- Poruka
- 131.483
imas trake koje idu ispod kreveta.A vezivanje, gde privezati noge partneru, partnerki, ko sta preferira, ako nema donje stranice...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas trake koje idu ispod kreveta.A vezivanje, gde privezati noge partneru, partnerki, ko sta preferira, ako nema donje stranice...
moram priznati lukav nacin doci do saznanja pojedinih afinitetaTo je tacno, ali i pored toga sto je teziste price nabavka namestaja ipak je ostalo dovoljno prostora da se sazna i nesto malo o afinitetima koleginica i kolega.))
primer...svidja mi se jedino monaco, kosta 24,500 za dimenziju 140x 200. oni sa savijenim lukovima bas deluju seljacki.
plus mi rece jedan poznanik da je on kupio krevet na ovu foru i da mu je pukla daska sa strane...prakticno raspolutao se krevet, a garancije nema, pa nema. nesto mu popravljali, ali opet je to bilo slabasno.
ja def. ako odlucim da kupujem bice ikea, em mi se svidjaju, em imaju garanciju, em nema zahebavanja sa majstorom, kupis, doneses sastavis i cao.
i vrv ce biti onaj drugi tarva.
pa ybt, valjda su im kreveti testirani na izdrzljivost tezine....kod stolica npr. pise testirane do 110 kg. ako jedna stolica izdrzava 110 kg, valjda krevet nosi barem 200.
Na tragu smo resenja misterije sta se krije u Tabovom sportskom rancu dok ide na randevu.ma za te stvari uzmes jedan kofercic i sve drzis u njemu
Čuj, ja ti preporučujem Ikea-u. Preporučujem ti ono na čemu moje dete spava. Ja volim njihove stvari jer nema laži i nema prevare. Ako je testirano, stvarno je testirano. Mi godinama uzimamo i često nisu povoljni, sofa nas je izašla 1000 evra ali smo dali novac njima jer im verujemo.
Iz te linije, te borovine, moje dete je imalo kuhinju, železnicu, sto sa stolicama, police, igračke i krevet. Pa ako nekoga volim njega volim.
Za to mrdanje sam zafrkavala druga sa kojim sam gledala film, nismo u onom smislu isprobavali, već je on imao ogromnu platu a imao je taj krevet i sve štedeo, na svemu štedeo. Nemam pojma da li se mrda tokom seksa.
Uglavnom, uvek možeš uzeti one prostirke, Ikea isto ima, debljine 6 - 10 cm po sopstvenom ukusu tvrdoće i staviti preko dušeka. Ne znam ko to prodaje kod nas ali pogledaj Top shop, JYSK, Ikea-u...
Evo kako izgleda daska za taj tvoj krevet, zanemari nered, još uvek je sve u rasulu...stabilno je skroz naskroz i tačno piše koliko kilograma. Pa ne bi takva korporacija rizikovala tužbe. Ako mene pitaš, go for it!
Pogledajte prilog 767501
Na tragu smo resenja misterije sta se krije u Tabovom sportskom rancu dok ide na randevu.![]()
s jednom eks forumasicom probio sam Ikeein krevet i zavrsio na podu ispod njega,
Mislim da je ovo isti materijal i debljina,samo druga sara.kosta 3370 din.