Žene pitaju 2

Zna li neko da li je ovaj OK?
https://www.winwin.rs/laptop-i-tabl...5u-12gb-1tb-512-ssd-gtx-1050-4gb-8638218.html
Za tu cenu konfiguaracija zvuči ok, ali vidim da je vivobook pro malo na meti kritike zbog displeja. Mada kažu da su isplativi za ono koliko koštaju. Nisam videla uživo pa ne znam da li je tolika falinka. Ili ima još neku?
I ovo što daju telefon gratis mi je isto krajnje sumnjivo. :lol: Šta, niko ga neće bez telefona?

Citajuci karakteristike, primamljivo zvuci samo postoje neke nejasnoce koje se mogu videti tek kad se spravica propusti kroz prste.
Treba obratiti paznju na kvalitet monitora i kucista. Ostale stvari su manje-vise ok.

Memorija - 4 + 8 GB DDR4 (najverovatnije u sebi ima dva memorijska modula, jedan od 4 GB, a drugi od 8 GB. Negativna strana sto se memorija moze prosiriti na maksimalno 16GB)
Graficka - nVidia GTX 1050 sa 4GB sopstvene memorije (Dosta dobro jer taj tip graficke je dosta dugo koriscen u rudarenju kripto valuta)
HDD-SSD - Sumnjicav sam da u sebi ima i jedno i drugo.

Citajuci karakteristike, primamljivo zvuci samo postoje neke nejasnoce koje se mogu videti tek kad se spravica propusti kroz prste.
Treba obratiti paznju na kvalitet monitora i kucista. Ostale stvari su manje-vise ok.

Memorija - 4 + 8 GB DDR4 (najverovatnije u sebi ima dva memorijska modula, jedan od 4 GB, a drugi od 8 GB. Negativna strana sto se memorija moze prosiriti na maksimalno 16GB)
Graficka - nVidia GTX 1050 sa 4GB sopstvene memorije (Dosta dobro jer taj tip graficke je dosta dugo koriscen u rudarenju kripto valuta)
HDD-SSD - Sumnjicav sam da u sebi ima i jedno i drugo.
Ja sam u nekom tekstu gde obučavaju totalne laike o komponentama našla objašnjenje da je to srećni kompromis kad ne možeš da platiš ssd. Nije mi palo na pamet da može da predstavlja neki problem.
Ni ta ram memorija, to je znači malo? Meni je to u odnosu na ovo što sad imam cifra. :lol:

Ja sam u nekom tekstu gde obučavaju totalne laike o komponentama našla objašnjenje da je to srećni kompromis kad ne možeš da platiš ssd. Nije mi palo na pamet da može da predstavlja neki problem.
Ni ta ram memorija, to je znači malo? Meni je to u odnosu na ovo što sad imam cifra. :lol:
Super ako ima u sebi HDD i SSD. 12 GB memorije je za sada skroz Ok, jedino sto se kasnije nece moci previse nadograditi. Pozitivna strana je i ta sto graficka ima sopstvenu memoriju (kako u specifikaciji pise)

Vi koje jos imate tih problema, sta pijete kad imate bolne menstruacije?
Ja sam se nekad klela u Baralgin, cujem da se ne proizvodi odavno, sta sad ima na tu temu?
Meni hvala bogu ne treba vise odavno, ali mi snajka umire svakog meseca, pa kad vec dolazim, da joj uzmem nesto... nije alergicna ni na sta

ovaj seractil ja kupujem u becu, mozda ga imas i tu
to je neki dexibuprofen, pojma nemam koja je razlika tacno u odnosu na ibuprofen i brufen, tamo mi je dr rekla da je mnogo bolji za zeludac od brufena

Back