Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako gledate na nepismenost kod žena, da li vam je odbojno kad vidite da neka žena piše neznam, dali, ne+glagol spojeno npr. nejedem, nespavam, ili kad meša je l' i jer? Da li mislite da sa takvom osobom može da se vodi razgovor na neke ozbiljnije teme?
Relativno sam mator i navikao sam da se žene bar pretvaraju da su pismenije od mene.Šalim se.Smeta mi nepismenost ako moram da je gledam i slušam svaki dan, danas su nepismeni i vlast i mediji i vuku sve za sobom.

Kako gledate na nepismenost kod žena, da li vam je odbojno kad vidite da neka žena piše neznam, dali, ne+glagol spojeno npr. nejedem, nespavam, ili kad meša je l' i jer? Da li mislite da sa takvom osobom može da se vodi razgovor na neke ozbiljnije teme?

Vidi, kada ONA meni kaze da je budna
onda "ne spavam ili nespavam" cujem
bez razlike, ali savrseno razumem
sta je htela da mi kaze.!!!:D

skini stomak,pravac teretana

- - - - - - - - - -

Dragi muškarci,
moram opet da vas pitam nešto. Zahvaljujem na odgovorima na predhodno pitanje. Ovo sada je baš važno, pa, ko želi neka mi odgovori u svoje ime. Kada ljudima kažem za naš Forum Krste, kažu mi da su ovde svi (99%)
da bi smuvali nešto. Ja negodujem i govorim, kako čavrljamo, pričamo o svemu i svačemu (da je dosta nas u ozbiljnoj i srećnoj vezi)...ništa mi ne veruju. Ako se neki par nađe, pa klikne - još bolje, ali to su izuzeci...
Zašto ste vi ovde?
izliv radosti i napad sreće.

navika

Poslednja izmena:
jel vise volite kad je kod zene sve na izvolte, ili kad morate da se potrudite :roll:

mere u svemu, to je moj moto!

- - - - - - - - - -

Dragi muškarci,
moram opet da vas pitam nešto. Zahvaljujem na odgovorima na predhodno pitanje. Ovo sada je baš važno, pa, ko želi neka mi odgovori u svoje ime. Kada ljudima kažem za naš Forum Krste, kažu mi da su ovde svi (99%)
da bi smuvali nešto. Ja negodujem i govorim, kako čavrljamo, pričamo o svemu i svačemu (da je dosta nas u ozbiljnoj i srećnoj vezi)...ništa mi ne veruju. Ako se neki par nađe, pa klikne - još bolje, ali to su izuzeci...
Zašto ste vi ovde?

znam zasto sam dosao, znam zasto cu da odem, a dok se ne steknu uslovi za odlazak, ovde sam zbog dragih ljudi sa kojima sam izgradio odredjen odnos, pre svega prijateljski i ljudski...

mozda je mrzi da pise,ovo je sve neformalno izrazavanje

- - - - - - - - - -

jel vise volite kad je kod zene sve na izvolte, ili kad morate da se potrudite :roll:

sve mi jedno

- - - - - - - - - -

Za vikenda bavili se sportom ili ste samo lezali i buljili u tv ?

radio

:uja: :vatromet: :zag:

Ovo vreme me je unistilo.Krevet,tecnost,iscrpljenost.
Kako ove promene uticu na vas?

Gledali smo muske sampone za kosu.Hoce da kupi.Imate neki generalno predlog?

Idete li u 3 ujutru do prodavnice za klopu ili ne kupujete nocu?

Kako se cuvate od dzeparosa?

Ne bas najbolje :(
Nemam.
U toba obicno spavam.
Nisam im zanimljiva meta.

Ponekad me nervira sumnjam da bih sa njom mogao da razgovaram o necemu.

Vise ovo drugo.

Za vikenda bavili se sportom ili ste samo lezali i buljili u tv ?

Napio se :(

Na "sta zelite?"

- - - - - - - - - -

Samo sport? Ajd kao i to. :)

znaci reda radi :lol:

- - - - - - - - - -

eeeee steta

- - - - - - - - - -

mukice...:lol:

- - - - - - - - - -

4 puta nedeljno dizem tegove

bacio sam tv u podrum, a sport da, cisto vezbanje sa tegovima...

vas dvojica svaka cast

- - - - - - - - - -

posteno :)

- - - - - - - - - -

ja bih voleo takav jedan vikend :lol:...ali ne da mi se mesecima.

ne gubi nadu...:lol:

Sa zenskom ste i pada sex

..Da li je skidate vi, haljincu, bluzicu, suknjicu ili kako je vec obucena, brus, gacice, uz mazenje naravno ili pustite da se sama skine?

ja skinem sve.nekad malo ona,malo ja,ali uglavnom ja skinem sve,ili joj pocepam gacice u naletu strasti

- - - - - - - - - -

Nije smesno.
Roditelji me videli kako povracam ispred vrata :(

ne umes da pijes.kad god pijes alkohol,jedi i bice sve ok

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back