Nemoguce je ne biti u svadji jer se odma ljuti. A mene bas briga. Samo sam razocarana jer nemam podrsku. Sta ce mi takvi roditelji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguce je ne biti u svadji jer se odma ljuti. A mene bas briga. Samo sam razocarana jer nemam podrsku. Sta ce mi takvi roditelji.
Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?
Nemam pojma dok ne vidim na guzi aj tangeKoji model ženskih gacica vam je sexy?
E sad ne znam kako se zovu pravilno...Koji model ženskih gacica vam je sexy?
onaj koji ja mogu da vidim na damiKoji model ženskih gacica vam je sexy?
Koji model ženskih gacica vam je sexy?
Uvek je do guze ..
Donji red ipak
Da li smatrate da treba da se poslusa misljenje roditelja koji je manjeg stepena obrazovanja od vas a ni inace nije mnogo pametan i sa svojim zivotom nije nista uradio (najvise jer je lencuga ali to nikad ne bi priznao), a u pitanju je nesto sto bi vama promenilo zivot na bolje ali on se ne slaze jer je zatucan i misli da sve zna?
Pa ko se to nama vratio!neces valjda u dubai da budes ''stjuardesa'' crna samara?
U sukobe ne ulazim i ne zauzimam strane,osim ako prerasta u maltretiranje,ili ako su meni bliske osobe-da prekinem sukob.Da li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?
nikad ne razmisljam da li cu pokvariti sa nekim odnose ako kazem ono sta mislim jer ja uvek kazem ono sta mislim, pa neka se ljuti ako zeli..nije moj problem ako ne ceni iskrenost...ali se ne mesam u tudje odnose, ali ako me pitaju, recicu ono sta mislim.Da li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?
neutralan sam iako me pokusavaju navest na svoju stranu klasicno pravljenje taboraDa li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?
Tako razmišlja iskusan muškaracControl briefs ili padobranke..najzahvalnije, višenamenske. Nisu štedeli na materijalu, i u hladnim zimskim danima čuvaju bubrege, a po potrebi se mogu navući preko sisa.![]()
Da li u sukobu izmedju dve osobe zauzimate stranu one za koju smatrate da je u pravu ili se ne mesate jer ne zelite da kvarite odnos sa njima?
Tako razmišlja iskusan muškarac![]()