Žene pitaju 2

ima ona tema muškarci pitaju..i ja sad čitam poslednju stranu i tačno mi nije jasno kako ljudi i dan danas veruju u život posle smrti?!
kapiram da ljudi vole utehe i neki obećani svet, ali ne kapiram da stvarno veruju da će trčkarati p nekoj rajskoj livadi i mirisati cveće i da je to obećani svet, jer u životu koji žive to baš sebi i ne dopuštaju..šta mislite?

ima ona tema muškarci pitaju..i ja sad čitam poslednju stranu i tačno mi nije jasno kako ljudi i dan danas veruju u život posle smrti?!
kapiram da ljudi vole utehe i neki obećani svet, ali ne kapiram da stvarno veruju da će trčkarati p nekoj rajskoj livadi i mirisati cveće i da je to obećani svet, jer u životu koji žive to baš sebi i ne dopuštaju..šta mislite?
skidaj gace!

kazu da je treba piti u onim geliramim kapsulama da bi fercerala
nemam pojma
meni je samo "otvorila apetit"
al evo dajv kaze da radi kod nje
Ja sam pila i u prahu i kapsuliranu
I posle tri dana sam prestala da placem
A ne mogu da vam opisem u kakvu promenu sam upala, koja me do make drzala punih godinu dana
Neopisiva tuga i plakanje
Poslednjih nedelju dana se vracam polako u aktivnost
Nadam se da me nece sastaviti ponovo bolovi
Sebi sam poklonila sledecih godinu dana u kojoj sam sebe stavila na prvo mesto
Ja i vracanje u formu
Sad mi telo vuce endorfin i oksitocin odatle, pa sam ponovo onako iskreno srecna
Inace, desile su se neke mnogo ruzne stvari pre par meseci, koje sam uspela da obradim i gurnem ih pored puta kojim idem i koji je moj
Onom na sta ne mogu da uticem, ne dam vise mesta u mom zivotu
Imam samo jedno dete, zenicu mog oka, a svi ostali dobice mesto koje zasluze
Imam i ex-a, i on je na mestu zasluznih gradjana :heart:

Meni ovaj put maka nista ne pomaze.ima seksa,ima dzidze bilo puno putovanja.a meni usne na dole i srce prazno.nicemu se bre ne radujem.klimaksu piiicka ti materina,sta uradi od mene
Ovo se i ja zapitam
Bas te je nekako sjebao.
Od one zene pozitivca i zaebanta, nekako si postala ravnodusna, a to nisi ti.
I jel stvarno i ti pusis travu?
Pa kad cu ja to da pocnem? :lol:

Back