Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: Zelim vam srecu i mir u 2017.godini. :vatromet: :vatromet: :vatromet:

Kakva vam je bila novogodisnja noc?

Kako reagujete na to da negde nije bilo vatrometa na trgovima?

Kako komentarisete cinjenicu da je dozvoljeno kupovati petarde a zabranjeno bacati ih?

Da imate love gde bi proveli ovo praznicno vreme?

Kako komentarisete nova poskupljenja?

Hvala z:)

Fina, prema ocekivanjima. Nista spektakularno.

A ne mora ni da ih bude.

Zanimljivo, nisam to ni znao. Glupost.

Isto gde i sada kad nemam love.

Nemam vise snage da ih komentarisem.

Najavili su mnoga poskupljenja a trenutno putarina je otisla.

Vozite li auto po ovakvim vremenskim uslovima i ako da kada menjate gume,lance i sta vec treba? (Sneg je.)

Vozim, to mi je posao. Gume su zamenjene tamo krajem oktobra cini mi se. Lanci stoje cisto radi propisa.

Jel' se grtal'ca zaglav'la klip aktuelan i kod vas svake zime?
Kakvo je stanje sa snegom,ledom,minusom trenutno?

Najavljuju epohalne hladnoce do minus tri pingvina (-21)mozda - imate li sta treba da se ne izlazi napolje ako bude tako?

Sta radite ovog dana pre pravoslavnog Badnjeg dana i veceri?

Grtal'ca u moje krajeve ne zalazi. Kod mene sneg ciste dresirani medjedi sa lopatom u jednoj a flasom rakije u drugoj ruci.
Ocajno.

Imam ali mi dzaba. Mora se napolje. Nema odmora dok traje obnova.

Pre proslave sam radio isto sto i posle - nista to jest zevao ovde.

z:gs:z:gs: Srecno vam Badnje vece. z:gs::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Minus,klizavo.Jeste isli u crkvu ili idete tek nocas?

Hvala, takodje. z:)

Nisam.

preko cega ne mozete da predjete?

Manje-vise preko svega. Ne zato sto sam nesto posebno tolerantan ili dobar vec zato sto sam previse glup i slab.

z:gs: Mir Boziji :vatromet: Hristos se rodi :vatromet: :vatromet:

Sa koliko pingvina bi oznacili ovih minus 14 napolju?(Saljivo pitanje,proizvoljan odgovor.)

Kako ste naucili da unapred kupite sta vam treba za danas i sutra?(U smislu kako je to doslo kod vas jeste se odselili od svojih/potpisali odselili/nemate svoje te nema ko npr.)

z:gs: Mir Boziji :vatromet: Hristos se rodi :vatromet: :vatromet:

Sa koliko pingvina bi oznacili ovih minus 14 napolju?(Saljivo pitanje,proizvoljan odgovor.)

Kako ste naucili da unapred kupite sta vam treba za danas i sutra?(U smislu kako je to doslo kod vas jeste se odselili od svojih/potpisali odselili/nemate svoje te nema ko npr.)

Vaistinu se rodi!

Jatom...

To je jedan neradan dan jbt. nije apokalipsa da ti trebaju specijalne pripreme i obuka :confused:

Da li ispostujete obicaje vezane za Bozic?
Da li ste patriota?
Ako jeste zasto?
Ako niste opet pitanje zasto?

Onoliko koliko mogu u uslovima urbanog života.
Jesam po mom viđenju stvari, nisam po ovom forumskom merilu...sačuvaj Bože :) .
Zato što je najprirodnija stvar voleti svoju zemlju i želeti joj bolje, samo definicija tog boljeg i način postizanja se razlikuje, često drastično i nepomirljivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back