Žene pitaju 2

Ako moze da koristi dodatni monitor onda joj I ne treba toliki monitor, praktucnije bude uzeti manji, 14incni lenovo, dobar za tehnicare a praktican I za svakodnevnu upotrebu.
Mali lenovo, neki t460, t480 uz monitor I dok, moze najzahtjevniji rad njime da pokrene.
Jedino lose kod tih malih je sto nemaju numericku izdvojenu.

marge...imas autobuse za 70 i nesto rubalja od aerodroma do zelene metro linije. i posle samo presedas ako te zelena linija ne vodi do hotela. kupis za metro nedeljnu kartu (meni je nedeljna odgovarala, jer sam bila 6 noci, a dosla ranim jutarnjim letom, vracala se kasnim nocnim)....ta karta je bila mislim 800 rubalja, znaci nekih 1300 dinara i vozis se cime hoces po celom gradu. metro im je odlicno organizovan i staje kod atrakcija.

de da bacas pare za taxi.

vidi kolika mapa metroa

mm20190330.jpg

Nisam siguran, mislim da je Lenovo ekspozitura IBM za jeftinije modele laptopova I zato je kvalitet zavrsne izrade mnogo oskudniji

Sad gledam nema thinkpad 17 inča, ima idealpad. Recimo ovaj
https://www.bcgroup-online.com/lapt...-gf-gtx1050-4gb-fullhd-ips-(81fl0083ya)-54701Thinkpad p70 jeste 17 inča, ali ih nema u našim radnjama gde daju na rate, što je mali problem. :lol:
Ja nešto izbegavam lenovo. Deluju mi krhko. Znači neke serije nisu za potcenjivanje? Ili ja grešim, inače nisu za potcenjivanje?

sve zavisi koja serija, t serija je bas izdrzljiva

Ne igram igrice :)
Ima tu dosta zackoljica.. (Postoji nekoliko generacija i5 procesora i treba obratiti paznju na kolicinu kes memorije u procesoru, brzinu magistrale, ram memorije nikad dovoljno, graficku)

Sve se moze izracunati. Ako ti komp ima 4 Gb ram, prilikom ukljucenja OS sa pratecim programcicima pojede 2 Gb. Otvaranjem nekoliko vecih slika, u nedostatku slobodne memorije komp na disku stvara virtualnu memoriju, i tad krece igrarija. Kliknes misem i odes na kafa dok ne odradi zadanu stvar :D

Pomogao bi, ali na zalost nisam vise u tom svetu i samo povrsno pratim aktuelna desavanja.
Minimum minimuma 4 giga Rama, jaka grafička i procesor minimum octa core...što jače i brže, to bolje...nema veze što ne igraš igrice...treba ri

nisam ja kupila taj, nego neki slican u tom rangu cena. ne secam se specifikacije, znam da su mi rekli da je procesor dobar- intel core trojka.
meni za gledanje serija i kuckanje dokumenta odlican :D

osim laptopa koje vise ne koristim imam jedan deksktop fujitsu star 10 godina, slim kuciste, prikopcao ga na tv, al ima neku graficicu ubacenu pa igram i world of tanks kad bebiron zaspe :))
a dobio sam skoro i aleksu druge generacije, al mauna, kod nas ne radi pola stvari, spotifaj mi je najkriticniji

Back