црна брада
Elita
- Poruka
- 21.097
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel vam smeta kad zena pusi, ili vam nije bitno?
- turret sindrom bez pisane dijagnoze...Jel imate neke tikove i jel pricate u snu?![]()
i pricam u snu- jako osecajan i uvek popularan odgovor...slab na zenske suzekoliko ste osećajni?
na šta ste slabi?

- sad mi smeta...dok sam ja pljugao nije sad daJel vam smeta kad zena pusi, ili vam nije bitno?

meni smeta qurcu nije bitno
Ima li kakva koleginica?
Super,to je predivna vijest........
Sad moras malo da se dokazujes.......![]()
Do kada treba uticati na stare(npr65+) ljude da brinu o svom zdravlju,a kad ih treba prepustiti sopstvenim zeljama..?Jel to merite po godinama i zdravlju,ili mislite da uvek treba pustiti ljude da budu gospodari svoje sudbine i ne uticati na njih uopste,tj ono jednom kazes i cao...?
- - - - - - - - - -
Sta ces ako ti rikne Mazuljko bez potomka..?Da li bi kupio novog zeca?Da li bi izdao memoriju na Mazuljka Prvopufnastog?
Ako ima vise od 65 tesko da ce i poslusati ako mu nesto kazes, ako ga pamet sluzi neka radi sta hoce ako nije na moju stetu.
Kada im ode pamet tada vec ne mogu ni da donose odluke i neko to mora da radi umesto njih.
Mislim da Mazuljko vise nece moci da ima potomke, mozda da mu nadjem neku finu devojku da pokusa i da udomim jednog od naslednika
Mozda i bih ako nema naslednika, tada bi momcic bio Mazuljko drugi, devojcica bi mogla ad bude Pufnica
Saranicu ga kao sto dolikuje, sa sve mermernom plocom i njegovom slikom
- - - - - - - - - -
Toster ili mikrotalasna?Omiljena salata?Najgluplje pitanje na forumu?![]()

Hvala, tek sad sam videla
- - - - - - - - - -
Da li u toku seksa posvecujete paznju grudima tj.sisama vase partnerke, ili vam one i nisu omiljen deo? Ako vam je neprijatno da odgovorite, mozete i preko pp-a.
Znaci zene koje nemaju sasi ne gledate u oci iz postovanja vec iz nuzde?![]()

Jel postoji neka sitnica koja vas nervira kod zena..?Tipa ono moze sve da bude super al ako ima tu manu to je dilbrejker..
I jel znate neke parove koji su u otvorenom braku,i jel mislite da to moze da funkcionise na duze staze?
Jel imate neke tikove i jel pricate u snu?![]()

koliko ste osećajni?
na šta ste slabi?
Da li su žene lošiji vozači?
Da li ste nekad platili kaznu za brzu vožnju?
Da li više volite da pružite ili dobijete oralni seks?
Da li ste nekad spenkovali partnerku?

Ovo je odgovor na neko pitanje koje ja ne vidim ili samo hoćeš da se požališ?nisam kaznu, ne znam za zene
oral samo sam sebi
ne perem dupwe uopste i mnogo prdim pa su mi gace uvek spreda zute, a pozadi crne...![]()
Ali ako ne znaš ni ti da voziš, zar nisi bar jednako nesposoban kao i mi? Jer ako ja umem, pa makar i loše, zar nisam sposobnija od tebe koji ne znaš?DA, zenama treba zakonom zabraniti da dobijaju dozvolu, nesposobne su da voze
ne, neam kola niti znam da vozim
ppfff pa zar mora
uvek kad zasluzi

Ali ako ne znaš ni ti da voziš, zar nisi bar jednako nesposoban kao i mi? Jer ako ja umem, pa makar i loše, zar nisam sposobnija od tebe koji ne znaš?![]()
je l volite da se mazite?![]()
Hvala, jsjbt, na objašnjenju.... 

Lijica je idiot normalno da postavlja takva pitanja

Lijica je idiot normalno da postavlja takva pitanja