Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
podrzavam maksimalno!Nekad su forumadice pravile dogovor za botox party, sad ce da bude gandza party..smoki, napravi stek od pronadjene trave, pa da dogovaramo termin..nema nam druge..razuzdano i divlje..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podrzavam maksimalno!Nekad su forumadice pravile dogovor za botox party, sad ce da bude gandza party..smoki, napravi stek od pronadjene trave, pa da dogovaramo termin..nema nam druge..razuzdano i divlje..![]()

to kvinsi, dec d spirit!jaka stvar trava, kao da je neka droga ili slicno. smokvo, napravi neki stek za mene, greota da bacas u wc![]()
)

Koliko često mora to putovanje u Pariz?kupila sam tu maku u kapsulama jer sam pročitala da se smokva hvali čudotvornim dejstvom.
pila sam je nedelju dve i nisam se pretvorila u super macu u najboljim godinama pa sam odustala
ne znam u čemu vam pomaže ali mene nije ni takla.
bolje me radi sex, džidža ili uplaćeno putovanje u pariz za dvoje

Pa ja sam pricala da je moja tetka htela da pusi travu za klimaks, al je bilo strah da ne propusi cigare jer je prestala. Sve njene drugarice su tako pregurale klimkasLako je vama zezati se![]()
Danas sam muzu saopstila da cu da probam cim mi se ukaze prilika.Pa ja sam pricala da je moja tetka htela da pusi travu za klimaks, al je bilo strah da ne propusi cigare jer je prestala. Sve njene drugarice su tako pregurale klimkas

Cega?Ja neću nikada probati, plašim se. Mene je strah i običnih lekova za glavobolju, sve ih po 2x proveravam da budem sigurna da nije došlo do neke greške.![]()

Čega se plašim? Pa da mi ne pozli, ni alkohol ne pijem. Volim da sam uvek skroz svesna.Cega?
Koliko ja vidim svi se samo smeju
Doduse ja se nekad tako smejem bez trave...![]()

Nece da ti pozli, jedino ako si teska panicarkaČega se plašim? Pa da mi ne pozli, ni alkohol ne pijem. Volim da sam uvek skroz svesna.![]()

Da ti pozli od pusenja trave?Čega se plašim? Pa da mi ne pozli, ni alkohol ne pijem. Volim da sam uvek skroz svesna.![]()

Danas sam muzu saopstila da cu da probam cim mi se ukaze prilika.
Kaze on Predivno, majka dvoje dece, samo ti to fali.