Žene i vikend

nista ne nadjes u shppingu, ne odes u grad, dobijes zulj, pokvari se kompjuter...moze li te sta gore snaci.....:sad2:
da ne procita zadnji pasus, mislila bih da ti je vikend u cjelosto propao...

:lol: Pa moze, kako ne moze.Nego, ja se bas radovala odlasku tamo, tj uglavnom dugo nisam videla drugaricu pa aj, bar smo se ispricale ako nista...Al, zene ko zene, dva velika trzna centra su mi pred nosom a ja nista da ne kupim!I to - ne mogu da idem ...:(

Da, ali to poslednje i nije tako malo zar ne?Bas me obradovala reakcijom

...moram da primetim da mi se ovaj vikend baš razlikovao od gomile prethodnih... :mrgreen:
...dete kod bake...cveće na stočiću...a mi...nismo ustajali iz kreveta...
Invision-Board-France-446.gif

Bili smo i kreativni i vredni... :hvala:
Eto... :manikir:

Svidja mi se koncept moram priznati;)

Ovaj vikend je prtekao donekle po planu.
U petak u povratku sa posla otišla sam sa mlađom maturantkinjom da mi pokaže neke sandalice što joj se dopadaju, a one plave! Gde to ide uz crno-belu haljinu? Al' sreća njena u povratku naiđem na našeg obućara ćija ćerka ide u isti razred, te mu izložimo problem, a čovek kaže ako su za maturu ofarbaće ih u crno za džabe!
Posle toga sam kuću počistila uz pomoć dece, oni svoj sprat, a ja prizemlje, tek da se vidi da smo nešto i po kući radili.
U subotu sam ceo dan šila i završila oanj famozni korset od 4 sloja koji predstavlja gornji deo maturske haljine i iscrtala krojeve za dugu suknju. Sreća došla je mama da kuva ručak i da pomaže stručnim savetima oko šivanja.
Ali zato sam u nedelji ceo dan provela u lenčarenju kod mame u Surčinu, ona spremila ručak, došla i snajka sa decom, a moja sestra još prošle nedelje montirala u dvorištu bazen od 5m. Tako smo sedele na terasi i pijuckale kafu i sokiće celo popodne i gledali klince kako se brčkaju.

Sjajan :zaljubljena:
Ko i cela ova nedelja.. Polozila ispit, kupovala svasta nesto, cele nedelje sa drugaricama visila napolju onda ova nedelja dobi smisao jer je sa vikendom, stigao jos neko.. :heart:

P.S. I da, ove nedelje sam kupila jedne strava japanke :lol:

Poslednja izmena:
Mi smo danas kasno otisli do grada, na dorucak i kafu pa smo svratili u muzej...Bas sam uzivala, pogotovo jer smo se boyfriend i ja bas sprdali tamo...Htedoh da udjem u kocije mitropolita , kao one sto su se dame vozale...Nije mi dao :P Pa balske haljine, rukavice...I svasta...I apotekarski neki pribor-bocica na kojoj pise " sperma " ...:eek: iz 19-og veka...Bas smo se zadrzali.
Sad kontam da malo spremimo stan...oooooo kako me mrziiiiiii!!!

Jeste off topic,ali knjiga je diiivna,u jednom dahu sam je procitala...

I meni se svidela, sad sam uzela "Vetrenjače bogova", isto od Šeldona:)

Meni je bio baš lep vikend. U subotu sam išla na kej (u blokovima), predivno je vreme bilo, taman za šetnju. Slikala sam guske i plovke su izvele svoje mladunce:P. Na kraju završila u Meku u Piramidi, mada je Piramida skroz zatvorena i pusta subotom popodne. U nedelju sam išla do Delta sitija sa drugaricom, i uspela da se uzdržim od kupovine OPI lakova i raznih gluposti:D Ima lepih stvari, moraću opet da idem kad budu bila sniženja:P. Na kraju večerala džinovsku palačinku sa višnjama, a drugarica se oduševila sušijem i lososom. Suma sumarum, šoping i kalorije su preovladavale:mrgreen:

Ćerina matura bila u petak veče 12.06., a ja konačno ugrabila priliku da odem uveče do drugarice, pošto se nismo videle skoro nedelju dana, zbog priprema oko mature. I tako nas dve uz piće, pricu i tihu muzikicu ostale budene do 2.00h. Naravno od spavanja te noći ništa. Ćera me zvala subotu ujutro oko 5.45 da dođem po nju i drugarice, pošto je padala kiša.
Dok sam ih pokupila i razvezla kućama bilo već 7.00, a meni radna subota!
Ceo dan sam bila kao zombi.
Hvala dragoj svekrvi što nas zvala u nedelju na ručak, pa sam bar taj dan lenčarila i odmarala.

meni u petak dosla sestra iz Svedske sa momkom...
navece krenuli na sladoled..... koji se pretvorio cuganjem u gradu..
subota..izlaz..ludnica... u cetiri sata sjedimo na trotoara u centru, jedemo burek.. pijanka natavljena u mojoj sobi uz pivo..
nedelja rostilj...

posle onakvog tempa, poklanjam sebi produzeni vikend..od danas - do utorka..

adventure :cool:..

krajnji cilj - trnovacko jezero..i zaron u istom..
sator i vreca za spavanje..sledecih pet dana moj hyatt :mrgreen:
nisam kampovala od 18-e..

najtezi deo opreme uvalicemo planinskim konjima..
ako se ne budu bunili..:D
ko prezivi - pricace..

blago vama...mene alergija na polen prisiljava da budem u kući - jedva do posla stignem kao čovek, a da se sva ne raskišem i ne uslinavim....
a tako bih volela da šmugnem u neku šumetinu, na obalu nečega ...

:(

tamo gde idemo nema alergije..i nema polena..nema ambrozije..nema nicega..

sem medveda i divljih konja :mrgreen:..

nesto setam po prognozi..samo da ne padne kisa:roll:..

pre ustajanja, bracne obaveze :rumenko:
dorucak, spremanje sendvica za piknik
pa odlazak na planinu...
divljenje pogledu, malo setnje i izlezavanja na cebetu..
a onda smo se spustili do mora..
taman na kafu..
posle toga kuci na rucak..
muz spremao meso na rostilju..
onda smo malo pili vino...pa odmarali..
predvece (hah kad bi ga ovde bilo) opet do mora na kafu..
onda kuci i jos malo bracnih obaveza..
i tako..nis' posebno..:rumenko:

Jedva sam jutros ustala iz kreveta.Malenoj izlaze zubici pa je nocas povracal i imala problema sa stomakom,tako da sam celu noc dezurala jer sam se bojala da nepovrati u snu,a da je ja necujem.Mm nam kuva :kafa: svako jutro kada je kuci pa je tako bilo i jutros.E onda je usledio dorucak koji je opet on spremio;doruckovali smo palentu sa mlekom.Sleduje sklanjanje po kuci i kuvanje rucka,e to sam ja odradila :)
Nismo isli nigde posto ceo dan pada kisa,neprestaje :( Mrzim kisu,a pogotovo nedeljom.I tako taj dan bude sumoran jer nigde nema zive duse jos ga kisa vise smori :(

kakav vikend :)))

od mesta gde smo parkirali automobile, i gde su nas sacekala dva planinska konja da nam prenesu ronilacku opremu (licnu smo nosili sami..svako po 25kg) trebala su nam puna tri sata pesacenja da stignemo do lokacije.
a tamo prelepo.
jezero okruzeno visokim planinama.plavo -zeleno, providno..
cvrkut ptica, sum odlivajuce vode iz jezera..
islo je nas osmoro.
jeli smo ono sto smo poneli ..pili vodu cistu izvorsku..
kako sam napunila baterije.. :)
nije mi smetala ni kisa koja je pala poslednje noci..savrsen osecaj..lezis u svojoj vreci i slusas dobovanje kise po zidovima satora..

opomenuli su nas da su se poijavili vukovi i jedan medved.
srecom nismo ih sreli, napao nas je samo jedan odbegli bik koji je negde izgubio svoju kravu :)

Za vikend sam bila na Zlatiboru sa drugaricom na neka 3 dana.Odmor, setnja, izlasci, lepinja s kajmakom i prsutom, med&slatko...Da, onaj famozni poncho zlatiborskih baka...Povoljan smestaj smo nasle, a totalno ok...bilo taman turista, ni preguzva, ni prazno...Sve u svemu-nice :aha:

Ovaj vikend ću duuugo pamtiti - prvi put sam ove godine otišla na Štrand, sve mislim nije jako sunce i duva vetrić, neće mi ništa biti i sad kad sam došla u stan - ne mogu da se pomerim koliko sam izgorela. Sutra ću ići na posao ogrnuta čaršafom, kao da radim na Olimpu u Zevsovom kabinetu!

Back