__Stela___
Domaćin
- Poruka
- 3.752
Moju verziju nemaš, ja kažem špinat.
I pidžama.
I pidžama.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I pidžama.ovako govorim jael kažete pižama ili pidžama?
španać, špenat,španat, spanać?
jooj sorry, htela sam i to da napišem-u letu sam kuckala (:Moju verziju nemaš, ja kažem špinat.I pidžama.
Pidzamael kažete pižama ili pidžama?
španać, špenat,španat, spanać?
ovako govorim ja

skidaj gace!ima ona tema muškarci pitaju..i ja sad čitam poslednju stranu i tačno mi nije jasno kako ljudi i dan danas veruju u život posle smrti?!
kapiram da ljudi vole utehe i neki obećani svet, ali ne kapiram da stvarno veruju da će trčkarati p nekoj rajskoj livadi i mirisati cveće i da je to obećani svet, jer u životu koji žive to baš sebi i ne dopuštaju..šta mislite?
Moja najboljaKupih zlatnu maku...nego, jel tih 100 gr stvarno vreme 950 dinara ?
Kakva su vam iskustva ?
kazu da je treba piti u onim geliramim kapsulama da bi ferceralaKupih zlatnu maku...nego, jel tih 100 gr stvarno vreme 950 dinara ?
Kakva su vam iskustva ?
Sta je dzidza?kupila sam tu maku u kapsulama jer sam pročitala da se smokva hvali čudotvornim dejstvom.
pila sam je nedelju dve i nisam se pretvorila u super macu u najboljim godinama pa sam odustala
ne znam u čemu vam pomaže ali mene nije ni takla.
bolje me radi sex, džidža ili uplaćeno putovanje u pariz za dvoje
Ja sam pila i u prahu i kapsuliranukazu da je treba piti u onim geliramim kapsulama da bi fercerala
nemam pojma
meni je samo "otvorila apetit"
al evo dajv kaze da radi kod nje

Ovo se i ja zapitamMeni ovaj put maka nista ne pomaze.ima seksa,ima dzidze bilo puno putovanja.a meni usne na dole i srce prazno.nicemu se bre ne radujem.klimaksu piiicka ti materina,sta uradi od mene

Ja je samo pronalazim i bacam u wcOvo se i ja zapitam
Bas te je nekako sjebao.
Od one zene pozitivca i zaebanta, nekako si postala ravnodusna, a to nisi ti.
I jel stvarno i ti pusis travu?
Pa kad cu ja to da pocnem?![]()

Sto bacas?Ja je samo pronalazim i bacam u wc