Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20200814_231012.jpg

Mislim na ovaj podatak

Meni to ima smisla da se komentarise jedino ako su javne licnosti u pitanju, ali ovako za osobe koje sreces ne, jer je samo pitanje kad ce da se desi prevara. Isto kao sto ni ja ne bi govorila da mi je neko drugi lep, cemu to.
Ja ne znam sta da kazem na ovo....Ako kazes da je neko lep,cisto estetski,ili dobro gradjen,nebitno,to po tebi znaci da cu automatski da prevarim.
Ne bih da vredjam,ali meni je to malogradjanski nacin razmisljanja.
Nisam toliko nesiguran u sebe da ako mi devojka/zena kaze da je neki zaista lep muskarac lep imam prevaru pred ocima.
Sta mislite o sebi kakav ste prijatelj?
Dobar,zato sto prijatelja imam malo i to su mi najblizi ljudi.
imate vise muskih ili zenskih prijatelja?
Oba su muskarci :)
E namerno postavljam post :)
Prethodni je bio 19999 po redu a danas postavim na jednoj temi i bio je 4999. E neka bude jedan jubilarni
Ovaj je 20000-ti
Men' se cini da je 20001-i :D

Zasto ne?
Uvek moraju da se najave?

Zbog daljine je bolje da se najave jer ne bih voleo da se mimoidjemo.
Uglavnom se dogovaramo kada i gde se sastajemo da se vidimo.
Tako smo navikli.

zena - muz nekada od najveceg prijatelja znaju postati najveci neprijatelji

Mogu ali su to jedini clanovi porodice koje biras, na ostale si osudjen.

Zasto ne?
Uvek moraju da se najave?
Ako neko od njih dodje nenajavljen,znaci da je imao jako dobar razlog za to...
samo jedan
al ne mesam
rekla sam tvoj prijatelj to automatski ne mora da znaci i da je njen
Ja ih imam dvojicu,ali ok,poenta je ta...
Pa ako neko vec zivi samnom,naravno da ce znati ko su mi prijatelji,i da ce da ih prihvati kao i ja njene?
I dalje tvrdim-naravno da ce da ih pozove da sednu...

Ja ne znam sta da kazem na ovo....Ako kazes da je neko lep,cisto estetski,ili dobro gradjen,nebitno,to po tebi znaci da cu automatski da prevarim.
Ne bih da vredjam,ali meni je to malogradjanski nacin razmisljanja.
Nisam toliko nesiguran u sebe da ako mi devojka/zena kaze da je neki zaista lep muskarac lep imam prevaru pred ocima.
Dobro, ali koje su to situacije kad svojoj devojci govoris kako je neka dobra riba? Vidis je i kazes u sto je dobra ova ili zapocnes temu o nekoj sto ti je zapala za oko? Nije poenta da li ce neko drugi da ti bude lep nego da li ces o tome da raspravljas sa devojkom, a nije u pitanju javna licnost.

Dobro, ali koje su to situacije kad svojoj devojci govoris kako je neka dobra riba? Vidis je i kazes u sto je dobra ova ili zapocnes temu o nekoj sto ti je zapala za oko? Nije poenta da li ce neko drugi da ti bude lep nego da li ces o tome da raspravljas sa devojkom, a nije u pitanju javna licnost.
Aj da ti opisem samo jednu situaciju od pre 20ak godina.
Sedim kod zene u radnji,pijemo kafu,ona prati drugaricu i zove me da izadjem na vrata.I mrtva 'ladna mi kaze-gledaj ovu macku kakva je-a tamo devojka tip Adriana Lima,da se onesvestis kako izgleda.Sta bi ti na to rekla? (tad smo vec imali dete,bili u braku).
I nismo jednom komentarisali ako vidimo lepog muskarca ili lepu devojku,sta tu ima neobicno?
I sada ako sam u vezi i ako vidim lepu devojku ili muskarca-kazem.Bitan je nacin-cista konstatacija da je neko lep.Estetski,kao sto kad vidis lep automobil ili dobre cipele.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back