kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Mogli bismo ugasiti svetlo, i ceo celcati vikend biti svoji, kad nas to već mami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

al nemoj da zaglavis, moras da budes sveza za trening u pistinjivikend mi je poceo u cetvrtak popodne..izlazak, pa povratak kuci pesaka (detinjasto)...petak: celog dana akcija i shopping, pa petak vece i subota prepodne...njanjanajnaj...popodne ada...danas cistim stan..i veceras idem na rodjos u kafanu!
![]()

al nemoj da zaglavis, moras da budes sveza za trening u pistinji![]()

da ti znas sta sam uradila u cetvrtak(nemoj da pitas nemoj da pitas,reci cu)I ja sam uglavnom postala ravnodusna kad je moj zivot u pitanju, bas mi je potrebno da se odmaknem, pa pogledam: hebote, to je tacno ono sto sam htela! a sad mi je to k'o dobar dan. mozda smo dugo u istoj fazi... ajde da se naoruzamo i pljackamo banke! ili nesto tako uzbudljivo, neku subverzivnu aktivnost... internacionalnu![]()

![]()
Mogli bismo ugasiti svetlo, i ceo celcati vikend biti svoji, kad nas to već mami.
Ovo je za mene idealna vikend ...moze, moze! napalila sam se ko dete![]()
Ovo je za mene idealan vikend ...

branje zove
sutra pravim kso dok budem pratila 'pljacku'
Molim neka mi neko pojasni sta se dogodilo sa poverljivom koju znam.Molim neka mi neko pojasni sta se dogodilo sa poverljivom koju znam.
Ova nova ne prestaje da me iznenadjuje![]()

subota radna..ali napolju..uz jezero
poziv da jucerasnji dan provedem neradno uz drugo jezero nedaleko od bgda sam morala da odbijem.
a zasto?
da bih skuvala boraniju i minestrone za rucak...koji ni cera ni ja juce nismo jele..da bih sredjivala kucu citav dan..prala skoljke donete sa mora pre sedam dana..peglala ves..brdo vesa..nisam ni znala da ga imam toliko..ajde, pao je tu i manikir na kraju dana..ali sad kad pogledam - zao mi sto sam ponudu odbila..a opet - ko bi sve ovo meni uradio da nisam ja juce,m?

subota a ja sedim kući
čekam đake na čas
slušam majstore koji mešto šoluju a nešto ruše
glup viked u PM
možda sutra bude nešto bolje