Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moooooolim te lepo, šta je mangupsko u erotici? 😲 Nije vulgarno, nije lascivno. U stvari...da, vi muškarci odmah pomislite na nešto škakljivo. 🥶

Ja sam skoro pa nova, ne poznajem nikoga sa foruma, reci slobodno, niko ne čita šta ti pišeš. 😄
Mi muški smo kulovi, pa čim se povede reč o erotici mislimo na konkretne stvari, i ja sam tako razumeo. :rumenko: :D
Slažem se s tim da me niko ovde ne čita, ali za ne daj bože što se kaže ipak ću ispoštovati diskreciju, što mi neće smetati da pohvalim tvoje pitanje, ne treba bežati od erotike. :ok:

vreme je za nekst kveščn
kakvo vam je ponašanje forumašica seksi, a kakvo ne?
Ne opažam to, ne interesuje me, niti emitujem takve vibracije niti ih detektujem, penzionerski nastupam, na mlađima svet ostaje, tako da njihovo seksi ponašanje ili neponašanje meni nije bitno. :) Žive bile i seksi bile, pa se nauživale. :D
Zapravo forumašice, i uopšteno svu forumsku raju, kad je generalno reč o ''ponašanju'', nakon ovoliko godina klepanja postova lagano filtriram, zasićenost čini svoje, niti sam ja drugima poželjan sagovornik, niti su neki meni poželjni sagovornici, oseti se animozitet, baš kao što se oseti i srdačnost i raspoloženost za razmenu mišljenja, uključujući tu i neslaganja, različitost stavova. Nekada sam zamerao ljudima koji su hejtovali po forumu i bili namćori, demonstrirali netrpeljivost i nisu imali razumevanja za tuđe poglede, međutim kad vidim kakvih sve likova ima tačno i njih tako namćoraste mogu da skapiram, jer agresivna i kontinuirana plitkoća ume da iritira i teško je ostati imun na nju na duže staze, a ja sam ovde predugo da bih ostao kul. :lol:

a ja sam ovde predugo da bih ostao kul. :lol:

final_5d4377fc180f1f0014bee107_762773.gif

:mrgreen:

Jes' bre, tebra Čoda, ljudi misle da im je zagarantovano pravo da budu idioti.I mislim da jeste.Ne treba im kvariti to zadovoljstvo niti pokušati bilo šta lepo i dobro s njima.
Princip uviđavnosti nalaže da čovek svakoga tretira na najbolji način, međutim ne može svako sa svakim, mene iritira ljudska glupost, valjda stvarno postajem džangrizavi matorac. :lol:

Šta ste fino večerali danas? :D
ništa
Šta vas plaši?
ništa
Šta ćete za vikend da radite?
ništa
Dobro vece :)
ne
pitanjce:

Koji ekstremni sport vam je privlačan?
nijedan,ne samopovredjuje mi se
Zbog čega ste poslednji put odbili devojku (za vezu, seks, odlazak po hleba i mleko, hahah)?
ne,nikada
Pogledajte prilog 600285

Da ste na Tajlandu da li bi probali meso krokodila sa rostilja?
ne
Pitanjce:

Imate sede u kosi,bradi, ?
ima malo :(
Koja pesma vas opisuje? :flert:
nijedna,toliko sam jedinstven
pitanjce:

Jeste ikad voleli više od jedne žene ?
ne
Koje vam se dve ženske javne ličnosti fizički dopadaju?
nijedna,ne
Da li smatrate da u brak treba da se ulazi tek kad vam neko potpuno odgovara ili sa prvim koji naidje a ko vam se ni fizicki ne dopada a ne nesto vise?
ne mislim da treba ulaziti oupšte
Da li često psujete?
ne
Paz' sad

Najerotičnije što vam je neka žena rekla je: ___________
paaa...kad mi je cwetak zabranetak jednom rekla,ti si budala
:mrgreen:
onda džordži da te prijavim za sarkazam?
ne
Dobro je, cele noći sam razmišljala da se izvinim za ono ''niko te ne čita'' :rumenko: ali shvatio si da se zezam, odlično! :mrgreen:

Šta čitate od novina, nedeljnika?
ništa
vreme je za nekst kveščn
kakvo vam je ponašanje forumašica seksi, a kakvo ne?
paaa....nijedno mi nije sesi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back