LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

LindaLee trenutna aktivnost:gleda vaspitano doope![]()

LindaLee trenutna aktivnost:gleda vaspitano doope![]()
mileva meni je to super zabava i dala si mi ideju za sutra
za sad moj vikend je skoro savrsen
jutros sauna,tursko kupatilo,hidromasaze,soba tisine sa vodenim krevetima
onda italijanska klopa i vino
pa dremka i bracne obaveze
pa setnja do decathlona i kupila sam majicu za trcanje(hehe ne drzite me za rec)
onda je dosao drug na kafu
sad detetu veceru a ja za komp a mm za nintendo
e nesto mi fali u celoj prici al ne smem da priznam

dala samo pare za istu kad je za to došlo vreme

Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...
Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?
Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....
Osim toga , možda nije loše dati neke kreativne ideje za provesti vikend , (pop ce tu biti prvi kladim se) da se malo pomerimo , pokrenemo, aktiviramo lenje guze za neku vikend akciju ....
Drage moje , izvolite !
Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...
Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?
Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....
Drage moje , izvolite !

)

Ja nisam prijavila nedelju.
Od 10- 22h Kosmaj vikendica .
Bilo bi idilično da ne podrazumeva svekrvu, svekra , starojka, devera i jetrvu + još dve porodice koje su tu u gostima bile. Dve porodice sa ukupno troje male dece staosi do 4 godine . A sva tadeca se zalepe za mene valjda im ja delujem kao dete i onda se ja igram sa njima do besvesti. Tako bi bilo i juce da nisam krenula na Kosmaj da bi dobila mir.
Čak sam i knjigu kupila na putu ka Kosmaju ne bi li se totalno iskljucila od sveta.
Kao da su predosetili nisu me dirali , a onda nisam ni ja njih.
Dobro jesam jetrvu malko .....al samo malko.
Taman dovoljno da me posle izbegava![]()
Sreca pa neko razvuce lezaljku na ljuljanje i ligestule te se ja privalih tu i iskljucih od svih.
Ne bi se digla do sumraka da me svekrva nije 6x budila da me pita neke gluposti.
Onda sam ustala i sakrila se da me niko ne nadje.
Odao me pas.
Sa prvim mrakom uhvatio me neizdrz .....kuci, kuci, kuci, kuci , kuci.....
Kuci smo došli oko 22 .....
Sledeci vikend cu poneti mp3 i slušalice ....pa da vidim ko ce onda da me budi![]()

)
ti si ziva ???
сутра ми долази на састанак онај клинац, гле чуда, па у петак на терен
цео дан, ах што волим овакву радну недељу

)) )