Žene i vikend

aaaaaaaa nece ada vise videti poverljivu nedeljom bato
svesve al madrfakrpovratak od 2 cuke do centra u koloni od zilijonziliona vozila=smor nevidjenih razmera
mogla sam dodem do fruske gore i nazad (al ne preko sajma:lol:)

licni utisak: ekipa iz strahinjica bana se dislocirala

Ja sam mnogo, mnogo ljuta na sebe...zbog tih vikenda.
Budala, uvijek nađem nešto...ako ništa drugo, kuvam ručak za dva-tri dana, pravim tijesta ili kolače, kao da će gladna godina, zavlačim usisivač pod krevete...a duša mi vapi za igranjem lopte sa djecom...Kretenčina.

menadzerijada u toku..dete otislo i zaglavilo do sitnih jutarnjih sati..ostala da spava duze..ja isla na zaron na olupinu..koju nismo pronasli:))..
zajedno se cvarile sa prijateljima citavo po podne na plazi..jaz u maju - savraseno..
sad cemo obe na drugi zaron..a veceras i na nocni..
a sutra - beograde, evo nas..

Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...

Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?

Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....

Osim toga , možda nije loše dati neke kreativne ideje za provesti vikend , (pop ce tu biti prvi kladim se :mrgreen: ) da se malo pomerimo , pokrenemo, aktiviramo lenje guze za neku vikend akciju ....

Drage moje , izvolite !
Ух. Трудим се да све завршим током радне недеље да бих викендом могла да уживам или да се одмарам.
Волим да излазим, да се шетам, да се видим са пријатељима, да висим овде...
У суштини, то и јесте све оно за шта немам времена током радних дана.
Али, пеглање не могу да заобиђем :(

meni je vikend poceo u cetvrtak uvece,jer su mi sunarodnici u petak slavili pobedu protiv fasizma
dakle izlazak s kolegama
nije bilo lose kako sam se nadala
u petak sam bolovala:lol: ali ipak otisla ujutro na trcanje,a popodne me muz neumoljivo izvukao iz kuce i isli smo da napunimo kase onih ciji smo fasizam pobedili(pa vi vidite ko je tu pobedio) bili u ikei+nedeljna nabavka
e subota..bili u stutgartu ceo dan.kupila brdo pantalona u espritu,jednu jaknu u dieselu,i dva sexy kompleta za trcanje u nike(kad kazem sexy mislim da samo pokrivaju sise i doope
danas bi bilo dobro da idemo negde da se suncam,ali cu pre toga na trcanje
kad smo dosli sinoc smo kasno sredili kucu tako da smo danas free
sutra opet ne radim:heart: bice trcanje i masaza (konacno)
ocena vikenda od 1 do 10......................................6

ala si nezajazljiva: sikala, pazarila, bavila se sportom... i samo sest :)

Ja sam ceo vikend bila kod kuce, bas mi je bilo potrebno... citala. gledala filmice, i malo se alkoholisala... sad sam skinula kucne poslove sa vrata i cekam drugare da dodju na veliki dorucak, pa setnja po parku i vecera u kafani kod druga.

ala si nezajazljiva: sikala, pazarila, bavila se sportom... i samo sest :)

Ja sam ceo vikend bila kod kuce, bas mi je bilo potrebno... citala. gledala filmice, i malo se alkoholisala... sad sam skinula kucne poslove sa vrata i cekam drugare da dodju na veliki dorucak, pa setnja po parku i vecera u kafani kod druga.
u pravu si:confused:
stvarno sam:thumbdown: o ovome sam zapravo sanjala pre 15 godina

u pravu si:confused:
stvarno sam:thumbdown: o ovome sam zapravo sanjala pre 15 godina

I ja sam uglavnom postala ravnodusna kad je moj zivot u pitanju, bas mi je potrebno da se odmaknem, pa pogledam: hebote, to je tacno ono sto sam htela! a sad mi je to k'o dobar dan. mozda smo dugo u istoj fazi... ajde da se naoruzamo i pljackamo banke! ili nesto tako uzbudljivo, neku subverzivnu aktivnost... internacionalnu :)

Back