Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.193
auuuu da i @Nera sam zaboravila, videla sam ono drug, zadnji red bioskopa i teško bi ostao miran
![]()

ne sumnjam u to..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuuu da i @Nera sam zaboravila, videla sam ono drug, zadnji red bioskopa i teško bi ostao miran
![]()

jel bi bili rezignirani i povukli se iz veze da vam žena saopšti da joj je dete bitnije od vas ?
naravno ako računamo da niste to skontali i sami kroz život, nego je ona morala da vam kaže
jedna priča sa pedefeja žene me navela na ovo pitanje, pa aj reko da vim šta vi mislite o tome
samo da se potpisem
da nije spam ...
koji privezak nosite ...za stan ,auto , kaneclariju ...nebitno
moj kljuc krase alka za planinare (lakse se nadje u punoj torbi) i spartanac

A sad da vidimo, šta ćemo, kuhinja, sex, društvo, politika?![]()
...
Mislim šta da vas pitam?
..
Samo nemoj da je neko ipak rekao politika!![]()

Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?
I koji je najveći fizički bol koji ste do sada podneli? (zubobolja, neka povreda, možda prelom)

hajde ipak nešto u duhu zaljubljivanja, ipak je Dan zaljubljenih
Navedite najčešće izgovore koje su vam žene izgovarale "zašto neće da se zaljube"?
I recite mi zašto vi niste hteli da se zaljubite u neku ženu?
Sa čime žene po vama ubijaju muškost današnjih muškaraca?

Uuuuuuu imam odlično pitanje![]()
Zašto vi muškarci krijete da nas volite?
Koji je razlog da čujemo jednom za svagda![]()
hahah @Deeistina, nemojte to nikad raditi ipak
......................................
Što je mnogo dosta je![]()
....
Da pitam jel' dosta pitanja?
I koga biste voleli da dovedemo ovde da vas rešeta sa pitanjcima?![]()
Ima li neko ovde na ovom forumu na čija pitanja biste rado odgovarali?
pa .kako ste ?
pitanje:
plasite se smrti ?
zena lijepa, privlacna al malko osinuta, opicena il kako vec, da li bi ste bili sa njom?![]()
Hipotetčki se vaš odgovor ovde ne priznaje
...
Šta mislite o ženema koje insistiraju da ih hvalite i da im sad ovog momenta udelite kompliment i to pred svima, javno?
- - - - - - - - - -
Recite mi 1 na 1 da li vam se desilo ikada, možda u mladosti da je vas više bio stid nego vašu partnerku?
Ili ste vi rođeni sa tim muškim sampouzdanjem?![]()
@Limunadico asdfjklc i tebi isto
......
Recite šta mislite o Zakonu o informisanju i da ste neka vlast koje biste novine, tabloide i čuda ukinuli odmah iz mesta?![]()
Da li se desilo da nekoj ženi predložite nešto poput "nepristojne ponude" i da se ona uvredila i da ste se posvađali?![]()
....
Šta mislite zašto sex gubi na značaju u dugoj vezi?![]()
Šta mislite da je potrebno da žena ima da bi vas inspirisala da je možda malo duže "volite"
Ili hajde drugačije....koliko žene sa kojima ste bili su želele da ih više vi razumete, nego da one vas razumeju?
....
Da li vam je uopšte bitno da vas razumeju?
Mogu li one to?
Šta mislite sa kojim seksualnim poremaćajem biste mogli više da se nosite recimo kod vaš partnerke
Da ima poremećaj prekomernog sexa ili nedostatak istog?
...
Pod kojim uslovima biste izabrali zanimanje da budete seksolog ili seksualni terapeut?
I šta mislite šta jedna takva osoba mora da poseduje, kakve osobine?
odgovor "uvek" na oba pitanja
......................................................................
Šta znači ovo recite vi meni![]()
Stigne meni neki MMS i ja ne mogu da ga otvorim i to sa nepoznatog broja![]()
...
I ja pitam ko je ovo i ne mogu da vidim ovaj fajl (MMS nešto mi ne funkcioniše)
....
Kad meni taj neko ovde odgovara "tvoj komšija Pera"I kakav fajl sam ti ja poslao?
.....
Imam više pitanja za vas![]()
...
Šta li mi je to komšija @Pera poslao?![]()
...
Zašto komšija @Pera negira da mi je išta posalo (nazvao me odmah posle mog odgovora) ?
I šta mislite šta me je sledeće komšija Pera pitao?![]()
A jes' mnogo sam zakomplikovala @Dee![]()
@LJDSPNZ diskrecija zagrantovana![]()
Da li vam se desio peh nekad u životu sa tom diskrecijom?![]()
Mislim jesu li u realnom životu muškarci ili žene mnogo diskretniji?
zadnji odgovor @Dee ti se ne priznaje
@Snow malo sam zapetljala to sa @Peromzavršio je na block listi u svakom slučaju
![]()
U kojim situacijama laskate ženama i delite komplimente?![]()
Znači vi ste proračunati![]()
realno laskate u slučaju kad realno sagledate neku osobu![]()
.....
Recimo hipotetički ovako.....oko čega bi mogli malo ovde meni recimo da "polaskate"(termin je katastrofalan ne zamerite)
...
mislim želim da budte realni![]()
![]()
Ali to je iskreno.hahahaha![]()
gospodine @Dee nije loše ako planirate da idemo posle da negde nešto potegnemo (mislim fizički da uradimo neki težak posao)
...
Da čujem šta vam žene obično komplimentiraju kad vas vide uživo?![]()
izuzeo bih sve..Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?
I koji je najveći fizički bol koji ste do sada podneli? (zubobolja, neka povreda, možda prelom)
znak marke auta na klljucevima koji stoji od kad ih kupio,,samo da se potpisem
da nije spam ...
koji privezak nosite ...za stan ,auto , kaneclariju ...nebitno
moj kljuc krase alka za planinare (lakse se nadje u punoj torbi) i spartanac
Ne,ja sam tip koji ide uvek na sigurnoDa li se desilo da nekoj ženi predložite nešto poput "nepristojne ponude" i da se ona uvredila i da ste se posvađali?![]()
....
Šta mislite zašto sex gubi na značaju u dugoj vezi?![]()

hajde malo onda nešto drugačije što kaže @Snow![]()
Dobro koje društvo bi bilo po vašoj meri?
Mislim na društveno uređenje, možda drugačije okruženje, gde da vas izmestimo a da vi budete delimično ili malo više srećniji neko sad?

haha trik pitanje,,Uuuuuuu imam odlično pitanje![]()
Zašto vi muškarci krijete da nas volite?
Koji je razlog da čujemo jednom za svagda![]()
lukava si drug,,lukava 

Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?
Navedite najčešće izgovore koje su vam žene izgovarale "zašto neće da se zaljube"?
Mislim na društveno uređenje, možda drugačije okruženje, gde da vas izmestimo a da vi budete delimično ili malo više srećniji neko sad?
Nesto gledam i prvi put uočavam,pa vama kako serviraju ništa ne menjate. Ovo nije uvredljivo samo zapažanje. Nemate sopstveni (osobeni) znak,za bilo šta.
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
ja to nosim oko vrataNesto gledam i prvi put uočavam,pa vama kako serviraju ništa ne menjate. Ovo nije uvredljivo samo zapažanje. Nemate sopstveni (osobeni) znak,za bilo šta.
Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока
Sta, znak mercedesa ? Ne mislim Nerox na te znake,emotivne vrste.ja to nosim oko vrata
idi bree,Sta, znak mercedesa ? Ne mislim Nerox na te znake,emotivne vrste.
Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?

Ne znam da li sam vas ovo pitala... moguce ali evo:
sta više preferirate..na šlicu, rajfelšus ili dugmice?
i zasto jedno ili drugo![]()
pa sta.ponavljanje je majka znanja..
- - - - - - - - - -
e dopunsko pitanje
zar nije brze otvoriti rajfeslus u hitnim slucajevima, ako vam se piski ili se dami zuri, nego dugmice jedno po jedno..aaa :
![]()

Da li biste ikad svrsili u devojku iako po vasem dogovoru ne koristite zastitu jer vam je tako doslo u tom trenutku?

a sto sam toliko godina vezbao da prvo zadovoljim nju pa sebe..Da li biste ikad svrsili u devojku iako po vasem dogovoru ne koristite zastitu jer vam je tako doslo u tom trenutku?
Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?
Sta, znak mercedesa ? Ne mislim Nerox na te znake,emotivne vrste.
Poslаto sа Lenovo A6000 uz pomoć Tаpаtokа

Da li biste ikad svrsili u devojku iako po vasem dogovoru ne koristite zastitu jer vam je tako doslo u tom trenutku?
Nemam pojma, ne podnosim bol i odmah resavam sta god bilo.Hajde da ja pitam![]()
Koliki vam je prag bola?