Videla sam sad. Ja sam mislila da joj možda treba nešto konkretno.Написала сам јој ја на другој теми где је питала...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam sad. Ja sam mislila da joj možda treba nešto konkretno.Написала сам јој ја на другој теми где је питала...
За конкретно стварно мора неко ко тамо живи.Videla sam sad. Ja sam mislila da joj možda treba nešto konkretno.![]()
I radi tamo recimo kao taksista.За конкретно стварно мора неко ко тамо живи.
e, uzi opet asusEkran 17 inča, procesor da ne bude baš neki loš, ostalo koliko vidim nije toliko bitno. Ali ekran diže cenu, zajedno sa nekim procesorom srednjeg ranga
Sad sam pitala brataIma li nekog na ovom forumu da živi u Moskvi, ili može da mi da informacije o prevozu u Moskvi ?
Nisam siguran, mislim da je Lenovo ekspozitura IBM za jeftinije modele laptopova I zato je kvalitet zavrsne izrade mnogo oskudniji
Sad gledam nema thinkpad 17 inča, ima idealpad. Recimo ovaj
https://www.bcgroup-online.com/lapt...-gf-gtx1050-4gb-fullhd-ips-(81fl0083ya)-54701Thinkpad p70 jeste 17 inča, ali ih nema u našim radnjama gde daju na rate, što je mali problem.
Ja nešto izbegavam lenovo. Deluju mi krhko. Znači neke serije nisu za potcenjivanje? Ili ja grešim, inače nisu za potcenjivanje?
Jes' ti lud pa savetuješ ženu šta da kupi?Žene znaju sve o svemu.Zato postoje razni majstori, da poprave ono što pokvare te što znaju sve.ja imam i ideapad, on je vise za multimediju, ima subwoofer i sl...
Je l neko kupovao skoro laptop?
Koji je rang cena, šta se gleda, zna li neko koji su sada trendovi?
Ne preterano skup, oko 50.000. Ima li za te novce nešto solidno?
mi u firmi imamo lenova
joj sto ih ne volim
sreca pa nama dali mekove
Minimum minimuma 4 giga Rama, jaka grafička i procesor minimum octa core...što jače i brže, to bolje...nema veze što ne igraš igrice...treba riNe igram igrice
Ima tu dosta zackoljica.. (Postoji nekoliko generacija i5 procesora i treba obratiti paznju na kolicinu kes memorije u procesoru, brzinu magistrale, ram memorije nikad dovoljno, graficku)
Sve se moze izracunati. Ako ti komp ima 4 Gb ram, prilikom ukljucenja OS sa pratecim programcicima pojede 2 Gb. Otvaranjem nekoliko vecih slika, u nedostatku slobodne memorije komp na disku stvara virtualnu memoriju, i tad krece igrarija. Kliknes misem i odes na kafa dok ne odradi zadanu stvar
Pomogao bi, ali na zalost nisam vise u tom svetu i samo povrsno pratim aktuelna desavanja.
kich, ja sam oko ng kupila hp za oko 40k. za kucnu upotrebu odlican
https://www.gigatron.rs/laptop_racunari/hp_250_g6__3vj21ea-158503
Minimum minimuma 4 giga Rama, jaka grafička i procesor minimum octa core...što jače i brže, to bolje...nema veze što ne igraš igrice...treba ri
aj sto su kljakavi, al sto su ruzni : ))))ja sam fen lenova, doduse samo t i p serije)
imam i jedan thinkpad edge, sandy bridge, radi super od 2011, bez reinstalacije, ali baglame mu se sjebale, kao i idea pad-u