Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa zenskom ste i pada sex

..Da li je skidate vi, haljincu, bluzicu, suknjicu ili kako je vec obucena, brus, gacice, uz mazenje naravno ili pustite da se sama skine?

Ovo...:smeker:

Tom tvom predatoru više odgovara naziv klasični drkadžija.

Ok voli čovek da se igra, voli da ga drka u redu, ali da bi mu se uopšte digao i da bi uopšte bio sposoban da ga drka potrebna mu je žena koja će mu u tome pomoći tako što će u njegovoj igri videti nešto više i koja će ga blesavo pratiti i odgovarati na svaki njegov pokret i stisak sve dok on ne izbaci drk-što je njegov jedini cilj. Ne igra se on zato što mu ne ne prija, već zato što mu godi. I da, što ti više mrdaš, on brže drka. Što više pokušavaš ga čačneš iliti stisneš, on drka jače. Kad ga izdrka, nestane. I to je taj savršen tajmin o kome pričaš. U stvari, to uopšte nije savršen tajmin zapravo loš je, jer je ženama potrebno više vremena da se upuste u igru. Predigra im je jako bitna. Ali pazi, ono što je tebi predigra drkadžiji je seks. :) I dok se ti opustiš i prepustiš jer si celu njegovu igru videla kao predigru, u momentu kada je najtopliji I najslađi naravno, on završava da ne kažem svršava I nestaje. A tebi se igra, samo nemaš s kim. Onda čezneš. I patiš. I zamišljaš savršen seks i savršenog jebača umesto klasičnog drkadžije i nazivaš ga nevidljivim predatorom umesto klasičnim drkadžijom jer si šćepana. Samo nije te on ščepao te ga ne možeš ni nazivati predatorom iz tog razloga, već te ščepala želja, tvoja fantazija nastala iz želje, iluzija koju si tako blesavaiI sama izgradila jer ti treba muškarac koji će te voleti, a ne drkadžija koji će te drkati i rasturiti ti mozak u hiljade komadića. Pored naziva drkadžija mogao bi se koristiti u ovom slučaju i naziv brain fucker. I to je to. Može lock?

jel vise volite kad je kod zene sve na izvolte, ili kad morate da se potrudite :roll:
- za sve dobre stvari u zivotu se treba potruditi...tako je uspeh i pobeda sladja;)

Za vikenda bavili se sportom ili ste samo lezali i buljili u tv ?
- samo setnjica...nista sport:mrgreen:

Sa zenskom ste i pada sex

..Da li je skidate vi, haljincu, bluzicu, suknjicu ili kako je vec obucena, brus, gacice, uz mazenje naravno ili pustite da se sama skine?
- uvek ja...k'o sto rekoh za dobre se stvari vredi malo potruditi:per:

ne umes da pijes.kad god pijes alkohol,jedi i bice sve ok

Nije problem u mezetu nego sam pretr'o :(
Mesecima nisam pio a seo sa majstorima koji cesto piju.

Zašto volite da žene nose štikle?

Da ne moram suvise da se savijam kada bih da je poljubim :lol:

Izgledaju malo privlacnije u nizim stiklicama.
Ako jos i znaju i zavodljivo da hodaju na njima :zaljubljena:

Ako ne ume a ima stikle od 10cm i vise tada je pad u najavi i steta je da se propusti :lol:

Kako ste reagovali na novog predsednika?Licno ode zalogaj na pogresnu stranu,jela sam,odjednom prekid pesme,programa i govor.Izleteh napolje,kasalj,kasalj.Pomazila psa,prosetala malo.

Imate li osecaj da je sve otislo u tri lepe materine?

Repriza umetnickog klizanja.Gledam.Inace svake godine trudim se da ne propustim ni jedno takmicenje.Pratite li vi ovaj sport?

Kako ste reagovali na novog predsednika?Licno ode zalogaj na pogresnu stranu,jela sam,odjednom prekid pesme,programa i govor.Izleteh napolje,kasalj,kasalj.Pomazila psa,prosetala malo.

Repriza umetnickog klizanja.Gledam.Inace svake godine trudim se da ne propustim ni jedno takmicenje.Pratite li vi ovaj sport?

zgrozio sam se
otišlo pre 30 godina
ne

Znalo se 100% da ce *******i da opere u prvom krugu ne znam sta si ti ocekivala.
Ne pratim klizanje.

Zar nece rezultati biti 100% pouzdani tek veceras?
Sto se izbora tice nisam iznenadjen.

Otislo je davno.
Vecina ne zeli promene i gleda samo svoju zadnjicu u datom trenutku, malo ko razmislja sta ce biti posle par dana.

Povremeno kada imam vremena.
Revijalni deo sa parovima uvek bude najlepsi.

- i nisam bas...jasu nas na istu foru godinama tako da mi je postalo svejedno:mrgreen:
- odrast'o sam sa tim osecajem,navik'o vec...iznenadicu se kad se nesto promeni:hahaha:
- ne bas...vise sam covek za hokej ili nesto slicno...ovo je nekako girly:manikir:

ko i na starog
yebo im pas majcu
jok bre vec si to pitala,ne mos se kladit na to

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back