Žene i vikend

..ceo vikend sam provela u vikendici na treshnji.. :lol:
..pojela jedno...8kg.. :rumenko: i donela kuci tri puta toliko.. :p
..i cvet zove..da pravim sok..i mlade orahe..za orahovachu..

..roshtilj, pranje kola, deca+travnjak+sunce+crevo za vodu = ludnica od zabave... :D

..pretresla male dechije stvari, raspilavila se skrooooz,
donela kese i kutije na kojima pishe "0-3 meseca" :heart:
..za mog prvog sestrica..koji stize uskoro.. :heart: :heart: :heart:

moj vikend je bio dizaster. uglavnom kuvanje i spremanje i svi ti domacinski poslovi na nenormalnoj vrucini.
jedino sto popravlja opci umjetnicki dojam je voznja rolera i u subotu i u nedelju. :D

Sto leeeepa temaaaa...

Moj vikend...U subotu smo rostiljali na vikendici, ali to nije bio bilo kakaav rostilj...To je bilo upoznavanje prijatelja:whistling: Tj njegovih&mojih.Sedeli smo neka 4 sata,i bilo je mogu reci-odlicno!Moram priznati imala sam malu tremicu, ali je stvarno bilo lepo i prijatno,daleko od neke formalnosti, smeh, prica-konstantna,bez neprijatnog cutanja...I on i ja smo konstatovali da je delovalo kao da se znaju duze vreme a ne kao da se tek upoznaju:) Moja mama priju vec pozvala na nasu vikendaju, da zajedno vezbaju engleski:lol:, posto su obe krenule na kurs.Njih dve su se bas nasle.Sto ne znam dal je normalno za prije, ovo ono:think:

Bas lepo.Posle smo malo ribali stan, i uvece isli na neki rodjendan...
Nedelja-ustali u 12 i zato bili stondirani ceo dan...ni on ni ja nismo ljubitelji dugog spavanja:confused: Posle rucak kod mojih, na prelepoj terasi...rekla sam mami da tek sad kad zivim u stanu vidim prednosti velike i lepe terase i isto takvog dvorista.
Inace Mirka-divna ti je terasa:)
Uvece isli kod druga njegovog,ekipica,pivce i takooo...
Nije lose, ali moze i bolje:)

e ovaj cu pametnije da organizujem..
saljem dete na produzeni na jjedno jezero u vojvodini..sa drustvom..da se druzi i nesto nauci..
ja cu da odvojim samo dva sata za sredjivanje i spremanje..ostatak vremena cu pametnije da iskoristim;)..
a onda u nedelju idem i ja na to jezero..sa drustvom..svojim..koje cu da povedem sa sobom kad podjem..:)
bacicemo neku klopu na zar, pa uvece nazad za bg..
:)

moji vikendi su različiti, zavisno od tzv. obaveza....u poslednje vreme sve više se trudim da te obaveze izbegnem i da vreme provodim van grada ili van kuće, bar....
tako mi više prija, promenim ritam i odmah se bolje osećam.
naravno, ima dana kad baš dosta svojih aktivnosti usmerim na kuću, ali mi to ne pada teško, jer volim i kad je kuća sređena...

Ovog vikenda biće radno, ali ne po kući, danas popodne moram da prilagodim krojeve za haljinu, koje sam iskopirala neki dan dimenzijama moje ćere, pa da iskrojim i sašijem probni korset od jeftinog pamuka, a sutra prelazimo na pravi materjial za haljinu. Ostalo mi još samo 2 i po nedelje do njene mature. Uf vlajda ću stići...

U subotu smo se prvo svi lepo naspavali, pa rastezali doručak. došla mama i donela ručak gotov, a ja pravila krojeve i "probni korset" od pamuka. Uveče ćera isti probala i samo nalazila mane te izre bi dublji (šta će joj nosi 75D), te u stuku uži, te malo duži, ja strpljivo objašnjavala da za to i slži proba da da neke sugestije, a on šišti na mene ko ljuta guja. Malo je falilo da joj zalepim jednu vaspitnu, al' suzdržah es, nisam od onih koji biju.
Sutradan, nedelja ceo dan sam lenčarila, a popodne prošetala sa ćerom po Novom Beogradu. popile kaficu k'o dve drugarice u Delti, Zaboravljena prepirka oko korseta.
Danas nastavljamo - mislim korset, ne raspravu.

Back