- Poruka
- 404.080
Koliko vidim ovde fali tema Nejebica...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko vidim ovde fali tema Nejebica...![]()

Pre 3 i po meseca [emoji24]Kada ste imali zadnji put sex ?
danas, juce, pre 3 meseca, 6 meseci ili se ne secate![]()
Kada ste imali zadnji put sex ?
a bice ga tek 17 ovog meseca..
Kada ste imali zadnji put sex ?
prosle godine..a bice ga tek 17 ovog meseca..
E taj rad, planski, sa jasno utvrdjenim rokovima. Za svaku pohvalu. 
![]()

Kako bi reagovali da vas snima dron?
Са које висине
Kako da je blizu a kako da je bas visoko u vazduhu?
(Pitam onako,postalo je popularno koristiti ga.)
..............
Znate li da kosite?
Umete li da ispecete celo prase?
Jede li se praseca glava pecena kod vas?Umete li da je otvorite i dodjete do mozga?

![]()
Nesto kontam da bi meni tako neka planska shema odgovarala, zato sam pozdravio takvu proceduru, da se fino precizira seks ce biti tad i tad, al' da to bude sigurno, da me ne ispale, a ja se nalozim, i da bude bez ogranicenja - da se odvoji dovoljno vremena za tu aktivnost da to moze posteno da se odradi, znaci da se termin utanaci sa definisanim pocetkom, a da kraj ne bude definisan, sto bi se matematicki reklo da to bude poluotvoren (poluzatvoren) interval.... ebes ga,danas sve nesto na datume i sat ide..
Nesto kontam da bi meni tako neka planska shema odgovarala, zato sam pozdravio takvu proceduru, da se fino precizira seks ce biti tad i tad, al' da to bude sigurno, da me ne ispale, a ja se nalozim, i da bude bez ogranicenja - da se odvoji dovoljno vremena za tu aktivnost da to moze posteno da se odradi, znaci da se termin utanaci sa definisanim pocetkom, a da kraj ne bude definisan, sto bi se matematicki reklo da to bude poluotvoren (poluzatvoren) interval.![]()
![]()

..............
Znate li da kosite?
Jede li se praseca glava pecena kod vas?Umete li da je otvorite i dodjete do mozga?
Ma ja sam dronjav, nece me niko snimati na taj nacin.Kako bi reagovali da vas snima dron?

tesko da moze na duzi termin da 100% bude sigurnog dejta.
Ali ja se uzdam u jednu..Ako se njoj krese ona ce sebe ispromagamirati i doci ce.
U svakom slucaju zakazes sa dveju istog datuma da ne bi ni mi pomerili obaveze,, i jednu stavis na cekanje ako kojim slucajem obe bi..izmislis pricu,staznam umrla tetkina baka pa moram na bdenje,tako ako su upaljena svetla nemoj da te buni nesto,to se bakici odaje postovanje..![]()

Znate li da kosite?
..............
Znate li da kosite?
..............
Znate li da kosite?
Udovica ili raspuštenica?..koja je od te dve varijante po vama bolja za vezu (ne šemu) i zašto?
Udovica ili raspuštenica?..koja je od te dve varijante po vama bolja za vezu (ne šemu) i zašto?