Žene pitaju 2

A rafovi iznad poluprazni, onda se tako ne radi.
Ne zato što meni bode oči, već što nisam došao u džamiju gde nemoćni puze, već poštovanje pravila.
O
Izlaganju
Robe
pazi..ja sam u nedelju u jednom vecem maxiju uzeo ariel deterdzent sa donje police dok je persil recimo bio na polici iznad..tako da to nije uvek pravilo o cemu pricas

Ма, лето је било, била сам голишава, али од сада ћу морати да се скоцкавам за куповину, што рече Моца :lol:
Иначе, око Нове године је било на сајту Нон стоп шопа Каприолових бајсева за 9 и 10.000, солидних, за рекреативце, нека баш добра акција...
И бицикл није дечији, то је онај за одрасле али сироте :sad2:
oko nove godine uvek ima dobrih akcija i ako nesto uzimas a ne treba ti na brzinu cekaj novogodisnje rasprodaje.ja sam televizor tako uzeo prosle godine i prosao sam mnooogo dobro u comtradeu..imali su sjajnu novogodisnju akciju

oko nove godine uvek ima dobrih akcija i ako nesto uzimas a ne treba ti na brzinu cekaj novogodisnje rasprodaje.ja sam televizor tako uzeo prosle godine i prosao sam mnooogo dobro u comtradeu..imali su sjajnu novogodisnju akciju
Е, и ми смо тако сад уграбили тв сад пред новака, а муж није хтео тај бицикл, као не сме због кичме, лењивац :rotf:

To je drugo ako ima mesta i na gornjim policama. Ovde je i u prodavnici delikatesa roba do poda, a nemaju jeftine robe.
Recimo Akcija, štampaju katalog tunjevina npr. 89 din. Dođe bakica i traži. Kažu joj eno tamo de miš spava, umesto da joj pomognu...ili skupljala bakica nalepnice za akciju šerpe. Jedna cena istaknuta, druga na kasi, sistem tako kaže...to.je dovođenje u zabludu kupca, pa i prevara.

Ма, лето је било, била сам голишава, али од сада ћу морати да се скоцкавам за куповину, што рече Моца :lol:
Иначе, око Нове године је било на сајту Нон стоп шопа Каприолових бајсева за 9 и 10.000, солидних, за рекреативце, нека баш добра акција...
И бицикл није дечији, то је онај за одрасле али сироте :sad2:
Ne,ne,ne...
Bicikl je za dete koje sigurno neće prelaziti trase od 50 km dnevno, nego tu malo po gradu i koje je skoro, ako se ne varam, i počelo da vozi bicikl. Potpuno svejedno koji je model, za decu ili odrasle, i da li neko još od ukućana vozi bicikl. Bitno je za koju je namenu kupljen.

Za tu namenu je, veruj mi, sasvim solidno plaćen. Da si se još više skockala i da si došla kod dobrog trgovca završila bi sa još jednim bicklom za sebe. :rotf:

Tako u NS u Replay-u u centru bile neke devojke mlade radile, i udjemo mi, jednom drugi put treci a one me odmere od glave do pete i dahcu mi za vrat... uze mm neke farke da proba, izlazi on ispred kabine a ona trk ispred mene stala i sva odusevljena :”Jaooooo prelepe su, bas vam stoje!!! Jaoooo!!!”
Mm gleda u nju bledo, ja iza nje se pomerila dva koraka i stojim i cutim!
Trebao joj minut da skonta, okrene se, pocrveni i ode a nas dvoje se nasmejemo.

Od tada kad god udjem negde i osetim takav pogled odmeravanja, ja zastanem, pa uzvratim istim pogledom odmeravanja od glave do pete i jasno i glasno kazem:”Zvacu vas ako mi budete trebali ! ! !”

Ne,ne,ne...
Bicikl je za dete koje sigurno neće prelaziti trase od 50 km dnevno, nego tu malo po gradu i koje je skoro, ako se ne varam, i počelo da vozi bicikl. Potpuno svejedno koji je model, za decu ili odrasle, i da li neko još od ukućana vozi bicikl. Bitno je za koju je namenu kupljen.

Za tu namenu je, veruj mi, sasvim solidno plaćen. Da si se još više skockala i da si došla kod dobrog trgovca završila bi sa još jednim bicklom za sebe. :rotf:
Тешко, сестро слатка, ја то нумем да терам :rotf:
Али малој је супер, малтретира га само тако...
Чуј, малој, са 12 година 175...

Back