Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rušenje mitova @Boljarine....ja moram priznati slabašna sam na polju racia i pomaže mi jako kad pročitam ovako neka pojašnjenja i muški pogled na te neke teorije ili zablude :aha2:

@Cave...zezaš ženu što joj smrde noge...umeš i da se dernjaš...cccc :p...jedino što stavljaš sluške kad slušaš glasno muziku, to ti je plus :zkez:

@Dee samo realno o ženama

i @Boljarin zaslužuje citat od mene...ovaj deo mi se sviđa baš
Kod zene je najuzbudljivija masta, deo toga se otkriva u pogledu, a deo u pokretu.
Zenama je dodir uzbudljiviji, muskarcu su slike uzbudljivije, tacnije pogled.

"Zdravo za gotovo"....momenat kad je prestala da se trudi i pao joj veo sa očiju pa je shvatila da ste i vi "čovek od krvi i mesa" pa se možda razočarala, pa je možda malo dramila, pa je možda povisila ton na vas i tako dalje....kao posledica...došlo je "razočarenje" ili "otreženjenje"

U kojim situacijama je žena povisila glas na vas?

I u kojoj situaciji ste joj to oprostili?

(jer moguće je da je bio recimo neki stresni momenat)

I da li ste vi gromoglasni bili u nekoj situaciji sa njom recimo?

Zar to nije normalno kod zena? Redovna pojava.

Tu nema zameranja, pa ni oprastanja. Osim, kada se iza toga krije navika,
potreba i zelja. Oprosta nema.

Zene nervira smirenost, kada je nervozna i galama kada je mirna.

Ovo je sablon, ne koristis ga ako ne zelis svadju, koristis, kada te nervira.:)

Recite mi da li ima nešto o čemu sa vama nije moguće razgovarati, odnosno da bude onako neka škakljiva tema?
Da li ste ismejali nekad partnerku zbog nečega i da li se ona povukla u sebe zbog toga?
Šta žene obično preuveličavaju, koju situaciju?
vezano za šta ( decu, bolest, finansije, roditelje, neki problem)

Zavisi od zene i publike.:)
Cesto, zena je osetljiva i uvek se oseca ismejana kada joj kazes istinu, makar to bilo nasamo.
Zene uvek preuvelicavaju majcinstvo, dok u isto vreme sve ocekuju od partnera ili kako se vec zove.
Najvece "majke" su one koje ne misle na svoju decu, ako nije bas nuzno.
Preuvelicavaju i svoj znacaj, ali samo tamo gde znace nesto tj. nekome.

Hmmmmm da :ok:
.....Um, razmišljanje, stav....miris...možda intonativno zanimljiv glas...pogled, stav, držanje...dosta stvari
....................

Šta mislite o teoriji "Da je negde nužno da se žena divi svom muškarcu"

.....Reciite mi u kolikoj meri je to potrebno? Da li je potrebno? Možda u nekom aspektu, možda na nekom polju, možda kao deo celine vezano za poštovanje svog partnera? Možda u nekom zdravom smislu.....recite mi da li je potrebna makar mala doza toga.
......

Da li to isključuje tu ravnopravnost ili jednakost u M/Ž odnosima na koje se Žene pozivaju....

Dajte vaš osvrt na nekad i sad možda.

Slozicu se sa Dee - om. Nije potrebno neko ne znam kako divljenje. Mozda samo mala doza necega sto bi se moglo tako nazvati.
Nema to veze sa ravnopravnoscu. Isto koliko zene treba da se dive muskarcima toliko i muskarci treba da se dive zenama. To bi trebao da bude neki uzajamni osecaj.

Sta znam, samo iz nekih prica mogu da zakljucim da je bilo svakakvih primera. Bilo je verovatno i tada zena koje su "svrljale na sve strane" a bilo je puno onih koje su jako postovale svoje muzeve. Mada ne mogu da se otrgnem utisku da je danas po tom pitanju situacija kud i kamo gora po pitanju postovanja, razumevanja i tako slicnom tome.

@Dee moguće, realno i razumno

Ali recite mi onda u kom momentu žene obično uzmu jednog muškarca zdravo za gotovo?

Kad prestane trud?

Vi ste svesni da ljudska interakcija zahteva određeni trud i ulaganje ili imate drugu teoriju možda?

Nisam imao tako te neke "dramaticne" situacije.
Predpostavljam par dana nakon vencanja :lol:
Ljudska interakcija, dobra ljudska interakcija, zahteva samo malo strpljenja, razumevanja i postovanja. To je sve.

"Zdravo za gotovo"....momenat kad je prestala da se trudi i pao joj veo sa očiju pa je shvatila da ste i vi "čovek od krvi i mesa" pa se možda razočarala, pa je možda malo dramila, pa je možda povisila ton na vas i tako dalje....kao posledica...došlo je "razočarenje" ili "otreženjenje"

U kojim situacijama je žena povisila glas na vas?

I u kojoj situaciji ste joj to oprostili?

(jer moguće je da je bio recimo neki stresni momenat)

I da li ste vi gromoglasni bili u nekoj situaciji sa njom recimo?

Jedine zene koje su povisivale glas na mene su majka i sestra dok sam bio mali i povremeno radnice na salterima :lol:

Naravno da im je oprosteno, svako ima los dan.

Jedina zena na koju sam se izvikao je bila bivsa koleginica i to sam se izvikao bas brutalno. To je bilo pre nekih 5, 6 godina i danas dan me je zbog toga uzasno sramota. Verovatno moj naj sramniji momenat u zivotu.

@Dee ovo baš zvuči jako iskreno :ok:

Recite mi da li ima nešto o čemu sa vama nije moguće razgovarati, odnosno da bude onako neka škakljiva tema?

Da li ste ismejali nekad partnerku zbog nečega i da li se ona povukla u sebe zbog toga?

Šta žene obično preuveličavaju, koju situaciju?

vezano za šta ( decu, bolest, finansije, roditelje, neki problem)

Sta znam... o hrani, seksu i umetnickom klizanju ne znam bas puno pa verovatno moj sud nije bas merodavan :lol: ali nije da mi je nesto skakljivo pricati o tome.

Ne.

Poprilicno toga.

Čitam @Chrisa i razmišljam o pogrešnoj terminologiji....da upotrebila sam reči "divi" ali nije dovoljno dobra, prosto ima u njoj nešto neprirodno, odnosno odiše tim nekim prevelikim očekivanjem....stavljanjem nekog prevelikog tereta na ta muška pleća...kao da treba da bude super heroj.

- - - - - - - - - -

ma slušaj...opasnica si ti :mrgreen:

ko mi kaže :zkez:

- - - - - - - - - -

Ja nisam sreo muskarce skrte na postavljena pitanja od strane zene,

Naravno, u osnovi je strah, tako da i zene i muskarci koji deluju nedodirljivo

u stvari su uplaseni. Razlozi su razliciti personalno, ali u sustini isti.

Evo ga! :ok:

Ali kada vas je prošao strah?

ili kad će proći?

Znam da neke od vas sigurno jeste?

Čitam @Chrisa i razmišljam o pogrešnoj terminologiji....da upotrebila sam reči "divi" ali nije dovoljno dobra, prosto ima u njoj nešto neprirodno, odnosno odiše tim nekim prevelikim očekivanjem....stavljanjem nekog prevelikog tereta na ta muška pleća...kao da treba da bude super heroj.

- - - - - - - - - -

ko mi kaže :zkez:

- - - - - - - - - -

Evo ga! :ok:

Ali kada vas je prošao strah?

ili kad će proći?

Znam da neke od vas sigurno jeste?

Kada svoju vrednost prestanes da meris po izabranom etalonu

i da je zivot odnos izmedju tebe i njega, tacnije put koji biras svojim iracionalnim.

Hajde još jedno, pa da begam :lol:

Kažu novinski naslovi: sve novce potrošio na žene, prijatelje i provod...

Da li bi vama to moglo da se desi, da dobijete neku veću sumu novca?

Da li ste nekad testiralli neku osobu, prijatelja, ženu ili nekog člana porodice da li je sa vama iz koristi?

Glupost ljudi koji vole da budu u centru paznje koju kupuju novcem ili ludostima. Oni koji vole da se dopadaju ljudima.

Ljude samo treba pustiti da rade ono sto misle da treba, sami sve kazu.

- - - - - - - - - -

@Boljarine....znači imati poverenja u iracionalno (emocije vs razum i kalukulacija), jesam li dobro razumela?

Emocije nisu iracionalno. Treba imati poverenja u sebe i raditi najbolje sto mozes u svemu sto te interesuje.

Glupost ljudi koji vole da budu u centru paznje koju kupuju novcem ili ludostima. Oni koji vole da se dopadaju ljudima.

Ljude samo treba pustiti da rade ono sto misle da treba, sami sve kazu.

- - - - - - - - - -

Emocije nisu iracionalno.
Treba imati poverenja u sebe i raditi najbolje sto mozes u svemu sto te interesuje.

Zašto nisu iracionalne?

Jel' zato što svakoj emociji prethodi neki misaoni obrazac?

Da li misliš na intuiciju kada govoriš da treba imati poverenja u sebe?

...Inače sviđa mi se odgovor, ali možda želim da čujem takav odgovor, da li vi nekad priželjkujete od sagovornika da čujete ono što bi vam prijalo?

Zašto nisu iracionalne?

Jel' zato što svakoj emociji prethodi neki misaoni obrazac?

Da li misliš na intuiciju kada govoriš da treba imati poverenja u sebe?

...Inače sviđa mi se odgovor, ali možda želim da čujem takav odgovor, da li vi nekad priželjkujete od sagovornika da čujete ono što bi vam prijalo?

Iracionalno je iznad emocija i intuicije i sasvim je nepoznato, znas kada si nesto hteo ili uradio, ali pre toga ne znas.

Emocije su uslovljene spoljnjim uticajem i podlozne nasim usmerenjima, kalkulacija.

Naravno, svaki covek, pre i kada prevazidje losa iskustva, voli da cuje ono sto mu prija samo ih pre , loseg iskustva, i posle razlicito vidi.

Znaci on nju napuni i ona zatrudni jer je ona to zelela, a ne zato sto kad muskarac svrsi u zenu ona moze da zatrudni?

Da li zena voli da bude majka, makar podsvesno? Sarma se puni isto.

- - - - - - - - - -

Auuuuu kako da spoznam to iracionalno?

Koji je najlakši put do toga?

.....

nemojte samo molim vas da kažete neka patnja i čuda...ne bih to baš :lol:

Bas to. Teski oblici introspekcije.

Da mogu i ja bih do nje, ali ne ide bez muke.

Uostalom, za zivot nam ne treba znanje o iracionalnom, osim da je sve onako kako ocekujemo kada smo pozitivni i nista kada smo negativni, recimo.:)

Hajde još jedno, pa da begam :lol:

Kažu novinski naslovi: sve novce potrošio na žene, prijatelje i provod...

Da li bi vama to moglo da se desi, da dobijete neku veću sumu novca?

Da li ste nekad testiralli neku osobu, prijatelja, ženu ili nekog člana porodice da li je sa vama iz koristi?

zaraditi ili dobiti oli pak ukrasti? pitanje je sad....kako doslo tako i otislo
jok ,nisam imao cime

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back