su vam žene izgovarale "zašto neće da se zaljube"?

Zato sto su svi muskarci kreteni.

Zato sto sam kreten.

Najvise sa gay propagandom i tim nekim velicanjem zena u nekom preterano feministicnom smislu.

hajde malo onda nešto drugačije što kaže @Snow :lol:

Dobro koje društvo bi bilo po vašoj meri?

Mislim na društveno uređenje, možda drugačije okruženje, gde da vas izmestimo a da vi budete delimično ili malo više srećniji neko sad?

U sustini ne biram drustvo previse. Mogu da se snadjem sa svakim. Naravno, neko odgovara vise, neko manje, neko uopste ali mogu svakoga da ispostujem i ako nista drugo bar "zadenem' mali razgovor.

Ne znam da li sam vas ovo pitala... moguce ali evo:

sta više preferirate..na šlicu, rajfelšus ili dugmice?

i zasto jedno ili drugo :lol:

Dugmice.

- - - - - - - - - -

pa sta.:rotf: ponavljanje je majka znanja..:lol:

- - - - - - - - - -

e dopunsko pitanje
zar nije brze otvoriti rajfeslus u hitnim slucajevima, ako vam se piski ili se dami zuri :zper:, nego dugmice jedno po jedno..aaa : :lol:

Nije, ako su razradjeni i kvalitetni dugmici, onda se otvara brzo kao i rajfeslus. :)

Koliki vam je prag bola?

neosetljiv na bol...

- - - - - - - - - -

Sta, znak mercedesa ? Ne mislim Nerox na te znake,emotivne vrste.

Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

nero je ko gazdarica sa krste... ko se seca :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim na društveno uređenje, možda drugačije okruženje, gde da vas izmestimo a da vi budete delimično ili malo više srećniji neko sad?

sto bi reko kolega A1... ONA zna!!! :lol:

nemacka franza biberkopfa

Koliki vam je prag bola?

Nemam pojma, ne podnosim bol i odmah resavam sta god bilo.

Koja budala pita zenu zasto nece da se zaljubi? Zena se zaljubi kada zeli,
ne zeli zbog straha ili realnih situacija, ali to nije izgovor nego nacin.

Drustvo ne bi trebalo da utice na osecaj srece. Uredjenje drustva je sablon koji naucis i izbegne, dodje mu kao zacin zivota.

Recimo dzungla je okruzenje, ali dinamika dzungle je iznad dinamike svakog drugog uredjenja, pa se i tamo zivi.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back