Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?

Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?

Mislim da to prvo závisí od toga koliko dete i roditelj imaju hodina pá i od iskustva.

Klinci sú mánie vise prinudjeni dá slusaju, staršího nisu.

Uz to i stvari menjaju, ono sto je vážilo kada su roditelji bílí mladí sada ne mora.

Rádi kako mislis dá je najbolje, u svakom slucaju té čeká scenario kao u prici "Tamní vilajet".

Imas pravo kao odrastao covek da saslusas svaciji savet,a da poslusas samo sebe.
Ja iskreno nikad nikoga nisam slusao,uvek sam radio kako mislim da treba.Nije uvek bilo ispravno ali su to moje odluke o mom zivotu.
Najlakse (posto je to ipak roditelj) ako neces da kveris neke odnose i uleces u svadje,da samo na sve to kazes-hvala na savetu,razmislicu o tome.I guraj svoje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back