Žene i vikend

mileva meni je to super zabava i dala si mi ideju za sutra
za sad moj vikend je skoro savrsen
jutros sauna,tursko kupatilo,hidromasaze,soba tisine sa vodenim krevetima
onda italijanska klopa i vino
pa dremka i bracne obaveze :rumenko:
pa setnja do decathlona i kupila sam majicu za trcanje(hehe ne drzite me za rec)
onda je dosao drug na kafu
sad detetu veceru a ja za komp a mm za nintendo
e nesto mi fali u celoj prici al ne smem da priznam

vama uvijek nesto fali :(

Moja subota :
-Ustala u 10 h :worth:
-Prebacila se sa bračnog kreveta na lenjivac u dnevnoj i tu blejala u sunce još 45 min :zaljubljena:
-Obukla se i privalila mami na doručak :rumenko:
-Sita krenula u kupovinu i expresno pronašla proklete trpezarijske stolice :roll: ....kupila komaTa 6 , ismejala se sa vlasnicom radnje i vesela krenula dalje.
-Pustila muza da odabere tuš kabinu ....kad vec nije bez točkića baš me briga kakva je :evil: dala samo pare za istu kad je za to došlo vreme :confused:
-Opustošila tempo , nemilice kupujući sve što mi treba za stan ...o kako blesavo potrošene pare ....
-Privalila se mami na ručak :cool: :rumenko:
-Uzela dete i psa i ovela ih kući a onda ih brze bolje izbacila napolje u duuuuuuguuuuu šetnju da se izmore i popadaju u nesvest ne bi li bar nekad u stanu bio mir i tisina :cool:
-Spasila psa od krpelja dva puta za 5 min ......smatram to ličnim rekordom i herojskim delom :hvala:
-Spremila ukucanima večeru u nemogućim uslovima , ja kuvam, mazem, mešam a stolari mi vise nad glavom, buše , lepe , šrafe .....
-U napadu hipohondrije zvala ginekologa i zalila se na svoju tuznu sudbinu zene :cool:
-Okupala dete i smestila je da spava pod parolom sutra cemo......i uspela da je ubedim :lol:
-oprala tonu vesa samo da bi isti osušila u svojoj novom sušari koju obozavam :zaljubljena:
-tek u 23 h sela prvi x u kompjutersku stolicu :hvala:
-a sad odo da operem kupatilo jerbo stolari sutra unose galanteriju pa cu da se vrenem da vidim jel ima koja vrednija od mene danas :lol:

Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...

Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?

Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....

Osim toga , možda nije loše dati neke kreativne ideje za provesti vikend , (pop ce tu biti prvi kladim se :mrgreen: ) da se malo pomerimo , pokrenemo, aktiviramo lenje guze za neku vikend akciju ....

Drage moje , izvolite !

Увек у природи,...рекреативно, без обзира које је годишње доба...

5037.jpg

.

Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...

Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?

Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....

Drage moje , izvolite !

Vikende provodim na adi i Kosutnjaku uglavnom, tamo se osecam savrseno...

Volim vikende:)
Uglavnom spavam duze...Onda,kafa,pa sa decom organizacija dana:D
Popodne muz i ja,rucamo ili odemo na rucak,onda odmor.
Predvece,ako je skola u toku,odrzim neki cas(ja sam profa u ilegali:mrgreen:)
Ponekad ako se ukopimo sa prijateljima vidimo se sa istima.
Rodbina se zaobilazi u sirokom luku vikendima:lol:
A subotom uvece uglavnom teram sebe da uradim nesto po kuci,to naravno ostavim za nedelju.
Onda se opet spava duze,teram decu na radnu akciju po kuci,pa jedno teram da uci:whistling:
Muz malog izvede napolje,a ja kao sredjujem kucu,visim po forumu,slusam muziku,cesto i u celoj toj frci odsviram nesto na klaviru:hahaha:
Skoncentrisana sam nema sta.
nedelju uvece ne podnosim,jer me podseca na sutrasnje rano ustajanje,ispijanje prve jutarnje na brzaka,guzvu u saobracaju i gomilu obaveza na poslu:whistling:

U subotu sam bila u gradu, šetnji. Uživala u sestriću i lepom vremenu. Juče sam bila u pozorištu, a posle u jednom klubu na svirci. Čitala. Kupila sam knjigu Jadi mladog Vertera u prevodu S. Vinavera, pa sam to i čitala.
Svakog vikenda gledam da slično radim, ali je ipak uvek drugačije. Čitanje, šetanje, viđanje sa prijateljima i porodicom/familijom.

Petak - obavestiloa mamu da je full-time zaposlena cuvanjem mog deteta. Izasla ranije sa posla, malo skitala i otisla sa drugaricom + prilepcima na veceru. Svojski se trudila da se napijem i nisam uspela.

Subota - ustala oko 10, usisala onako malo ko macka repom, promenila posteljinu, obavila kupovinu, pokupila dete i u park dok nije pala mrtva. Kupanje, uspavljivanje, pokusaj gledanja filma uz necuveno odvratnu muziku sa komsijske zurke. Pokusala da se ne nerviram. Na kraju u 3.30 ujutru zvala pandure. Iznervirala se sto sam izgleda postala nadzak-baba. U svoju odbranu imam da izjavim da je muzika stvarno bila nepodnosljiva.

Nedelja - neispavana opet isla u park, pa kuci na rucak, crtane filmove. I da me neko pita zasto sam legla tek u 3, ne bih umela da odgovorim

Ja nisam prijavila nedelju.
Od 10- 22h Kosmaj vikendica .
Bilo bi idilično da ne podrazumeva svekrvu, svekra , starojka, devera i jetrvu + još dve porodice koje su tu u gostima bile. Dve porodice sa ukupno troje male dece staosi do 4 godine . A sva tadeca se zalepe za mene valjda im ja delujem kao dete i onda se ja igram sa njima do besvesti. Tako bi bilo i juce da nisam krenula na Kosmaj da bi dobila mir.

Čak sam i knjigu kupila na putu ka Kosmaju ne bi li se totalno iskljucila od sveta.

Kao da su predosetili nisu me dirali , a onda nisam ni ja njih.
Dobro jesam jetrvu malko .....al samo malko.
Taman dovoljno da me posle izbegava :mrgreen:

Sreca pa neko razvuce lezaljku na ljuljanje i ligestule te se ja privalih tu i iskljucih od svih.
Ne bi se digla do sumraka da me svekrva nije 6x budila da me pita neke gluposti.
Onda sam ustala i sakrila se da me niko ne nadje.
Odao me pas. :evil:

Sa prvim mrakom uhvatio me neizdrz .....kuci, kuci, kuci, kuci , kuci.....
Kuci smo došli oko 22 .....
Sledeci vikend cu poneti mp3 i slušalice ....pa da vidim ko ce onda da me budi :lol:

Ja nisam prijavila nedelju.
Od 10- 22h Kosmaj vikendica .
Bilo bi idilično da ne podrazumeva svekrvu, svekra , starojka, devera i jetrvu + još dve porodice koje su tu u gostima bile. Dve porodice sa ukupno troje male dece staosi do 4 godine . A sva tadeca se zalepe za mene valjda im ja delujem kao dete i onda se ja igram sa njima do besvesti. Tako bi bilo i juce da nisam krenula na Kosmaj da bi dobila mir.

Čak sam i knjigu kupila na putu ka Kosmaju ne bi li se totalno iskljucila od sveta.

Kao da su predosetili nisu me dirali , a onda nisam ni ja njih.
Dobro jesam jetrvu malko .....al samo malko.
Taman dovoljno da me posle izbegava :mrgreen:

Sreca pa neko razvuce lezaljku na ljuljanje i ligestule te se ja privalih tu i iskljucih od svih.
Ne bi se digla do sumraka da me svekrva nije 6x budila da me pita neke gluposti.
Onda sam ustala i sakrila se da me niko ne nadje.
Odao me pas. :evil:

Sa prvim mrakom uhvatio me neizdrz .....kuci, kuci, kuci, kuci , kuci.....
Kuci smo došli oko 22 .....
Sledeci vikend cu poneti mp3 i slušalice ....pa da vidim ko ce onda da me budi :lol:

rani kuče da te izda:per::per:

vikendom volim da zbrisem iz grada, bilo gde :)
ali to se nije desilo mesecima, tacnije od okotobra/novembra od kada su mi majstori usli u kucu :evil:
subota je bila rezervisana za kupovinu opreme za stan koju nismo stizali da kupimo radnim danima, a nedelja za pokusaj odmora i pripreme za radni ponedeljak...
i posto se najcesce desi da mi to nije dovoljno, ponedeljkom ne odem na posao, ponekad i utorkom, kao danas i juce :per:
i evo pripremih se nekako za sutra :lol:

u normalna vremena (citaj: kada nema majstora) vikendom se trudim da vidim drage ljude i da radimo nesto zajedno
kad je lepo vreme, setnje, izleti ili odlazak negde u unutrasnjost, mi to zovemo "upoznavanje srbije" :)
a ima i onih blejackih vikenda kada ne radim nista, samo odmaram :)
kucne poslove ne ostavljam za vikend, a nameravam da ih poverim nekome drugom, samo da nadjem osobu od poverenja...
aaa to je neka druga tema gde bih vas pitala kako ste to resile..
potrazicu, mozda postoji vec tema

jedva cekam normalne vikende, posto mi se majstori jos uvek motaju po kuci :roll:

Ja sam u subotu otvorila sezonu sedenja na terasi..veselo sam ustala videvsi sunce i u spavacici jos krenula u sredjivanje terase..stolice sto plocice,ograda..sve obrisano i oprano,stavljen prolecni stolnjak na cvece naravno i jastucici u tonu..Iznela neko cvece tj prenela ga iz hodnika na terasu...Tom prilikom sam uprljala kujnu pa je onda i ona pretrpela lagano spremanje..
Otisla na Kalenic tek oko podne sa kcerkom,pa kod mojih da popijemo prvu kafu na njihovoj terasi ove sezone...Oni su me ubili u pojam sa cvecem koje su posadili prosle nedelje jos i tako ja jedva docekah 17h da krenem u ekspediciju pribavljanja sadnica na pijaci cveca preko Pancevackog mosta...
A tamo...Sto cuda sam kupila.
Po povratku sam dete ostavila ocu i odjurila kuci da krenem u bastovanstvo..Nokti su mi kapitulirali pred onolikom zemljom dok sam se setila da imam rukavice spec kupljene za sadjenje i bavljenje cvecem:roll:
Zatim..odbila poziv za kafanu,odlucila da operem frizider,pa onda i pretresem spajzic,a i cipelarnik...Onda sam oprala sebe,i prvi put jela tog dana sama u tisini doma svog uz film na HRTu..zaspala zadovoljna...
Nedelja dan za uzivanje..jutarnja kafa na terasi,pa kafa u kaficu u ulici,pa rucak kod prijatelja,pa popodnevna dremka i tako nesto jos ...pa predvecernja setnja sa detetom i gosti kao slag na tortu u sred kupanja i sredjivanja deteta za krevet...
Al oprosteno im je sto su banuli jer su doneli maslinovo ulje sa sicilije i flasu Porto-a iz Lisabona direktno..:)
Eto,srednja ocena 8.

ja sam overila avalu,bilo je prijatno,u par momenata mi je mozgic bio u onom ler fazonu kao kad sam na nekoj divljoj plazi,
imala bleja-terasa akciju
ciscenje kuce nihc, to odradim u radne dane da mi vikend bude sto kuliji
pravila sam vocnu salatu i sok od cedjenog voca
(na voce necu pomisliti skoro:))
nista nisam ni kuvala, jele su se gloginje sa tostom i tim vocnim sokom

Ја се осећам као да овај викенд није ни прошао
Ово је само наставак
Пошто су странци отишли:bye: сутра ми долази на састанак онај клинац, гле чуда, па у петак на терен:mrgreen: цео дан, ах што волим овакву радну недељу:P

Subotom pricam 8 sati u cugu i na nogama. :confused:
A nedeljom se premestam od sofe do fotelje i nazad, ceo dan.
Slobodni su mi neki dani u nedelji, tad volim da odem u grad, kupim kafu, zapalim cigaru, sednem u park i posmatram ljude kako zure i kako su nervozni :lol:

Mrzim kad nedeljom moram da provedem u kolima u jednom pravcu 2,5 sata da obidjem muzevu rodbinu :evil:

Back