Žene pitaju 2

ja te nisam prozivao, tvoj zivot tvoj biciklo :))))))))))))))
Ма, ниси ти, него ова Ем, запела ту неко кретање, неке канцеларије, као о мени да пише, баш сам се осетила лично прозваном, жена као да ме гледа, бре :mmmm:

onda nije zaljubljenik u biciklizam nego je pozer z:mrgreen:

u redu je ako ganja kod sebe ture, ali na moru, planini..brate uzmes bilo koji samo da bi mogao da uzivas u voznji i krajoliku.
moji drugari su zaljubljenici i dnevno voze deonice od 50km
do avale i nazad, po obrenovackom putu..
i na odmor uvek nose svoje bajkove bas zato sto su ga konfigurisali prema svojim potrebama

Срећа па нисам ништа питала на форуму кад сам куповала малој бицикл, отишли у продавницу, чика рекао за њу је каприоло добар, 17.000 гањц нов, ћао здраво.
Кад чујем са каквим се цифрама људи фрљају за бицикл, лепо ми мука...
Ali si pre toga čiki rekla koliko para imaš...prijatelj mi je prodavac u capriolo prodavnici, suptilno te ispita koliko si spremna da platiš pa se uklopi biciklom u tu sumu. Tak prodaju i sanke...od 3000 do 30000 a sve su za decu

pa nije bas brzo, treba 2 sata
da za pesacenje treba toliko, a za bajkiranje se 10km predje za pola sata
pri tom vodis racuna o svim parametrima, o brzini okretaja izmedju 70-80 i minuti, o pulsu koji meni ne treba da predje 132bpm da bih ostala u zoni topljenja..i tacno za pola sata sam presla 10km i potrosila samo 223kcal
od danas bajs vozim dva puta po pola sata, pesacenje kad se smiri malo ovaj uzas koji su nam napravili kinezi sa zagadjenim vadzuhom i jos vezbe
i bas sam srecna :)

viber_image_2020-01-27_13-48-25.jpg

Ali si pre toga čiki rekla koliko para imaš...prijatelj mi je prodavac u capriolo prodavnici, suptilno te ispita koliko si spremna da platiš pa se uklopi biciklom u tu sumu. Tak prodaju i sanke...od 3000 do 30000 a sve su za decu
Није, бре, чику и не знам, није ме ни питао човек колико смо спремни да платимо, него коректно за кога, за које потребе, препоручујем :lol:

Gledam ovu Divkinu fotku, kao snimak instrument table Jamahe :) i asocirali me ti displeji na neku cicu koja rekreativno štrapacira po gradu, nosi tu neku aparaturu za merenje i očitavanje kao da je terminator, a utrenirana, zategnuta, k'o grom snaša, privlači pažnju prolaznika. :) I vidim je jednom na festivalu piva, tuče po kriglama, i ona ima svoju slabu tačku iako je posvećena zdravom životu i sportu.

Није, бре, чику и не знам, није ме ни питао човек колико смо спремни да платимо, него коректно за кога, за које потребе, препоручујем :lol:
pa i jeste poenta da ne skapiras :)

ali obradjena si..veruj mi..kad udjes prodavci te procene..od onog sta nosis na sebi do onog sta pricas i vec znaju otprilike koje su tvoje kupovne mogucnosti i prve ponude su im u sklopu toga a onda se ide dalje da li ti ides preko ili ispod toga..

Gledam ovu Divkinu fotku, kao snimak instrument table Jamahe :) i asocirali me ti displeji na neku cicu koja rekreativno štrapacira po gradu, nosi tu neku aparaturu za merenje i očitavanje kao da je terminator, a utrenirana, zategnuta, k'o grom snaša, privlači pažnju prolaznika. :) I vidim je jednom na festivalu piva, tuče po kriglama, i ona ima svoju slabu tačku iako je posvećena zdravom životu i sportu.
pa pivo je zdravo daco
cist b vitamin..komplex ceo :)

Treba 2 ili malo manje, nije to mnogo za prepešačiti kad se ima vremena. Ljudi su se skroz odvikli od kretanja, bar ovi što rade u kancelarijama. Milsim da je prirodno stanje pokret a ne sedenje.
Slazem se.
Dok sam bila devojka setala sam stalno. Non stop u pokretu. I danas mi to nije problem, obozavam... satima... koliko god hoces
A sedenje mi je blaga jeza

pa i jeste poenta da ne skapiras :)

ali obradjena si..veruj mi..kad udjes prodavci te procene..od onog sta nosis na sebi do onog sta pricas i vec znaju otprilike koje su tvoje kupovne mogucnosti i prve ponude su im u sklopu toga a onda se ide dalje da li ti ides preko ili ispod toga..
Значи, спасили су ме опанци...

• Haha
Reactions: Red
@macka vracarka
Macko, sta si nosila na Maldive od valuti za baksis? I jel znas koliko je uobicajen baksis za konobare, sobarice itd?
Mi smo nosili eure i menjali tamo u htl. Ne sećam se to je nešto sitno 1€ oko tih njihovih 15 rufija pa ti sad das koliko je tebi ok. Nama je sećam se bio bakšiš uračunat negde već u račun i to piše.
dva tri eura ostavis za sobaricu... ne sećam se stvarno.

dobro, ti sad ironises ali i to je pokazatelj da si svesna da sam u pravu z:mrgreen:
Не, него ти треба да размислиш мало шта си написао...додуше, у Врању су трговци обично средњошколци, код вас видим психолози и модни познаваоци.

Не, него ти треба да размислиш мало шта си написао...додуше, у Врању су трговци обично средњошколци, код вас видим психолози и модни познаваоци.
ja tacno znam sta sam napisao.. i potpunio sam u pravu

kad udjes u prodavnicu ti si skeniran i da li se vredi zezati oko tebe..prodavci prolaze obuku....

svojevremeno sam se muvao sa jednom devojkom koja je radila kao prodavacica u radnji jednog poznatijeg brenda..i kaze mi..udje mi zena koja na sebi nema odece u vrednosti ni 50€ a uhvati se za proizvod koji kosta 200€..znas kad ce ga kupiti? nikad...

ali ok..ti si uvek u pravu..naucio sam se :)

ja tacno znam sta sam napisao.. i potpunio sam u pravu

kad udjes u prodavnicu ti si skeniran i da li se vredi zezati oko tebe..prodavci prolaze obuku....

svojevremeno sam se muvao sa jednom devojkom koja je radila kao prodavacica u radnji jednog poznatijeg brenda..i kaze mi..udje mi zena koja na sebi nema odece u vrednost ni 50€ a uhvati se za neki proizvod koji kosta 200€..znas kad ce ga kupiti? nikad...

ali ok..ti si uvek u pravu..naucio sam se :)

Zapravo uopšte nema pravila.
Al ok... ti si uvek u pravu.. svi smo naučili :)

Браво за тебе, Табе...
Само, мало је заебано ако тако процењују људе, има људи који не носе маркирано често, а пливају у парама, па тим стручњацима продавцима може да се деси да остану као попишани.

Back