Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima li kakva koleginica?
Super,to je predivna vijest........:D
Sad moras malo da se dokazujes.......:)

Ima zena u firmu ako na to mislis, devojke nisam primetio.

Do kada treba uticati na stare(npr65+) ljude da brinu o svom zdravlju,a kad ih treba prepustiti sopstvenim zeljama..?Jel to merite po godinama i zdravlju,ili mislite da uvek treba pustiti ljude da budu gospodari svoje sudbine i ne uticati na njih uopste,tj ono jednom kazes i cao...?

- - - - - - - - - -

Sta ces ako ti rikne Mazuljko bez potomka..?Da li bi kupio novog zeca?Da li bi izdao memoriju na Mazuljka Prvopufnastog?:lol:

Ako ima vise od 65 tesko da ce i poslusati ako mu nesto kazes, ako ga pamet sluzi neka radi sta hoce ako nije na moju stetu.
Kada im ode pamet tada vec ne mogu ni da donose odluke i neko to mora da radi umesto njih.

Mislim da Mazuljko vise nece moci da ima potomke, mozda da mu nadjem neku finu devojku da pokusa i da udomim jednog od naslednika :)
Mozda i bih ako nema naslednika, tada bi momcic bio Mazuljko drugi, devojcica bi mogla ad bude Pufnica :)
Saranicu ga kao sto dolikuje, sa sve mermernom plocom i njegovom slikom :)

- - - - - - - - - -

Toster ili mikrotalasna?Omiljena salata?Najgluplje pitanje na forumu?:lol:

Imam mikrotalasnu ako to pitas :lol:
Kupus :njam:
Mozda ti kazem kada sve ispucas :mrgreen:

Hvala, tek sad sam videla :)

- - - - - - - - - -

Da li u toku seksa posvecujete paznju grudima tj.sisama vase partnerke, ili vam one i nisu omiljen deo? Ako vam je neprijatno da odgovorite, mozete i preko pp-a.

Sta sa nama koji nismo imali seks u zivotu?

Znaci zene koje nemaju sasi ne gledate u oci iz postovanja vec iz nuzde?:rotf:

Ja gledam u usne i oke, poprsje tajno posmatram kad ne gleda bez obzira na velicinu :rumenko:

Jel postoji neka sitnica koja vas nervira kod zena..?Tipa ono moze sve da bude super al ako ima tu manu to je dilbrejker..

To bi pre bio skup sitnica nego jedna, mada cigarete ne volim i to bi mogao da bude ozbiljan problem.

I jel znate neke parove koji su u otvorenom braku,i jel mislite da to moze da funkcionise na duze staze?

Ne znam.
Procitao sam na Krstarici da Doli Parton tako funkcionise sa muzem vec decenijama.
Sa druge strane ja ne bih mogao tako.

Jel imate neke tikove i jel pricate u snu?:lol:

Koliko znam nemam i ne pricam.
Mada hrcem po nekad :rumenko:

koliko ste osećajni?

na šta ste slabi?

Zavisi od raspolozenja.

Na slatki zenski osmeh i pogled.

Jel vam smeta kad zena pusi, ili vam nije bitno?

Smeta mi.

nisam kaznu, ne znam za zene

oral samo sam sebi

ne perem dupwe uopste i mnogo prdim pa su mi gace uvek spreda zute, a pozadi crne..
.:smeker:
Ovo je odgovor na neko pitanje koje ja ne vidim ili samo hoćeš da se požališ?

DA, zenama treba zakonom zabraniti da dobijaju dozvolu, nesposobne su da voze

ne, neam kola niti znam da vozim

ppfff pa zar mora

uvek kad zasluzi
Ali ako ne znaš ni ti da voziš, zar nisi bar jednako nesposoban kao i mi? Jer ako ja umem, pa makar i loše, zar nisam sposobnija od tebe koji ne znaš? :think:

Da li su žene lošiji vozači?

Da li ste nekad platili kaznu za brzu vožnju?

Da li više volite da pružite ili dobijete oralni seks?

Da li ste nekad spenkovali partnerku?

jesu generalno....drugačija psihologija,neodlučnije...realno pažlivije su i više poštuju pravila ali zbog toga gube na reflexima i sporije improvizuju,da kažemo više razmišljaju o svakom potezu, u saobraćaju naročito agresivnom kakav je na jugu to može biti kobno... reflex je ključan

jesam

sex bez orala mi nije kompletan

tražile su pojedine....spontano teško....nisam na tim frekvencijama...volim da se igram drugačije ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back