Žene pitaju 2

Može napad panike da nastane kod osetljivijih osoba.
Ja sam osetljiva osoba... znaci kad budem htela da probam da povucem samo dim dva?
Napad panike mi ne treba :aha:
To mogu i bez trave
Za travu ne znam ali pečurke su top. Ja dajem sve da još jednom taj osecaj doživim... ma niravana i lepota oko tebe...
Kakve sad pecurke?
jel se to pusi ili jede?

ih pečurke..... i moja mačka ih isto voli:lol:
Koliko često mora to putovanje u Pariz?
Zlatna maka je ipak jeftinija. :lol:
jeste jeftinija ali ne radi
ne znam šta da ti kažem, meni je trenutno povoljno samo ono što je gratis ali
inače može da se organizuje za relativno male novce ako kupuješ kartu za avioprevoz unapred

odeš na vikend popiješ kafu na nekom poznatom trgu kupiš neku sitnicu kresneš se u sobi sa tri zvezdice i vratiš se ko nova otuda :lol:

ih pečurke..... i moja mačka ih isto voli:lol:

jeste jeftinija ali ne radi
ne znam šta da ti kažem, meni je trenutno povoljno samo ono što je gratis ali
inače može da se organizuje za relativno male novce ako kupuješ kartu za avioprevoz unapred

odeš na vikend popiješ kafu na nekom poznatom trgu kupiš neku sitnicu kresneš se u sobi sa tri zvezdice i vratiš se ko nova otuda :lol:

sa crncem?

ne znam gde je ona lepa tema
a zaboravila sam i kako se zove
znate na koju mislim

viber_image_2019-10-07_18-53-36.jpg

@dive добила сам неодољиву жељу да штипкам оне медене обрашчиће, па она је као дете са кутије за кекс :heart:

Na forumu sam od januara 2007.nocas razmisljam ko je od tada do sada sve bio mod na zenama?
Sa pamcenjem sam posvadjana,pamtim iz tog perioda samo kvinsi i taru.ko je pre i posle bio?
Kasnije pamtim reginu i nemku

Na forumu sam od januara 2007.nocas razmisljam ko je od tada do sada sve bio mod na zenama?
Sa pamcenjem sam posvadjana,pamtim iz tog perioda samo kvinsi i taru.ko je pre i posle bio?
Kasnije pamtim reginu i nemku
Meni je to nebitan podatak. Najčešće ni ne znam ko je, ne gledam podatke ispod avatara, ne gledam spisak moderatora.Jedino primetim kada se to potencira u postovima tokom diskusija, bilo šaljivo, bilo ozbiljno. Milsim da se ne bi trebalo ni znati ko su moderatori, treba da postoji samo funkcija i obaveze. Znači moderator br.1, br2. itd. Čisto da bi se znalo ko je šta uradio, ili nije uradio.

Inače mislim da su retki ljudi koji moderatorsku funkciju prihvate jedino iz želje da poboljšaju virtuelni prostor u kojem boravimo, nažalost, ima tu mnoštvo drugih motiva.

Back