Žene pitaju 2

Meni treba sedamnaestica, veći monitor je dodatni komfor, ali njega ne mogu da vučem sa sobom. A dosta sam mobilna.
I treba da je izdrživ da čvrokanje i decu podnese. Na ovom starom je beba znala da se popne dok ne gledam i da ga čvroka mišem. Dakle jako kućište, ove tanke varijante otpadaju. Da je jak, a da nije previše skup...
I nikako finansijski da se uklopim sa predviđenim i nepredviđenim troškovima. Još vagam koji kompromis da napravim.

Meni treba sedamnaestica, veći monitor je dodatni komfor, ali njega ne mogu da vučem sa sobom. A dosta sam mobilna.
I treba da je izdrživ da čvrokanje i decu podnese. Na ovom starom je beba znala da se popne dok ne gledam i da ga čvroka mišem. Dakle jako kućište, ove tanke varijante otpadaju. Da je jak, a da nije previše skup...
I nikako finansijski da se uklopim sa predviđenim i nepredviđenim troškovima. Još vagam koji kompromis da napravim.
ja imam neki asus, sve sto znam je da je core i7 i da traje vec 6 godina i da je svecano preziveo zalivanje cajem pre neki dan :lol:

Zna li neko da li je ovaj OK?
https://www.winwin.rs/laptop-i-tabl...5u-12gb-1tb-512-ssd-gtx-1050-4gb-8638218.html
Za tu cenu konfiguaracija zvuči ok, ali vidim da je vivobook pro malo na meti kritike zbog displeja. Mada kažu da su isplativi za ono koliko koštaju. Nisam videla uživo pa ne znam da li je tolika falinka. Ili ima još neku?
I ovo što daju telefon gratis mi je isto krajnje sumnjivo. :lol: Šta, niko ga neće bez telefona?

Zna li neko da li je ovaj OK?
https://www.winwin.rs/laptop-i-tabl...5u-12gb-1tb-512-ssd-gtx-1050-4gb-8638218.html
Za tu cenu konfiguaracija zvuči ok, ali vidim da je vivobook pro malo na meti kritike zbog displeja. Mada kažu da su isplativi za ono koliko koštaju. Nisam videla uživo pa ne znam da li je tolika falinka. Ili ima još neku?
I ovo što daju telefon gratis mi je isto krajnje sumnjivo. :lol: Šta, niko ga neće bez telefona?
nema neku narocitu falinku
osim sto kosta soma evra
a tel koji daju je *****

nema neku narocitu falinku
osim sto kosta soma evra
a tel koji daju je *****
Moj htc desire 12 je još veći krš, ali iskreno meni to naročito ne smeta jer sam uvek imala telefone tog ranga.Za dinar ili uz neku minimalnu doplatu. A i ne treba mi nizašta osim za pozive i poruke, net po potrebi, fotografije po potrebi. Fotografije su ipak ispod svakog standarda., srećom nemam ni tu neke prohteve. :lol:
A za laptop baš da ne pogrešim mnogo, meni to stvarno traje po deceniju skoro dok ga skroz ne pregaze programi,

apple ti nikad ne bih savetovao.
to ti je fensi sr.anje koje sluzi da se hvalis da ga imas :)
mislim nije on los ..realno i lepsi je od winovih ali za pare koliko kosta mozes da uzmes i bolji i brzi windowsov.

na stranu sto ces imati i problema sa samim programma a ima da te izuju iz cipela kako budes htela da kupis misa :)

Da, tu je daleeeko veći izbor. Uobičajeno je da po Radnjam imaju samo hp, asus i lenovo. Ovde ima i drugih brendova i mnogo više modela. Jedina mana je što daju na 12 rata, ovi daju na 24, što mi više odgovara
pogledaj ovde

http://itsvet.com/laptop-pda1-18.i

sjajno mesto za pocetak trazenja necega jer imas razne filtere pretrage a usput mozes i da vidis isti model gde koliko kosta...razlike u ceni nekad mogu biti i osetnije.

ima asus prenosne monitore samo da znas : )))
inacre, mom asusu je 6 godina
radi ko zmaj jos
i7
18 incha displej
mijenjacu ga ove zime
ako me ne bude mrzilo
al zbog igrica i obijesti

Back