Žene pitaju 2

primer...svidja mi se jedino monaco, kosta 24,500 za dimenziju 140x 200. oni sa savijenim lukovima bas deluju seljacki.

plus mi rece jedan poznanik da je on kupio krevet na ovu foru i da mu je pukla daska sa strane...prakticno raspolutao se krevet, a garancije nema, pa nema. nesto mu popravljali, ali opet je to bilo slabasno.

ja def. ako odlucim da kupujem bice ikea, em mi se svidjaju, em imaju garanciju, em nema zahebavanja sa majstorom, kupis, doneses sastavis i cao.

i vrv ce biti onaj drugi tarva.

pa ybt, valjda su im kreveti testirani na izdrzljivost tezine....kod stolica npr. pise testirane do 110 kg. ako jedna stolica izdrzava 110 kg, valjda krevet nosi barem 200.

Čuj, ja ti preporučujem Ikea-u. Preporučujem ti ono na čemu moje dete spava. Ja volim njihove stvari jer nema laži i nema prevare. Ako je testirano, stvarno je testirano. Mi godinama uzimamo i često nisu povoljni, sofa nas je izašla 1000 evra ali smo dali novac njima jer im verujemo.

Iz te linije, te borovine, moje dete je imalo kuhinju, železnicu, sto sa stolicama, police, igračke i krevet. Pa ako nekoga volim njega volim.

Za to mrdanje sam zafrkavala druga sa kojim sam gledala film, nismo u onom smislu isprobavali, već je on imao ogromnu platu a imao je taj krevet i sve štedeo, na svemu štedeo. Nemam pojma da li se mrda tokom seksa.

Uglavnom, uvek možeš uzeti one prostirke, Ikea isto ima, debljine 6 - 10 cm po sopstvenom ukusu tvrdoće i staviti preko dušeka. Ne znam ko to prodaje kod nas ali pogledaj Top shop, JYSK, Ikea-u...

Evo kako izgleda daska za taj tvoj krevet, zanemari nered, još uvek je sve u rasulu...stabilno je skroz naskroz i tačno piše koliko kilograma. Pa ne bi takva korporacija rizikovala tužbe. Ako mene pitaš, go for it!

IMG-20200921-WA0000.jpg

ma za te stvari uzmes jedan kofercic i sve drzis u njemu
Na tragu smo resenja misterije sta se krije u Tabovom sportskom rancu dok ide na randevu. :)

Inace moj glas ide protiv Ikee, jeste to cuvena firma i sve, ali taj fenseraj nije za Balkan, kao sto rece kolega Pti cini mi se ne moze to da izdrzi seks test, kad ja tunjavi Lala to razvalim sta li mu tek rade zesci sevci, s jednom eks forumasicom probio sam Ikeein krevet i zavrsio na podu ispod njega, mislim da je posle birala ili slangije tipove ili drugaciji namestaj.

Čuj, ja ti preporučujem Ikea-u. Preporučujem ti ono na čemu moje dete spava. Ja volim njihove stvari jer nema laži i nema prevare. Ako je testirano, stvarno je testirano. Mi godinama uzimamo i često nisu povoljni, sofa nas je izašla 1000 evra ali smo dali novac njima jer im verujemo.

Iz te linije, te borovine, moje dete je imalo kuhinju, železnicu, sto sa stolicama, police, igračke i krevet. Pa ako nekoga volim njega volim.

Za to mrdanje sam zafrkavala druga sa kojim sam gledala film, nismo u onom smislu isprobavali, već je on imao ogromnu platu a imao je taj krevet i sve štedeo, na svemu štedeo. Nemam pojma da li se mrda tokom seksa.

Uglavnom, uvek možeš uzeti one prostirke, Ikea isto ima, debljine 6 - 10 cm po sopstvenom ukusu tvrdoće i staviti preko dušeka. Ne znam ko to prodaje kod nas ali pogledaj Top shop, JYSK, Ikea-u...

Evo kako izgleda daska za taj tvoj krevet, zanemari nered, još uvek je sve u rasulu...stabilno je skroz naskroz i tačno piše koliko kilograma. Pa ne bi takva korporacija rizikovala tužbe. Ako mene pitaš, go for it!

Pogledajte prilog 767501

jao kakva sobica, svidja mi se. :lol: posebno ona mapa sveta.

ma vrv tvoj drug nije dotezao srafove, jer u njihovo uputstvu pise da se posle dve nedelje zategnu srafovi jos jednom. ja svakkao moram da vidim taj krevet.

da dam 1000 evra za krevet ne mogu i necu da uzimam na rate, a moj uslov je da bude drvo plus neki dusek, bez iceg tapaciranog, radi lakseg odrzavanja. a i meni je vizuelno lepse ako nije tapacirno. valjda imam traumu od tapaciranog namestaja koji je zaostao u mnogim stanovima jos iz 70 i 80 godina, a koje sam videla.

ikea je sto se tice mene izdominirala po pitanju dizajna...ona glomazna cudesa koja imaju smek na 20 vek meni se to ic ne svidja. msm, mogu ja da zivim u namestaju iz vremena luja tamo nekog, ali ako neko drugi to cisti i sredjuje, ja da ne pipam, ali posto ja brisem prasinu i usisavam...zna se, najlakse za odrzavanje. obrisem drvo, navlaka u masinu, masina opere, ja joj kazem - bravo i potapsem je.

i ja racunam da pise koliko kilograma takav krevet moze da nosi. pa i ako nesto pukne, pod garancijom je, a ovako ako bih pravila mozda mi smulja nesto i posle pukne neki deo, pa onda juri majstora...ma idi.

druga varijanta, a da mi bude jeftinije su palete, samo ja moram da vidim uzivo kako to izgleda i kakva je zavrsna obrada i boja. palete su inace vrlo izdrzljive mozes na onu paletu sto vidis u radnji da stavis 500 kg. nekoliko dasaka nosi 500 kg.

Back