Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Ako si tip koji vise voli dobro dupe od dobrih grudi, to je odlicna razlika u godinama: )jel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si tip koji vise voli dobro dupe od dobrih grudi, to je odlicna razlika u godinama: )jel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
Meni je to bzvz osim za krevet i to periodicno...Meni sve preko 5 too muchAko si tip koji vise voli dobro dupe od dobrih grudi, to je odlicna razlika u godinama: )
Uglavnom sam svaki dan po maloTeste li i vi namcorasti kada se probudite popodne? Ja big se sada sa tekim svadjala pa razmisljam da zovem korisnicki servis mts-a jer mi ovo sranje od antene plus ne radi iako sam sve dobro povezala, pa da se malo dernjam i histerisem...ne znam.

Da preformulišem Hirkino pitanje: da li primate savete muškaraca iz oblasti u kojima znate da spadaju u njihov profesionalni posao ili ih ignorišete zbog tvrdoglavosti i oslanjate sa na intuiciju?
možda malo??
jel volite kad vam muškarci naređuju
možda je previše lično dobro kao niko nije video
jel u redu da imam curu mladju 13 godina, slatka, dobar guz?
Ja nisam uopste incidentna i namcorasta al brate sami se namestaju. Tehnomanija, pa majstor elekticar, pa mts..sve u svemu dzakova za udaranje ima...Uglavnom sam svaki dan po malo
Inace sam divna osoba
Mozes da okrenes aqualab i pitas za cenuJel radio neko nedavno sanitarni predled sa brisom grla, I nosa? Interesuje me koliko kosta. Hvala.
E pa ta "svezina I men's brine...msm iako je 21. Vek, sajtovi se neredovno azurirajuNađoh na netu neki cenovnik Instituta za javno zdravlje Vojvodine, ne znam samo je l svež, koliko vidim cene variraju u zavisnosti od toga kome se šta radi. Moja neka ekipa je nedavno išla, ali firma im je pokrila te troškove.
http://www.izjzv.org.rs/?lng=lat&cir=1&link=5-26
Trebalo bi da je to taj red veličine, par hiljadarki. Evo beogradski zavod je radio i subotom pre podne, evo imaju i neki cenovnik...E pa ta "svezina I men's brine...msm iako je 21. Vek, sajtovi se neredovno azuriraju
u garanciji je, nosićemo u servis. Ali šta da radim jedno mesečak dana dok oni to ne poprave? 
valjda ti daju zamjenskiMeni se pokvario moj samsung baš danas.u garanciji je, nosićemo u servis. Ali šta da radim jedno mesečak dana dok oni to ne poprave?
![]()
to bi bilo super, jer ovde jedan dan bez usisivača kao da je bomba pala.valjda ti daju zamjenski
meni su u vipu dali bili neko njesra
al radilo je i super