pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.723
ja kad uđem u radnju obraćaju mi se sa izvolite, milorde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово је и мени причала сестра, највише је крала нека госпођа у бунди, на коју уопште нису сумњали...тек су на камерама видели. А крала чоколаде од 300 гр и кафу, редовно.Samo znam da samm od x prodavaca (ptofesija-muški rod) da najviše kradu najskupje obučne gospodže...da im iz nerca vade majoneze i čololade i sl. I svuda kradu.

ne radi se samo o markiranom..kvalitet se odokativno prepozna ako se malo razumes..a kvalitet nigde nije jeftin u bilo cemu.....ali da..desavaju se ispale..Браво за тебе, Табе...
Само, мало је заебано ако тако процењују људе, има људи који не носе маркирано често, а пливају у парама, па тим стручњацима продавцима може да се деси да остану као попишани.
pricao mi poznanik koji je radio neko vreme kao obezbedjenje u rodi..navatali lika koji je ladno trpao dimist sir u gaceSamo znam da samm od x prodavaca (ptofesija-muški rod) da najviše kradu najskupje obučne gospodže...da im iz nerca vade majoneze i čololade i sl. I svuda kradu.

Svuda je tako, u visini očiju su najskuplji proizvodi.Veća im je zarada na njima.Meni strašno ide nakurac što su dostupni proizvodi za sirotinju u nivou miša, na poslednkoj polici, ili prvoj odozdo...tačnije . To ne bi smelo uopšte da postoji, nije u skladu sa izlaganjem robe. Koliko puta sam video starce maltene puze dole....sram bilo trg. lanac.

Em, ne znam da li je kod tebe u nivou poda....Za zaštitu od krađe mnogi marketi na Zapadu imaju zaključane vitrine i vezane (kao u prod.mob telefona modele) skuplje artikle. I kod nas sporadično.Svuda je tako, u visini očiju su najskuplji proizvodi.Veća im je zarada na njima.
to mi nije bila namera..ja sam samo rekao kako prodavci funkcionisu.ali se ljudi iz Lidla trude prilicno da velikim slovima iznad skoro svake vece gondole/rafa, napisu da se cena odnosi na proizovd ISPOD, ne iznad. samo malo paznje treba obratiti.
inace, mina je verovatno shvatila licno komentar oko cene bajsa, posto si joj, na nimalo suptilan nacin, napisao da je sirotinja koju prodavci, kao takvu, prepoznaju sa vrata.
pa su joj, u skladu sa procenom,ponudili bajs od sirotinsjkih 17 soma. da je imala bundu, ponudili bi joj onaj od 700 eura. logicno.
Ovo je istina, naročito u Beogradu. U svim tim većim radnjama prodavci imaju minimum koji moraju da prodaju, utiče im na bonuse, na neke mesečne obračune...ne radi se samo o markiranom..kvalitet se odokativno prepozna ako se malo razumes..a kvalitet nigde nije jeftin u bilo cemu.....ali da..desavaju se ispale..
i ne razumem zasto toliko licno shvatas ovo?
cinjenica jeste da te prodavci skeinraju kad udjes u prodavnicu..to im je na kraju u opisu radnog mesta.. ne razumem potrebu za ovim prepiranjem...
Meni strašno ide nakurac što su dostupni proizvodi za sirotinju u nivou miša, na poslednkoj polici, ili prvoj odozdo...tačnije . To ne bi smelo uopšte da postoji, nije u skladu sa izlaganjem robe. Koliko puta sam video starce maltene puze dole....sram bilo trg. lanac.
moraju da ti prodaju po toj ceni..u tome narocito prednjaci idea..ali uredno naplate po ceni koja je bila na rafu a onda sklone pogresnu cenu...naravno treba da primetis i da se pobunis...Uvek se skupa roba slaze u visini ociju i visini ruke da mozes da je uzmes bez saginjanja ili propinjanja na prste..
Meni je mnogo gore kada na polici stoji jedna cena a na kasi kada kuca druga pa se izvinjavaju kao nisu stigli da promene cene ili kada sloze robu sa datumom koji istice za dva dana,ispred robe koja ima duzi rok trajanja.Ljudi po navici otvore vitrinu i uzimaju robu iz prvog reda( na primer mleko ili jogurt i ne gledaju datum..itd
Meni se čini da je bicikl za dete, njena čerka mislim da nema više od 12-13 godinica, koji košta 17.000 više nego solidno plaćen. Možda je ipak nosila bundu.ali se ljudi iz Lidla trude prilicno da velikim slovima iznad skoro svake vece gondole/rafa, napisu da se cena odnosi na proizovd ISPOD, ne iznad. samo malo paznje treba obratiti.
inace, mina je verovatno shvatila licno komentar oko cene bajsa, posto si joj, na nimalo suptilan nacin, napisao da je sirotinja koju prodavci, kao takvu, prepoznaju sa vrata.
pa su joj, u skladu sa procenom,ponudili bajs od sirotinsjkih 17 soma. da je imala bundu, ponudili bi joj onaj od 700 eura. logicno.

Uvek se skupa roba slaze u visini ociju i visini ruke da mozes da je uzmes bez saginjanja ili propinjanja na prste..
Meni je mnogo gore kada na polici stoji jedna cena a na kasi kada kuca druga pa se izvinjavaju kao nisu stigli da promene cene ili kada sloze robu sa datumom koji istice za dva dana,ispred robe koja ima duzi rok trajanja.Ljudi po navici otvore vitrinu i uzimaju robu iz prvog reda( na primer mleko ili jogurt i ne gledaju datum..itd
Imaju ovde vitrine, imaju nalepnice, imaju alarme na skupljim artiklima koje najviše kradu, ali je roba na policama do poda, moraš se saviti ako hoćeš baš toEm, ne znam da li je kod tebe u nivou poda....Za zaštitu od krađe mnogi marketi na Zapadu imaju zaključane vitrine i vezane (kao u prod.mob telefona modele) skuplje artikle. I kod nas sporadično.
npr...kod nas Maxi na krajnjoj donjoj stavi 400 vrsta čipseva i može da se uzme, ali zato Idea stavi jeftine konzervirane ribe, pastu i slično i bukvalno sam video ljude da kleče; piam uvek ako primetim ljude tako je l im trrba pomoć...a prodavačice bole paja, mala im plata i 400 kamera pride imaju. Kao, reprezentativni objekat.
Mnogo se krade, činjenica, al postoje i pravila o izlaganju robe i cena....koja se ne poštuju. Nije to Đurina prodav. Pa će on kako hoće, a on prvi bi ispoštovao ljude.
Zato ja čekam da zaživi Bezosov sistem trgovina bez prodavaca. Msm, pa za svoje novce svako treba da bude ispoštovan. Pošto su se prodavci u marketima pokazali kao višak, tjao...nek izvinu pošteni radnici u trgovinama.
i ja sam pricao isto to..cak sam se i zezao da je deciji bickl jer ne moze ona da ga vozi...i ne kapiram otkud posle ova lavina na moje pisanje...Meni se čini da je bicikl za dete, njena čerka mislim da nema više od 12-13 godinica, koji košta 17.000 više nego solidno plaćen. Možda je ipak nosila bundu.![]()
Ako je to isti tip konditorskih proizvoda, nije frka ili farbe za kosu, pene za brijanje, tako nešto...ali ako su u pitanuu osnovne životne namirnice, to je protivbo onome što se zove dobri trgovački običaji. Postoje tačna pravila o izlaganju robe i to izm. ostalog bi ttebalo da kontroliše i inspekcija...Imaju ovde vitrine, imaju nalepnice, imaju alarme na skupljim artiklima koje najviše kradu, ali je roba na policama do poda, moraš se saviti ako hoćeš baš to
Roba se postavlja po vrstama iz više razloga, nećeš među konzerve ribe postaviti deterdžent na najnižoj polici, ili čips ispod čokolada.Ako je to isti tip konditorskih proizvoda, nije frka ili farbe za kosu, pene za brijanje, tako nešto...ali ako su u pitanuu osnovne životne namirnice, to je protivbo onome što se zove dobri trgovački običaji. Postoje tačna pravila o izlaganju robe i to izm. ostalog bi ttebalo da kontroliše i inspekcija...
A rafovi iznad poluprazni, onda se tako ne radi.Roba se postavlja po vrstama iz više razloga, nećeš među konzerve ribe postaviti deterdžent na najnižoj polici, ili čips ispod čokolada.
Ма, лето је било, била сам голишава, али од сада ћу морати да се скоцкавам за куповину, што рече МоцаMeni se čini da je bicikl za dete, njena čerka mislim da nema više od 12-13 godinica, koji košta 17.000 više nego solidno plaćen. Možda je ipak nosila bundu.![]()