- Poruka
- 398.056
Kao da si pitao da li su tange gaceZar bokserice nisu gace?
Bez icega,i zmi i leti.Bas kad moram (ako imam cimere) u gacama. Majicu ne trpim kad spavam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao da si pitao da li su tange gaceZar bokserice nisu gace?
Bez icega,i zmi i leti.Bas kad moram (ako imam cimere) u gacama. Majicu ne trpim kad spavam...
Dobro si nam rekao..mislili smo da se ne tuširaspidzama..zimi - zimska..leti - letnja
mislim ima ih vise komada po sezoni..
ovako ispada da imam dva para koja menjam sezonski
kad ih menjam..obavezno se i istusiram![]()
![]()
fale vam ta pitanja jel ? sacu ja![]()
Nije svaki put..samo jednom sam vas pitala da li ste ga merili i koliki vam jeNe fale, dosadilo mi dajem isti odgovor svaki put![]()
KogaNije svaki put..samo jednom sam vas pitala da li ste ga merili i koliki vam je![]()
moraš tanje majice da oblačiš, bradavice da jače dođu do izražaja
Nije svaki put..samo jednom sam vas pitala da li ste ga merili i koliki vam je![]()
Ko je nama kriv sto ne mozemo da uzvratimo istom merom na temi gde muskarci pitaju a zene odgovaraju...Pitas i ovde![]()
Ko je nama kriv sto ne mozemo da uzvratimo istom merom na temi gde muskarci pitaju a zene odgovaraju...![]()
moraš tanje majice da oblačiš, bradavice da jače dođu do izražaja
Da li vam je zao kada izvredjate ili uvredite neku devojku ili zenu?
Retko vredjam bilo koga,i to samo po zasluzi.Da li vam je zao kada izvredjate ili uvredite neku devojku ili zenu?
Pa ako mi se izvini jeste ako ne znaci da je jos gore zasluzilaDa li vam je zao kada izvredjate ili uvredite neku devojku ili zenu?
Slabo dolazim u takve situacije, ne bavim se alapačama, sve što je agresivno i plitko me ne zanima, a posebno ne nadrci i namćori.Da li vam je zao kada izvredjate ili uvredite neku devojku ili zenu?
a zasto bih je vredjao?..ako dodje do takve situacije, samo cu se okrenuti i otici..nema razloga da nekog vredjam jer se time nista ne postize.Da li vam je zao kada izvredjate ili uvredite neku devojku ili zenu?
Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?
Svakako cu da uradim ono sta sam naumila, ali da nemas podrsku od roditelja jer on vidi drugacije, on sve zna je katastrofa.
Imas pravo kao odrastao covek da saslusas svaciji savet,a da poslusas samo sebe.Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?