bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
nemam pojma zlozi, jel to na tv, da se ukljucim kad stignem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dobro ako neces vise radjat : )neka hvala, meni vise nista ne treba...
mislim da jeNa kraju ce se ispostavi da je zlatna maka radioaktuvna![]()
e kad sam kod radioaktivnosti, jel sutra 4 epizoda cerbobilja.
na hbo je.nemam pojma zlozi, jel to na tv, da se ukljucim kad stignem?
a dobro ako neces vise radjat : )
Serija ima samo 5 epzoda, tako da bolje gledaj od prve ima na netu. Ja sam prve dve odgledala na netu.
mislim da je
ili je danas
inace, koliko smo mi ovdje ukrajinskog mlijeka popili mozemo ic zivit u pripjat sutra i nista
to ti je to : ))))mi smo pili mlijeko u prahu nekoliko godina poslije))
e za snajku trajno resenje za njene probleme na tu temuVi koje jos imate tih problema, sta pijete kad imate bolne menstruacije?
Ja sam se nekad klela u Baralgin, cujem da se ne proizvodi odavno, sta sad ima na tu temu?
Meni hvala bogu ne treba vise odavno, ali mi snajka umire svakog meseca, pa kad vec dolazim, da joj uzmem nesto... nije alergicna ni na sta
Paaa, trudnice nemaju menstruaciju, pa samim tim ni menstrualne bolove.Kakvi baralgini analgini, to izaziva deformitete kod dece , pogotovo kod trudnica.
Babe znaju neke travke , za dan dva sto to prodje.
A ne vade zube i slicno .Paaa, trudnice nemaju menstruaciju, pa samim tim ni menstrualne bolove.![]()
Samo ako mora. Koliko se ja sećam, odnosno, kako je nekad bilo, samo paracetamol iz grupe lekova za bolove i temperaturu sme, ako mora. Ostali lekovi, uz nadzor lekara i kad se proceni da je veća korist nego moguća šteta. Tako je meni nekad rečeno, a možda se sad nešto promenilo.A ne vade zube i slicno .
Slažem se. Ali, akušerima i ginekolozima je nakon porođaja, dobrobit majke na prvom mestu. A svaki dobar ginekolog treba da zna koje lekove ne smeju trudnice, žene koje doje i tako to... ali ovo već postaje priča o našem zdravstvu, a ja ne bih to.Imas pravo sto se tice razgovora u temi , ali treba da u danasnje vreme postoji lista lekova koje smeju trudnice .
Ili ti zena se porodi pa joj ginekolog prepise antibiotik na kome pise da nije za zene koje doje ( toj toksican za bebe) .
Pirinac uzimam samo onaj narandzasti.Nikad nisam probala jasmin pirinac,nisam ga nikad ni primetila po radnjama.Sad ce uci u redovnu ponudu u Lidlu,pa me interesuje kakva je razlika izmedju njega i obicnog.
toliko paznje oko lek za bolove a nemaju nista protiv pusenja u trudnoci......lekariSamo ako mora. Koliko se ja sećam, odnosno, kako je nekad bilo, samo paracetamol iz grupe lekova za bolove i temperaturu sme, ako mora. Ostali lekovi, uz nadzor lekara i kad se proceni da je veća korist nego moguća šteta.
И мој пиринач је наранџаст кад ставим кари, цврц...Pirinac uzimam samo onaj narandzasti.
Jeste najskuplji ali je najlepsi uvedljivo
I lako se skuva u onim kesicama
Vi koje jos imate tih problema, sta pijete kad imate bolne menstruacije?
Ja sam se nekad klela u Baralgin, cujem da se ne proizvodi odavno, sta sad ima na tu temu?
Meni hvala bogu ne treba vise odavno, ali mi snajka umire svakog meseca, pa kad vec dolazim, da joj uzmem nesto... nije alergicna ni na sta
Nikad nisam probala jasmin pirinac,nisam ga nikad ni primetila po radnjama.Sad ce uci u redovnu ponudu u Lidlu,pa me interesuje kakva je razlika izmedju njega i obicnog.