Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ниједна
Удовица-ко зна шта се десило јадничку
Распуштеница-ко зна због чега је распуштена
А не ваља ни она коју нико није хтео
Гледајући из моје перспективе
Значи само крес крес крес :D

Kad vec nije za kres onda sto starija iz prakticnih razloga.

Pa hoce jednom mesecno, a to ti je sigurno lakse nego neka od 30 40 godina,
koja nije nizasta, a sve hoce.

Te izakane polovnjace misle da su ponovo devojke, a pri tome traze tri puta vise nego bilo koja devojka.

Мали смо ми за њих и недовољни, можда кад се удруже двојица буде нешто (те од 30,40) :hahaha:
Јао Барби што покрену ово питање, злоћоz:((

Deda savetuje unuka:
- Nemoj ženiti udovicu, sahranila je muža sahraniće i tebe
- Nemoj ženiti raspuštenicu, nije odgovaralo njemu neće ni tebi
- Nemoj ženiti devojku, da je vredela već bi se udala.

Pa dobro Deda koju onda da ženim?
- Ženi udatu, ako odgovara njemu odgovaraće i tebi. (stari vic :) )

,.. :) sačekaću sa svojim komentarom, mada bih radije da je pitanje bliže određeno, ako bi mi objasnili vaše viđenje razlike između "šeme" i "veze" . ili je ovo natješaj za duhovitost :)
U "šemi" veza je skrivena,.. nemoralna , ili šta ???
ako može u nekoj proširenoj misli., u stvari samo me ta "šema" zanima,.. kako bi to trebalo izgledati,.. (naravno žene da mi pojasne,.. one pitaju,.. ali eto meni to nije jasno sory
:zstidljivko:

Poslednja izmena:
Deda savetuje unuka:
- Nemoj ženiti udovicu, sahranila je muža sahraniće i tebe
- Nemoj ženiti raspuštenicu, nije odgovaralo njemu neće ni tebi
- Nemoj ženiti devojku, da je vredela već bi se udala.

Pa dobro Deda koju onda da ženim?
- Ženi udatu, ako odgovara njemu odgovaraće i tebi. (stari vic :) )

,.. :) sačekaću sa svojim komentarom, mada bih radije da je pitanje bliže određeno, ako bi mi objasnili vaše viđenje razlike između "šeme" i "veze" . ili je ovo natješaj za duhovitost :)
U "šemi" veza je skrivena,.. nemoralna , ili šta ???
ako može u nekoj proširenoj misli., u stvari samo me ta "šema" zanima,.. kako bi to trebalo izgledati,.. (naravno žene da mi pojasne,.. one pitaju,.. ali eto meni to nije jasno sory
:zstidljivko:

Ne znam ni ja tačno šta je šema ali mislim da je to ona varijanta kad sediš na više stolica pa i ako ti se jedna izmakne, nije strašno, šema
koju si konstruisao nastavlja da funkcioniše..:lol:
Znači svima se daješ ali polovično tj. lažeš, mažeš i tako to...

Udovice, kaže moj drug, nisu dobre za vezu jer vuku za sobom tešku priču sa kojom je teško izaći na kraj a i ako izadješ, ne znaš koga sanja kad padne mrak...
Raspuštenice nisu dobre jer su razočarane, nikada ne možeš da budeš siguran zašto se razvela osim ako ne pitaš njenog bivšeg...:zcepanje:
Otprilike tako ide njegova priča pa mi bilo simpatično da postavim to pitanje i vidim šta ostali misle...

Ne znam ni ja tačno šta je šema ali mislim da je to ona varijanta kad sediš na više stolica pa i ako ti se jedna izmakne, nije strašno, šema
koju si konstruisao nastavlja da funkcioniše..:lol:
Znači svima se daješ ali polovično tj. lažeš, mažeš i tako to...

Udovice, kaže moj drug, nisu dobre za vezu jer vuku za sobom tešku priču sa kojom je teško izaći na kraj a i ako izadješ, ne znaš koga sanja kad padne mrak...
Raspuštenice nisu dobre jer su razočarane, nikada ne možeš da budeš siguran zašto se razvela osim ako ne pitaš njenog bivšeg...:zcepanje:
Otprilike tako ide njegova priča pa mi bilo simpatično da postavim to pitanje i vidim šta ostali misle...

Ako sa njima idu i duhovi (bukvalno ili metaforički) bivših onda je potpuno nebitno...ne valja. Važi i za formalno neudate,one koje nisu u stanju da prošlost ostave u prošlosti su loš materijal za budućnost i samim tim za vezu... a nijanse lošeg me ne zanimaju.

Inače realnije je da će raspuštenica pre "sahraniti" bivšeg naročito ako iz tog braka nema dece, nego ona koja je ga je izgubila nekom tragedijom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back