Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?

Životno iskustvo se računa, a stepen obrazovanja nema nikakvo značenje. Možeš roditelje ili bliske ljude upitati za mišljenje, ali krajnja odluka mora biti samo tvoja. Sama ćeš svoju odluku nositi sa svim njenim vrlinama i manama.

Prilog u edukativne svrhe :mrgreen:
Panty-cyclopedia-An-Insight-Study-Of-Panties.jpg

Koliko je do gaca a koliko do guze?

Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?

neces valjda u dubai da budes ''stjuardesa'' crna samara?

Da li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?
nikad ne razmisljam da li cu pokvariti sa nekim odnose ako kazem ono sta mislim jer ja uvek kazem ono sta mislim, pa neka se ljuti ako zeli..nije moj problem ako ne ceni iskrenost...ali se ne mesam u tudje odnose, ali ako me pitaju, recicu ono sta mislim.

Da li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?

Zavisi ko je u sukobu, ako ih ne znam ne mesam se.
Ako ih znám saslusam obě straně pá ili vrdam ili podzim onog ko je u pravu.

Tako razmišlja iskusan muškarac :mrgreen:

A moja dalja edukacija? :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back