Ovde sam od 2006 formalno, do 2010-11 nisam ni "silazio" van politike a i tamo sam se retko zadržavao,pravio sam i mesece i godine pauze, nisam pamtio ni nikove a kamoli da sam imao želju da se zbližavam, cilj mi je bio da malo ispolemišem o stvarima koje me interesuju o politici i istoriji, a tada je politički forum bio zaista prijatnije mesto za diskusiju nego što je danas. Nikakav cilj te prirode koje si navela nisam imao. Tek kasnije kada sam shvatio da ima ljudi i van tog dela foruma počinje neka socijalizacija ali i tada ono... ofrlje, i ja sam tada bio u (barem sam mislio) srećnoj vezi,nisam muvao,ni tražio ni gledao slike,nije me ni interesovalo kako forumašice izgledaju. Tek odnedavno sam se zaista zbližio sa nekim ljudima pa i da kažem sprijateljio koliko ta virtuelna prijateljstva se mogu smatrati prijateljstvima
I naravno jedno 

moje je ovde...ali to je više stvar okolnosti nego namere 

Mislim da ovo nije dobro mesto za muvanje, ali da... ima ga i normalno je da ga ima, samo u mnogo manjoj meri nego što se misli "spolja". Najaktivniji pdf je politika i to svetlosnu godinu ispred ostalih...to mnogo govori.