Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
eno je parkirana i ona, a nema jos ni pola mesecaili kreditna kartica![]()

dovoljno je bilo uci u dve radnje prosli vikend
a rekla sam sebi necu je dirati do grcke. sad necu nista dirati u grckoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eno je parkirana i ona, a nema jos ni pola mesecaili kreditna kartica![]()
Zarae, gdje da nadjem normalne sakoe i hlace za prijelazni period
dakle da nisu debeli i stodvjaest posto sintetika
i krojeni za pigmeje s kratkim rucicama
i ne kostaju milion evra na snizenju
smrc
probacu
https://www.mona.rs/SRB_rs/proizvodi/?outlet=yesaha
imaju li oni neki autlet mozda
meni ionako treba klasican sako i ravne hlace
ali su i izuzetno kvalitetne.. trajace ti koliko 5 drugih, tako da ces na kraju potrositi vise novca na te druge nego na tu jednu.mona je nabudzila cene. ne znam za garderobu, ali torbe su im preskupe
ja sam na kraju jednu moninu torbu poklonila jer je odbijala da se uništi a nisam više mogla da je gledam....ali su i izuzetno kvalitetne.. trajace ti koliko 5 drugih, tako da ces na kraju potrositi vise novca na te druge nego na tu jednu.
slicno kao i sa samsonite.
samsonite ti cak daje i garanciju.
Ja imam novčanik njihov, računam ako ga ne otvaram često, trajaće mi zauvek.ja sam na kraju jednu moninu torbu poklonila jer je odbijala da se uništi a nisam više mogla da je gledam....
ti se zezaj, a kao ne bi volela@tab503 Ali pet puta je pet puta.![]()
Ma gde mogu pet puta, da l' si realan?ti se zezaj, a kao ne bi volela![]()
Kupovne kore se prodaju najviše po tri u pakovanju, gde si ti video od pet?5x da ti duze traje..ala ti imas pokvarenu mastu..jadan tvoj muz .. ko o cemu..crvena o kupovnim korama![]()
Ma jok, ja pare unapred potrošim i ni ne stavljam u novčanik, da ga ne drndam bezveze.
tabe, ja jako volim torbe i ne zalim da dam pare za dobru i kvalitetnu torbu. mona je malo preterala sa cenama, kao sto vecina domacih dizajnera preteruje i umislja da su dizajneri svetskog ranga.ali su i izuzetno kvalitetne.. trajace ti koliko 5 drugih, tako da ces na kraju potrositi vise novca na te druge nego na tu jednu.
slicno kao i sa samsonite.
samsonite ti cak daje i garanciju.