Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna ideja .
Koju divljinu preporucujes divljakuso ???
pa kad bi se za to culo na forumu, ne bi vise bila divljina...
cuvam za sebe... i jos ponekog...divljeg...
uf..smao kad pomislim! stresla sam se!

...i radtie divlje stvari...![]()

igramo se zmurke, npr...veremo se po drvecu...ubijemo nekog vuka, al iz moranja..oni nisu ukusni...zmija je vec druga prica!![]()

)Suncala sam se na krovu.![]()
prva asocijacija: macka na usijanom limenom krovu...
)..
Negde u prirodi .. 
menadzerijada u toku..

Ух. Трудим се да све завршим током радне недеље да бих викендом могла да уживам или да се одмарам.Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...
Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?
Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....
Osim toga , možda nije loše dati neke kreativne ideje za provesti vikend , (pop ce tu biti prvi kladim se) da se malo pomerimo , pokrenemo, aktiviramo lenje guze za neku vikend akciju ....
Drage moje , izvolite !

ja sam bila na pravnijadi.. kad sam dosla 5 dana sam samo spavala![]()
e pa ja sam bila na primatijadi i odatle i slike Ohrida

ali ipak otisla ujutro na trcanje,a popodne me muz neumoljivo izvukao iz kuce i isli smo da napunimo kase onih ciji smo fasizam pobedili(pa vi vidite ko je tu pobedio) bili u ikei+nedeljna nabavka
bice trcanje i masaza (konacno)
u pravu siala si nezajazljiva: sikala, pazarila, bavila se sportom... i samo sest
Ja sam ceo vikend bila kod kuce, bas mi je bilo potrebno... citala. gledala filmice, i malo se alkoholisala... sad sam skinula kucne poslove sa vrata i cekam drugare da dodju na veliki dorucak, pa setnja po parku i vecera u kafani kod druga.
u pravu si
stvarno samo ovome sam zapravo sanjala pre 15 godina