Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako da je blizu a kako da je bas visoko u vazduhu?
(Pitam onako,postalo je popularno koristiti ga.)
..............
Znate li da kosite?

Umete li da ispecete celo prase?

Jede li se praseca glava pecena kod vas?Umete li da je otvorite i dodjete do mozga?

Umem sve to..

- - - - - - - - - -

Kako bi reagovali da vas snima dron?

Vrlo lepo..
Sanzerom kuglica..:lol:

- - - - - - - - - -

:ok: E taj rad, planski, sa jasno utvrdjenim rokovima. Za svaku pohvalu. :deda:

ebes ga,danas sve nesto na datume i sat ide..

... ebes ga,danas sve nesto na datume i sat ide..
Nesto kontam da bi meni tako neka planska shema odgovarala, zato sam pozdravio takvu proceduru, da se fino precizira seks ce biti tad i tad, al' da to bude sigurno, da me ne ispale, a ja se nalozim, i da bude bez ogranicenja - da se odvoji dovoljno vremena za tu aktivnost da to moze posteno da se odradi, znaci da se termin utanaci sa definisanim pocetkom, a da kraj ne bude definisan, sto bi se matematicki reklo da to bude poluotvoren (poluzatvoren) interval. :deda2: :D

Nesto kontam da bi meni tako neka planska shema odgovarala, zato sam pozdravio takvu proceduru, da se fino precizira seks ce biti tad i tad, al' da to bude sigurno, da me ne ispale, a ja se nalozim, i da bude bez ogranicenja - da se odvoji dovoljno vremena za tu aktivnost da to moze posteno da se odradi, znaci da se termin utanaci sa definisanim pocetkom, a da kraj ne bude definisan, sto bi se matematicki reklo da to bude poluotvoren (poluzatvoren) interval. :deda2: :D

tesko da moze na duzi termin da 100% bude sigurnog dejta.
Ali ja se uzdam u jednu..Ako se njoj krese ona ce sebe ispromagamirati i doci ce. :)
U svakom slucaju zakazes sa dveju istog datuma da ne bi ni mi pomerili obaveze,, i jednu stavis na cekanje ako kojim slucajem obe bi..izmislis pricu,staznam umrla tetkina baka pa moram na bdenje,tako ako su upaljena svetla nemoj da te buni nesto,to se bakici odaje postovanje..:znamiguje:

Poslednja izmena:

Da mogu ovako z:mrgreen:

Mada me uglavnom bas briga za dronove.

..............
Znate li da kosite?

Jede li se praseca glava pecena kod vas?Umete li da je otvorite i dodjete do mozga?

Rekoh iznad za drona.

Nije to toliko tesko, dok se pokosi livada nauci se.

Manje-vise umem, mada je pecenje u mom kraju posao za dvojicu.

Jako slabo, ne volim glavu ni mozak.

Ma ja sam dronjav, nece me niko snimati na taj nacin. :)
tesko da moze na duzi termin da 100% bude sigurnog dejta.
Ali ja se uzdam u jednu..Ako se njoj krese ona ce sebe ispromagamirati i doci ce. :)
U svakom slucaju zakazes sa dveju istog datuma da ne bi ni mi pomerili obaveze,, i jednu stavis na cekanje ako kojim slucajem obe bi..izmislis pricu,staznam umrla tetkina baka pa moram na bdenje,tako ako su upaljena svetla nemoj da te buni nesto,to se bakici odaje postovanje..:znamiguje:
:lol: :ok:

Znate li da kosite?

Косим, косом, косилицом, ручном, тракторском. Могу и траву да чупам, ако треба.
Цело да. Пола никад нисам пекао.
Једе се. Умем, али мозак не конзумирам због мени непривлачне конзистенције и укуса.

..............
Znate li da kosite?

Па не би волео да ми се мота око главе

Знам косилицом
Снашао би се већ некако
Све се једе, ми смо сваштоједи

Udovica ili raspuštenica?..koja je od te dve varijante po vama bolja za vezu (ne šemu) i zašto?

Ниједна
Удовица-ко зна шта се десило јадничку
Распуштеница-ко зна због чега је распуштена
А не ваља ни она коју нико није хтео
Гледајући из моје перспективе
Значи само крес крес крес :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back